QUOTE(Letune @ 2011 04 17, 12:34)
O ar pagal šį receptą gaunasi trapūs ir traškūs, t. y. ne minkšti, nes čia pilamas pienas? Norėčiau jūsiškius išbandyti, nes jie mažiau koloringi...

Bet ar jie nebus drėgni, tokie blyniški? Laukiu atsakymo su nekantrumu
Nes mano trapūs ir traškūs gaunasi pagal tokį receptą, į kurį neina pienas, t.y.:
8 kiaušiniai,
270 g miltų,
30 g krakmolo,
180 g cukraus,
180 g sviesto,
žiupsnelis druskos,
vanilinio cukraus
O gal gali parašyti , jei sveri produktus, kiek bus 3/5 visų produktų gramais, nes nežinau kiek sveria čia stiklinė krakmolo... Ir kokia čia turima omenyje stiklinė-237 ml, 200ml ar 250 ml?
Trapūs traškūs tokie, kokie tik įmanoma būti trapiems ir traškiems

draugė paragavus iš karto receptą pasiėmė

dėl svorių, aš naudojau rusišką stiklinę, tai jos ten apie 220-230ml, nesvėriau miltų ir krakmolo

recepte raso krakmola deti isleista piene, as dejau kartu su miltais, ir jokio skirtumo, nebent kas plakate rankomis, tada gal geriau isleisti piene

o su mikseriu nera skirtumo