Įkraunama...
Įkraunama...

Vafliai: traškūs ir skanūs

QUOTE(insk @ 2010 03 11, 20:00)
nene, ne toks wink.gif
ir juk paprasto kondensuoto arba rududu neidesi i susukta vafliuka, reikia ji apdoroti  g.gif

na rudu užtenka pašildyt arba su tirpintu sviestu išmaišyt ir be problemu užsipildo vafliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2004 03 03, 20:40)
yra kitoje temoje apie tai

http://supermama.com...p...c=1018&st=0

VAFLIU TESHLOS RECEPTAS

6 kiaushiniai
1,5 stiklines cukraus
1,5 stiklines miltu
250 g sviesto ar margarino (tirpinto)
cinamono, vanilinio cukraus

uzmaishyti teshla, kepti vaflineje.

nu ir as beskaitydama nuvarvinau seile, tai issitraukiau cirvine vafline kuria pirkau mociutei nes prase, tai as ja tuo paciu ir isbandziau, vafliai thumbup.gif pagal si recepta, valgem su plakta grietinele ir sokoladu thumbup.gif , tikiuosi babcia nesupyks del vaflines kad isbandziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 03 19, 20:37)
nu ir as beskaitydama nuvarvinau seile, tai issitraukiau cirvine vafline kuria pirkau mociutei nes prase, tai as ja tuo paciu ir isbandziau, vafliai  thumbup.gif pagal si recepta, valgem su plakta grietinele  ir sokoladu  thumbup.gif , tikiuosi babcia nesupyks del vaflines kad isbandziau  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, gal zinot kur senovine vafline dalima nusipirkti, keturkampe g.gif kazkada ismeciau, kvaila buvau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUCA: 27 kovo 2010 - 12:10
QUOTE(PUCA @ 2010 03 27, 13:09)
Mergaites, gal zinot kur senovine vafline dalima nusipirkti, keturkampe  g.gif kazkada ismeciau, kvaila buvau....

as pirkau senukuose,tik apvalia,vokieciu gamybos...nesiskundziu,kepa super gerai thumbup.gif apie 80lt mokejau..ir lengvute ax.gif
Atsakyti
Rududu mase pertepti vafliai

user posted image

receptas
Atsakyti
bigsmile.gif skanumelis essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 01 03, 18:13)
Mano vafliukai: 5 kiaušiniai, 200g cukraus, 200g miltų, 200g margarino,vanilinio cukraus smile.gif
Traškūs ir skanūs biggrin.gif

išbandžiau šį receptuką,labai skanūs gavosi vafliukai thumbup.gif namai dar kitą dieną jais kvepėjo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos ,as radau labai neblogu vafliu receptuku cia http://bobulesuzrasai.blogspot.com/ ,tingiu perrasineti tai siunciu adresa ... blush2.gif viena bandziau,kur reikia maziau kiausiniu-labai skanus gavos.yra net pora kremu vafliams,kuriu sunku dar internete rasti..man tai is tos svetaines citrininis labiau patinka..bet gal kas zino daugiau kremu vafliams idaryti?
Papildyta:
vafline,as radau tik pas vokiecius "ebay"..brangokai man kainavo su siuntimu apie 40euru.bet nauja,ir greitai gavau...
Atsakyti
QUOTE(kemppinele @ 2010 01 23, 23:56)
siandienos  skanumelis smile.gif

Gal pasidalintum receptu? Atrodo stori ir minkšti; kaip tik tokių noriu, nes trapesnių nesugebu susukti į tūteles.
Atsakyti
smile.gif Aš kepu pagal tokį receptą: 5 kiaušiniai, 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė miltų ir 250 gr. margarino visada gaunasi trapus ir skanus thumbup.gif , va čia šiandien kepti
user posted image
Atsakyti
Mano teta kepdavo vaflius su kondensuoto pieno ir sviesto kremu, tik vat proporciju nezinau..bet apisvalgymas buvo doh.gif o kaloriju kieeeeeeeek doh.gif bet skonis pasaiskas prisimenu..dabar uzsimaniau pati vaflines, kai nupirksiu butinai isbandysiu su tuo kremu..
Atsakyti