Sveikos. Atgaminu senoką temą. Noriu paklausti ar tepat vaflinę kokiais riebalais prieš pilant tešlą?
QUOTE(miau @ 2011 02 07, 22:01)
Sveikos. Atgaminu senoką temą. Noriu paklausti ar tepat vaflinę kokiais riebalais prieš pilant tešlą?
Kai tešloj jau nemažai riebalo, tai nieko papildomai nereikia

QUOTE(Sophi @ 2011 02 07, 22:11)
Aš kaip tik dabar kepu pagal bea receptą iš pirmo psl. Bet man prikibo. Tai patepiau šiek tiek lašinuku

O kaip paskui tą vaflinę išvalyti? Ar ji švari po kepimo lieka?
Iškepiau vakaf vaflius. Iš pradžių buvo traškūs, o šiandien jau minkšti. Kažin kodėl?

QUOTE(Strazdute @ 2004 03 03, 19:55)
O mano vaflių receptas paprastas:
5 kiaušiniai
200 gr.lydyto sviesto
2 stkl.miltų
2 stkl. (galima mažiau, kas saldžiai nemėgsta) cukraus
Vyras kaifuoja nuo jų
Bet gal čia skonio reikalas 
5 kiaušiniai
200 gr.lydyto sviesto
2 stkl.miltų
2 stkl. (galima mažiau, kas saldžiai nemėgsta) cukraus
Vyras kaifuoja nuo jų

Sitas receptas

QUOTE(miau @ 2011 02 07, 22:01)
o kam betepti ja riebalais, jei ir taip i tesla ieina sviestas

QUOTE(agniukee @ 2011 02 08, 12:24)
Sitas receptas
nereikia nei vaflines niekuo tept, vafliukai labai skanus, ne tik is karto, bet ir kita diena 

is as pagal si darau, tik baltimus atskiriu nuo trynio ir iki baltu putu isplaku, sudedu pacius paskutinius i tesla...

QUOTE(miau @ 2011 02 08, 09:02)
Iškepiau vakaf vaflius. Iš pradžių buvo traškūs, o šiandien jau minkšti. Kažin kodėl? 

gal drėgmės namie perdaug

QUOTE(rasazar2 @ 2011 02 22, 14:31)
Viskas gerai, aš juos obuoliene sutepiau, tai, matyt, ir prisigėrė drėgmės. Aš, blondinė, nesupratau

Beje kepiau ir pagal Strazdutės receptą. Bet man tešla per tiršta pasirodė, tai pieno pripyliau. Liuks gavosi, traškūs, skanūs, niam niam

Labas vakaras,
Norejau paklausti patyrusiu kepejeliu
kazi kas gautusi, jei kepciau pagal vafliu recepta, bet ne vaflineje, o cirviniu blynu keptuveje? gal kuri bandete???

QUOTE(rasute2 @ 2011 03 07, 21:47)
Labas vakaras,
kazi kas gautusi, jei kepciau pagal vafliu recepta, bet ne vaflineje, o cirviniu blynu keptuveje? gal kuri bandete???

kepkit drąsiai - skonis bus toks pats