Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

biggrin.gif biggrin.gif o tu papasakok, kad skruzdeliukai labai geri.... jie pavaiksto pavaiksto....
Nu bet cia tai geeeeras - skruzdes. ir dar tikrosios.... eina sau, isivaizduoju kaip jaustis reikejo...
Atsakyti
QUOTE(varlele @ 2009 04 29, 14:52)
biggrin.gif  biggrin.gif  o tu papasakok, kad skruzdeliukai labai geri.... jie pavaiksto pavaiksto....
Nu bet cia tai geeeeras - skruzdes. ir dar tikrosios.... eina sau, isivaizduoju kaip jaustis reikejo...

Aha, geros, jos skruzdės, tai kodėl tėveliai jas naikina, ir dar keikiasi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na užsimanys dar vaikė gerų skruzdėlių namuose laikyti. Bus nebejuokinga.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 04 29, 12:48)
aha, to juodos, miškinės sudurniavo. Ir ne į virtuvę, o į miegamąjį. Galvoju, gal sugundė didelis kambarinis augalas (jo vazonas) nes lėkštelėje po vazonu buvo pilna tų mažų padarėlių. O aplinkui.... Na žodžiu streso buvo... Ryte lyg ir neradom, bet šiandien vėl neramu, ką rasim grįžę...  Vėl su dulkių siurbliu siurbsim... BRR. aš jų nebijau, bet mažoji  visą lovą savo išniukštinėjo; ar nėra jos pataluose skruzdėliuko

Atvarė skruzdeliukai vaikai artėjančiai mamyčių dienai gėlytę pasiimti, ieško kur gražesnė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 04 29, 15:29)
Atvarė skruzdeliukai vaikai artėjančiai mamyčių dienai gėlytę pasiimti, ieško kur gražesnė  lotuliukas.gif

vat, vat, o aš ir nepagalvojau..... ir kaip dabar mamytė be jų (skruzdėliukų ir gėlytės) ...... reikės kokią lauke pasodinti...
Atsakyti
atvare skruzdeliukai geliu, o per juos vilkra su tete pasitelke dulkiu siurbli - shmaukst ir pravaziavo....
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 04 29, 15:29)
Atvarė skruzdeliukai vaikai artėjančiai mamyčių dienai gėlytę pasiimti, ieško kur gražesnė  lotuliukas.gif

QUOTE(varlele @ 2009 04 29, 23:16)
atvare skruzdeliukai  geliu, o per juos vilkra su tete pasitelke dulkiu siurbli - shmaukst ir pravaziavo....

nu jus pavarot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
taip tikėjausi šiandien 'atsikratyti" viena lėlyte, bet vyras kažką vakarui suplanavęs.. Neišeis susitikti , Varlele. Gal atdedam kitos savaitės pradžiai- turėsiu tris dienas laisvas, manau susitiksim, žinoma, jei ateis diena"X"- netrukdysim. labai noriu lėlytę tavo mažylei padovanoti iki tos dienos... turės kuo "bovintis"
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 04 28, 19:20)
na mes ir kauno klin.gulejom,bet mums depakina paskyre.Ai ka cia suprasi,jei daktarai nezino tai ka mums zinot.Na mes stengiames negalvot kas bus,bet ne taip paprasta.O jus dar ka duodat raminanciu ar ko?mano tai labai jautrus vk.O dabar dar paauglyste... g.gif
Papildyta:

sita forma kaim man sake dakt.ir suserga pagrinde nuo & iki 10m vk.Mano susirgo 10,5m,po vejaraupiu

mano dukrai Rolandas irgi, prasidėjo 2003 m. rugpjūtį , kai dukrai buvo 6 m. nuo 2004 metų vasario pradėjome vartoti depakiną iki dabar.... priepuolių nėra 3 metai... EEG gerėja... dabar vyksime birželio mėnesį, tai tikiuosi kad sumažins vaisto dozę. kepenų fermentus sekame nuolat.
Atsakyti
QUOTE(mameliukas @ 2009 04 30, 12:40)
mano dukrai Rolandas irgi, prasidėjo 2003 m. rugpjūtį , kai dukrai buvo 6 m. nuo 2004 metų vasario pradėjome vartoti depakiną iki dabar.... priepuolių nėra 3 metai... EEG gerėja... dabar vyksime birželio mėnesį, tai tikiuosi kad sumažins vaisto dozę. kepenų fermentus sekame nuolat.

kokią dozę Depakino geriat? mums kepenų fermentų netiria: sako dozė nedidelė- tikrai neapsimoka...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 04 30, 12:46)
kokią dozę Depakino geriat? mums kepenų fermentų netiria: sako dozė nedidelė- tikrai neapsimoka...

maksimaliausia buvo pusė ryte ir visa tabletė vakare....
paskui sumažino, tai dabar geriam taip - pusė tabletės ryte (1/2), o vakare žaidžiu - nes geriam pusę ir pusės pusę (3/4) , ar suprantamai parašiau?
tikiuosi kad sumažins, nes jau praeitą sykį džiaugėsi gydytoja, kad EEG graži...
kepenų fermentus beveik kas 3 mėnesiai tikriname.... ir pireš vaisto paskyrimą pirmiausia liepė pasitikrinti juos...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 04 30, 12:46)

nieko sau ohmy.gif

būtinai prašyk, kad ištirtų.

čia nepasakosiu tau apie mirties atvejus, bet maža kas, nu gal kenkia kažkiek...

mano dukrai tikrina visada kiek gulim ligoninėje.
va dabar čia tik toks tarpas didesnis išėjo, kad ne po 3mėn pasitikrinam o po 6mėn.

jei netiria medikai, ieškok privačiai, nu nors 2k per metus reikėtų pasitikrinti...
įdomiai čia taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 30, 13:35)
nieko sau ohmy.gif

būtinai prašyk, kad ištirtų.

čia nepasakosiu tau apie mirties atvejus, bet maža kas, nu gal kenkia kažkiek...

mano dukrai tikrina visada kiek gulim ligoninėje.
va dabar čia tik toks tarpas didesnis išėjo, kad ne po 3mėn pasitikrinam o po 6mėn.

jei netiria medikai, ieškok privačiai, nu nors 2k per metus reikėtų pasitikrinti...
įdomiai čia taip  g.gif

Aš ir savo šeimos gydytojos klausiau dėl tų fermentų- sako tyrimas mokamas, bet ar Jums reikia: dozė minimali, pašalinių reiškinių nėra... Tipo, kam. Na , aš ir pagalvojau, gal gydytojos geriau žino? o kaip jį daro- kraują ima, ar kažkaip kitaip? ( va kokia aš analfabetas)
Atsakyti