saunuoles kas drystat..
gal po antro leliuko pradesiu rimciau galvot, nes is gamtos maloniu as nesulauksiu, plona vel but... 
saunuoles kas drystat..
saunuoles kas drystat..
QUOTE(Beatuk @ 2009 10 14, 22:09)
buvo -8, dabar regėjimas idealus
Sveikos merginos, as stai irgi pasiryzusi nusiurbimui. Jus jau tokios ases, manau tikrai galesit pakonsultuot del kainu. Pati esu is Vilniaus, bet jei susitaupytu tukstantelis, tai ir i Klaipeda nepatingeciau nuvaziuot.Gal nurodysit klinikas, patarsit gydytojus?
QUOTE(gaslina @ 2009 10 26, 23:09)
Sveikos merginos, as stai irgi pasiryzusi nusiurbimui. Jus jau tokios ases, manau tikrai galesit pakonsultuot del kainu. Pati esu is Vilniaus, bet jei susitaupytu tukstantelis, tai ir i Klaipeda nepatingeciau nuvaziuot.Gal nurodysit klinikas, patarsit gydytojus?
sveika
važiuok Klaipėdon, susitaupys ne tik tūkstantėlis
pasakoju savo istoriją, už kurią visų pirma dėkinga Raimutai
taigis antradienį nuvažiavau pas Bagdoną į Klp. su savo didžiuliu augintiniu, apėjusiu ir šonus. apžiūrėjo, paklausė ar neišgąsdins randas "nuo-iki", nes kadangi apdribę ir šonai, kitaip neina. niekas mane nenugąsdino
dabar dėl operacijos sėkmės: aš tokio rezultato nesitikėjau... nes mano pilvas buvo BAISUS, pažiūriu į jūsų įdėtas foto PRIEŠ ir savosios tikrai nedrįsiu rodyti
ligoninėje išbuvau nuo antradienio iki šeštadienio. iki pat šeštadienio buvau su drenomis, iš kurių vis bėgo, todėl aš manau BŪTINA ligoninėje praleisti ne parą, kaip patogu gydytojui, o būtent tiek, kiek reikalauja organizmas.į tą laiką leido antibus, leido nuskausminančius, atvirai tariant neįsivaizduoju kaip būna, jei išspiria kitą dieną po operacijos
viena kas kelia nepatogumų tai baisus gorsetas, kuris pjauna tiesiai per randą
AČIŪ gyd.Bagdonui už tą laimę, kurią šiandien net kolegos įskaitė mano veide
O elastiniai trauzai netinka po operacijos, reikia kažkokio spec. korseto?
QUOTE(Smurka @ 2009 11 02, 11:39)
O elastiniai trauzai netinka po operacijos, reikia kažkokio spec. korseto?
per silpni jie, turiu aš.man ir raumenis siuvo, žo sakė reikia stipriai laikyt bent mėnesį. tą korsetą davė man, iškart dar prieš operaciją primatavo, bet jis toks sovietinio kirpimo, toks žiauriai nepatogus...nu aš žinau kad turi spaust, man ne tame bėda kad spaudžia, o kad dreskia pjūvį
QUOTE(Rucelie @ 2009 11 02, 10:06)
Dziaugiuosi kad tau viskas sekmingai ir maloniai. Man taip pat patiko ir kaip aprasei taip pat viskas buvo. Dariausi pas Viksraiti. Zinai del rezultato tai girtis nelabai gali, nes juk viskas patine, istine ir tt. Rezultata galesi matyti tik po keliu menesiu, tada galesi dziaugtis
Beatuk, neturiu čia fotiko, galėsiu kurią dieną įsikelti. jei tikrai nori tokios traumos savo vaizduotei
bamba mano fantastiška
tinimai labai nedideli, manau tai dėl drenų ilgai laikytų. aš jau sutinku net jei taip ir liks
randas...yra jis, bet LABAI žemai, netgi po cezariniais, nors ir tie žemi buvo. tik ilgas, bet čia jau toks mano kūnas buvo, kurio turiu DAUG
po triusais žemais slepiasi dabar visi pleistrai, t.y. ir randas tikrai pasislėps.
dėl neįgalumo-tupiu jau darbe. aišku dėžių čia tampyti man nereikia, tai lengva džiaugtis. skauda dar, kai labai blogai susileidžiu vaistų pati. bet jau geriau, kasdien vis geriau. man tas skausmas prasmingas, kažkas panašaus į sąrėmius - kiekviena skausmo sekundė tave artina link rezultato...tik sąrėmių atveju kai ką gauni namo parsivežti, o čia priešingai-ligoninėje palieki
žodžiu, aš už BAGDONĄ
jei kažkas labai pasikeis, koks nors siaubas baubas pasimatys mano pilve, parašysiu, bet šiai dienai - džiaugiuosi kaip aukso puodą laimėjusi...
bamba mano fantastiška
dėl neįgalumo-tupiu jau darbe. aišku dėžių čia tampyti man nereikia, tai lengva džiaugtis. skauda dar, kai labai blogai susileidžiu vaistų pati. bet jau geriau, kasdien vis geriau. man tas skausmas prasmingas, kažkas panašaus į sąrėmius - kiekviena skausmo sekundė tave artina link rezultato...tik sąrėmių atveju kai ką gauni namo parsivežti, o čia priešingai-ligoninėje palieki
žodžiu, aš už BAGDONĄ
QUOTE(Rucelie @ 2009 11 02, 12:56)
Beatuk, neturiu čia fotiko, galėsiu kurią dieną įsikelti. jei tikrai nori tokios traumos savo vaizduotei
bamba mano fantastiška
tinimai labai nedideli, manau tai dėl drenų ilgai laikytų. aš jau sutinku net jei taip ir liks
randas...yra jis, bet LABAI žemai, netgi po cezariniais, nors ir tie žemi buvo. tik ilgas, bet čia jau toks mano kūnas buvo, kurio turiu DAUG
po triusais žemais slepiasi dabar visi pleistrai, t.y. ir randas tikrai pasislėps.
žodžiu, aš už BAGDONĄ
jei kažkas labai pasikeis, koks nors siaubas baubas pasimatys mano pilve, parašysiu, bet šiai dienai - džiaugiuosi kaip aukso puodą laimėjusi...
bamba mano fantastiška
žodžiu, aš už BAGDONĄ
Labai puikiai tave suprantu. Tokia euforija ir as turejau, dabar jau apsipratus, roziniai akiniai blanksta
P.S. vaizduotei traumos nebus, as trauma turejau kai savo pilva maciau. As jau ir psihologiniu problemu turejau
QUOTE(Beatuk @ 2009 11 02, 13:02)
Labai puikiai tave suprantu. Tokia euforija ir as turejau, dabar jau apsipratus, roziniai akiniai blanksta
O mano randas ner zemai, nzn kodel, taciau ner
As negaleciau jau su bikini i papludimi eiti, todel jau esu nusipirkusi toki atvira maudimuka, kurio pilvas vistiek dalinai pasleptas. Siaip tai esu patenkinta, taciau ne 100%
P.S. vaizduotei traumos nebus, as trauma turejau kai savo pilva maciau. As jau ir psihologiniu problemu turejau
na kiek mačiau foto, lygtais tavo pilvelio, tai randas tikrai neypatingai gražus
QUOTE(riniene @ 2009 11 02, 13:12)
Sveikinu su gražiu pilvuku.
Man jau pusė metų po op., bet kažkaip tas randas nebenori plonėti. Dar vis tepu dermatixu bet nebematau pasikeitimų. Gal patart turite ko kaip tą randą pašviesinti bent jau, nes labai iš maudimuko lenda ir į save dėmesį atkreipia
Man jau pusė metų po op., bet kažkaip tas randas nebenori plonėti. Dar vis tepu dermatixu bet nebematau pasikeitimų. Gal patart turite ko kaip tą randą pašviesinti bent jau, nes labai iš maudimuko lenda ir į save dėmesį atkreipia
yra pleistriukai kažkokie dar randams. ir ne tik dermatix, yra daugiau tų tepalų, gal kitokį pabandyk?
aš kažkaip su randais tai susigyvenus po cp, man jie gyvent nemaišo taip, kaip maišė kengūros sterblė.