Įkraunama...
Įkraunama...

Vafliai: traškūs ir skanūs

QUOTE(dzhina @ 2010 02 16, 11:21)
  vyras pradejo rekti kad jis per mane sustores doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif geras pagyrimas.
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 02 06, 10:17)
Aissstute, o koks modelis tavo Clatronic'o? Jei gali, parasyk. As va irgi vargstu, nes neissirenku vaflines, bijau, kad pataikysiu ant tokios, prie kurios paskui puse dienos reikia stoveti... Ir dar -ar vafliu forma tavo vaflineje gaunasi kaip tu senovisku, ar tokia kaip cirviniu?

Jezau, kol atsakyt prisiruosiau, jau matau asaraa atsake blush2.gif pas mane tokia pati kaip pas ja. Vadinasi Clatronic HA3277. 4u.gif

Mane db labai sudomino vafliukai su kmynais, tie kur nesaldus ir kuriuos kepe Dzhina tai norejau paklaust, o visa tesla pagal Vysniuxrecepta, tik vanduo vietoj pieno ir maziau margarino?

Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 02 16, 15:53)

Mane db labai sudomino vafliukai su kmynais, tie kur nesaldus ir kuriuos kepe Dzhina tai norejau paklaust, o visa tesla pagal Vysniuxrecepta, tik vanduo vietoj pieno ir maziau margarino?

surus vafliai:
100 gr margarino, 2 kiausiniai, 2 st miltu, 2,5 st vandens, druskos, kmynu, krapu, svogunas rolleyes.gif
man jie gavosi traskus, gal net perdaug, kad net nesisuko doh.gif bet laaabai skanus wub.gif na dar druskos padauginau tai alaus daugiau susinaudoja prie vafliu lotuliukas.gif
snoguno idejau nedideli smulkiai supjaustyta, kai kepe labai kvepejo, o dabar kaip ir nebesijaucia, kita kart desiu daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2005 03 05, 23:21)
ir aš tavo prašyma tik dabar pamačiau taigi

VAFLIAI SU VARŠKE
150 g miltu,75g sviesto,150g varškes , arba 1 varškės surelis 75 g cukraus 3 kiausiniai,13 g kondensuoto pieno ,druskos,trintos citrinos žieveles.
sviesta ,trynius ,ir cukru išsukti deti varškes sureli ,kondensuota piena ir sijotus miltus,gerai išsukti tešla .išplakti baltymus su trupučiu druskos ,sumaišyti tešla ir kepti.

rekomenduoju, labai skanūs. Bet produktus iškart dvigubai (ar trigubai) imkit, čia 4 ar 5 blynai tik...
Tiesa, kepiau čirvų keptuvėje, ne vaflinėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @ktyvi: 16 vasario 2010 - 17:46
QUOTE(dzhina @ 2010 02 16, 16:23)
surus vafliai:

įdomus receptas-reiks pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos, 4u.gif
Vakar issitraukem neaisku kiek laiko nenaudota rusiska vafline, pasinaudojau paciu paparasciausiu receptu cia parasytu (5 kiausiniai, 200g sviesto, 1 stikline miltu ir 1 stikline cukraus), vafliai gavosi labai trapus, nespeja burnoj atsidurt, o jau sutrupeje lotuliukas.gif gal zinot ka daryt kad ne tokie trupantys butu?.. atsimenu kazkaip per muges visokias pardavinedavo, tai labai graziai issivyniodavo ir netrupedavo, bet konsistencija gal i blyno panasesne, nors skonis vaflio g.gif mistika cia man kazkokia biggrin.gif gal patarsit ka nors... blush2.gif
Atsakyti
sudėk į polietileninį maišelį ir palaikyk -turėtų suminkštėti
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2010 02 16, 15:23)
surus vafliai:
100 gr margarino, 2 kiausiniai, 2 st miltu, 2,5 st vandens, druskos, kmynu, krapu, svogunas rolleyes.gif
man jie gavosi traskus, gal net perdaug, kad net nesisuko doh.gif  bet laaabai skanus wub.gif  na dar druskos padauginau tai alaus daugiau susinaudoja prie vafliu lotuliukas.gif
snoguno idejau nedideli smulkiai supjaustyta, kai kepe labai kvepejo, o dabar kaip ir nebesijaucia, kita kart desiu daugiau ax.gif

Aciu uz receptuka thumbup.gif 4u.gif Db reikia tik sulaukt, kol MB draugai i svecius uzklys ir tada jau desiu kept ax.gif nu man taip skaniai cia skamba 4u.gif
Atsakyti
pirmiau ikėliau i saldumynu tema bet paskui radau ir apie vaflius tai manau čia pataikiau. 4u.gif mūsų šiandienos vakarienės dasertas 4u.gif

user posted image

vafliai su ledais bananais ir kivių gabaliukais..mums patiko..galima dar butu kokios plaktos grietinėlės kas mėgsta bet man ir be jos buvo skanu.. ax.gif
Atsakyti
Atrodo pasakiskai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nimfa_9 @ 2010 02 19, 23:08)
pirmiau ikėliau i saldumynu tema bet paskui radau ir apie vaflius tai manau čia pataikiau. 4u.gif mūsų šiandienos vakarienės dasertas  4u.gif 

thumbup.gif kokai gera ideja krepseliams bigsmile.gif reikes isbandyti
Atsakyti
o kaip tokius krepselius suformuoti? g.gif man labai greit kieteja favliai, vos speju susukti ant vaflines doh.gif
Atsakyti