Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(vilkra @ 2009 04 30, 13:39)
Aš ir savo šeimos gydytojos klausiau dėl tų fermentų- sako tyrimas mokamas, bet ar Jums reikia: dozė minimali, pašalinių reiškinių nėra... Tipo, kam. Na , aš ir pagalvojau, gal gydytojos geriau žino?  o kaip jį daro- kraują ima, ar kažkaip kitaip? ( va kokia aš analfabetas)

tai tu pasidaryk pati , mažą ką jos sako, paskui bus"oi nepagalvojau, būčiau paskyrusi"...
ligoninėje tyrimas nemokamas, o kad ir mokamas, negi čia baisus daiktas.

pasidarykit, pačiai bus ramiau, kad viskas tikrai gerai smile.gif
Atsakyti
mes tik pirmą kartą darėm mokamai... o dabar nemokam nieko, gydytoja neurologė parašo siuntimą tyrimui ir vsio.... bet daryčiau ir mokamai jei reiktų....
būtinai reikalauk kad padarytų... arba privačiai.... bet pasidomėk - galima ir nemokamai

iš venos ima krauja ir tiria smile.gif , tai gal jums daro, tik nezinojai kad tai kepenu fermentai??/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mameliukas: 30 balandžio 2009 - 13:07
QUOTE(mameliukas @ 2009 04 30, 14:05)
mes tik pirmą kartą darėm mokamai... o dabar nemokam nieko, gydytoja neurologė parašo siuntimą tyrimui ir vsio....  bet daryčiau ir mokamai jei reiktų....
būtinai reikalauk kad padarytų... arba privačiai.... bet pasidomėk - galima ir nemokamai

iš venos ima krauja ir tiria  smile.gif  , tai gal jums daro, tik nezinojai kad tai kepenu fermentai??/

Gal ir nežinojau- kiek atsimenu tyrė vaisto koncentraciją. bet gi ir neklausiau- reikia kraujo imkit kraują... negi gaila , ne mano gi vaikės. (juokauju) Gal tuo metu ir kepenų fermentus tyrė.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 04 30, 14:11)
Gal ir nežinojau- kiek atsimenu tyrė vaisto koncentraciją. bet gi ir neklausiau- reikia kraujo imkit kraują... negi gaila , ne mano gi vaikės. (juokauju) Gal tuo metu ir kepenų fermentus tyrė.

vaisto koncentracija - kitas tyrimas... bet irgi reikalingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mameliukas @ 2009 04 30, 14:14)
vaisto koncentracija - kitas tyrimas... bet irgi reikalingas  smile.gif

Šitą tai aš žinau... bet sakau, gal tuo pačiu ir kepenų fermentus ištyrė...
Atsakyti
jeigu tyre kepenu fermentus, turi buti epikrizej parasyta....
O kaip Ruste ir sako, kad ir nedideles dozes gali duoti neigiama efekta... Kaip yra su sirsem, jei alergiskas ir vienas ikandimas...... doh.gif
Taip taip, reikia kepenu fermentus. Nu cia kazkaip keistai skamba.... nedidele doze....
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 04 30, 15:17)
Šitą tai aš žinau... bet sakau, gal tuo pačiu ir kepenų fermentus ištyrė...

o tie vaistai gali turet ir kitokiu pasaliniu poveikiu,kaip mums Depakinas Veike i trombocitus,nors tik tada kai ju labai sumazejo,ir pradejom su ekstr siuntimais lakstyt pas hematologus,isaiskejo,kad tai nuo depakino.Nors kepenu fermentu tyrim.budavo geras.Tai dabar manau kad geriant kaskokius vaistus ilgesni laika reiktu pilna krauja ir kitus vis tyrimus pasidaryt.Dar norejau paklaust,o mergaites pas ginekologa vedat,man sake daktare,kad ir tie vaistai kaska ten veikia,as dar nevedus,gal reik ehoskopija padaryt?Mes uz kepenu fermentu tyrima niekad nemokejom.darem kas puse metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukassss: 30 balandžio 2009 - 14:06
Kiekvienas vaistas turi begale salutiniu poveikiu.... Galima pasiskaityti Kontraindikacijos, o dar kiek atveju nebuna parasyta...
Del Ginekologes - nezinau..
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 04 30, 15:03)
o  tie vaistai gali turet ir kitokiu pasaliniu poveikiu,kaip mums Depakinas Veike i trombocitus,nors tik tada kai ju labai sumazejo,ir pradejom su ekstr siuntimais lakstyt pas hematologus,isaiskejo,kad tai nuo depakino.Nors kepenu fermentu tyrim.budavo geras.Tai dabar manau kad geriant kaskokius vaistus ilgesni laika reiktu pilna krauja ir kitus vis tyrimus pasidaryt.Dar norejau paklaust,o mergaites pas ginekologa vedat,man sake daktare,kad ir tie vaistai kaska ten veikia,as dar nevedus,gal reik ehoskopija padaryt?Mes uz kepenu fermentu tyrima niekad nemokejom.darem kas puse metu

Pilnas maniškės kraujo tyrimas tobulas, gal todėl ir šeimos gydytoja nesiunčia fermentų tirti. O pas ginekologą nevedžiau, kažkaip keista būtų ji labai savo "vietelę " saugo. niekas tik aš galiu ją plauti ir dar ji pati. Dabar prie to einam. Net, kai chirurgas žiūrinėjo ir spaudinėjo pilvą laikė kelnaites taip stipriai, kad tas juokėsi... manau, kad palauksiu, kol paaugs didelesnė .
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 04 30, 15:45)
Pilnas maniškės kraujo tyrimas tobulas, gal todėl ir šeimos gydytoja nesiunčia fermentų tirti. O pas ginekologą nevedžiau, kažkaip keista būtų ji labai savo "vietelę " saugo. niekas tik aš galiu ją plauti ir dar ji pati. Dabar prie to einam. Net, kai chirurgas žiūrinėjo ir spaudinėjo pilvą laikė kelnaites taip stipriai, kad tas juokėsi... manau, kad palauksiu, kol paaugs didelesnė .

tas nieko nereiškia.
paprastam ką žiūri?
hemoglobiną, trombocitus, leukocitus, ir dar kažką...
kepenų fermentai visiškai iš kitos srities daiktas, ir paprastas kraujo tyrimas čia neparodys pakitimų.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 30, 16:17)
tas nieko nereiškia.
paprastam ką žiūri?
hemoglobiną, trombocitus, leukocitus, ir dar kažką...
kepenų fermentai visiškai iš kitos srities daiktas, ir paprastas kraujo tyrimas čia neparodys pakitimų.

OK. OK. Mergicos, supratau aš, kad fermentai labai svarbu, supratau, nepulkit taip.
Tik save raminu....
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 04 30, 16:22)
OK. OK. Mergicos, supratau aš, kad fermentai labai svarbu, supratau, nepulkit taip.
Tik save raminu....

saulele, nepuolam:)
tu gi negali čia visko žinoti 4u.gif , man jūsų gydytoja keistai atrodo, kad vaikas vis tik ne šiaip sau kuo serga...o kepenų fermentų tipo nereikia...

manau, kad tavo panos vis tik geri turėtų būti tyrimai, gi pajaustum, kad negerai kažkas, nu bet dėl šventos ramybės, kaip sakoma... g.gif
Atsakyti