QUOTE(dzhina @ 2010 02 16, 11:21)
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 02 06, 10:17)
Aissstute, o koks modelis tavo Clatronic'o? Jei gali, parasyk. As va irgi vargstu, nes neissirenku vaflines, bijau, kad pataikysiu ant tokios, prie kurios paskui puse dienos reikia stoveti... Ir dar -ar vafliu forma tavo vaflineje gaunasi kaip tu senovisku, ar tokia kaip cirviniu?
Jezau, kol atsakyt prisiruosiau, jau matau asaraa atsake
Mane db labai sudomino vafliukai su kmynais, tie kur nesaldus ir kuriuos kepe Dzhina tai norejau paklaust, o visa tesla pagal Vysniuxrecepta, tik vanduo vietoj pieno ir maziau margarino?
QUOTE(Aissstute @ 2010 02 16, 15:53)
Mane db labai sudomino vafliukai su kmynais, tie kur nesaldus ir kuriuos kepe Dzhina tai norejau paklaust, o visa tesla pagal Vysniuxrecepta, tik vanduo vietoj pieno ir maziau margarino?
surus vafliai:
100 gr margarino, 2 kiausiniai, 2 st miltu, 2,5 st vandens, druskos, kmynu, krapu, svogunas
man jie gavosi traskus, gal net perdaug, kad net nesisuko
snoguno idejau nedideli smulkiai supjaustyta, kai kepe labai kvepejo, o dabar kaip ir nebesijaucia, kita kart desiu daugiau
QUOTE(bravada @ 2005 03 05, 23:21)
ir aš tavo prašyma tik dabar pamačiau taigi
VAFLIAI SU VARŠKE
150 g miltu,75g sviesto,150g varškes , arba 1 varškės surelis 75 g cukraus 3 kiausiniai,13 g kondensuoto pieno ,druskos,trintos citrinos žieveles.
sviesta ,trynius ,ir cukru išsukti deti varškes sureli ,kondensuota piena ir sijotus miltus,gerai išsukti tešla .išplakti baltymus su trupučiu druskos ,sumaišyti tešla ir kepti.
VAFLIAI SU VARŠKE
150 g miltu,75g sviesto,150g varškes , arba 1 varškės surelis 75 g cukraus 3 kiausiniai,13 g kondensuoto pieno ,druskos,trintos citrinos žieveles.
sviesta ,trynius ,ir cukru išsukti deti varškes sureli ,kondensuota piena ir sijotus miltus,gerai išsukti tešla .išplakti baltymus su trupučiu druskos ,sumaišyti tešla ir kepti.
rekomenduoju, labai skanūs. Bet produktus iškart dvigubai (ar trigubai) imkit, čia 4 ar 5 blynai tik...
Tiesa, kepiau čirvų keptuvėje, ne vaflinėje.
QUOTE(dzhina @ 2010 02 16, 16:23)
surus vafliai:
įdomus receptas-reiks pabandyti
Sveikos visos,
Vakar issitraukem neaisku kiek laiko nenaudota rusiska vafline, pasinaudojau paciu paparasciausiu receptu cia parasytu (5 kiausiniai, 200g sviesto, 1 stikline miltu ir 1 stikline cukraus), vafliai gavosi labai trapus, nespeja burnoj atsidurt, o jau sutrupeje
gal zinot ka daryt kad ne tokie trupantys butu?.. atsimenu kazkaip per muges visokias pardavinedavo, tai labai graziai issivyniodavo ir netrupedavo, bet konsistencija gal i blyno panasesne, nors skonis vaflio
mistika cia man kazkokia
gal patarsit ka nors...
Vakar issitraukem neaisku kiek laiko nenaudota rusiska vafline, pasinaudojau paciu paparasciausiu receptu cia parasytu (5 kiausiniai, 200g sviesto, 1 stikline miltu ir 1 stikline cukraus), vafliai gavosi labai trapus, nespeja burnoj atsidurt, o jau sutrupeje
sudėk į polietileninį maišelį ir palaikyk -turėtų suminkštėti
QUOTE(dzhina @ 2010 02 16, 15:23)
surus vafliai:
100 gr margarino, 2 kiausiniai, 2 st miltu, 2,5 st vandens, druskos, kmynu, krapu, svogunas
man jie gavosi traskus, gal net perdaug, kad net nesisuko
bet laaabai skanus
na dar druskos padauginau tai alaus daugiau susinaudoja prie vafliu
snoguno idejau nedideli smulkiai supjaustyta, kai kepe labai kvepejo, o dabar kaip ir nebesijaucia, kita kart desiu daugiau
100 gr margarino, 2 kiausiniai, 2 st miltu, 2,5 st vandens, druskos, kmynu, krapu, svogunas
man jie gavosi traskus, gal net perdaug, kad net nesisuko
snoguno idejau nedideli smulkiai supjaustyta, kai kepe labai kvepejo, o dabar kaip ir nebesijaucia, kita kart desiu daugiau
Aciu uz receptuka
Atrodo pasakiskai
QUOTE(nimfa_9 @ 2010 02 19, 23:08)
pirmiau ikėliau i saldumynu tema bet paskui radau ir apie vaflius tai manau čia pataikiau.
mūsų šiandienos vakarienės dasertas
o kaip tokius krepselius suformuoti?
man labai greit kieteja favliai, vos speju susukti ant vaflines






