Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

sveikos, merginos, jungiuosi į besidominčių gretas 4u.gif kas tas S.V.? blush2.gif atsiųskite prašau kas nors į až blush2.gif noriu ir aš konsultacijai. atsibodo su kengūros sterble vaikščiot...
Atsakyti
ačiū visoms parašiusioms, drošiu pirmadienį pas S.V. konsultacijon ax.gif ir žiūrėsiu, ar "įkandamą" kainą išgirsiu... nerealiai norėčiau susitvarkyti blush2.gif
Atsakyti
na štai nusiunčiau užklausą ir Bagdonui, gavau atsakymą kad pilvo korekcija kainuotų 4500-5000 lt bigsmile.gif tai ne taip ir baisu... ir kad be reikalo nevažinėti, galima nuvažiuoti konsultacijai, jeigu viskas ok iškart guldo ir ant rytojaus "apdoroja". kažkaip įtariu, kad pas SV visai kitokius įkainius išgirsiu... na bet nueisim pasižiūrėti ir pas jį ax.gif kiek čia priskaičiau pas jus, apie Bagdoną atsiliepimai tik labai teigiami bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 10 13, 08:11)
na štai nusiunčiau užklausą ir Bagdonui, gavau atsakymą kad pilvo korekcija kainuotų 4500-5000 lt  bigsmile.gif tai ne taip ir baisu... ir kad be reikalo nevažinėti, galima nuvažiuoti konsultacijai, jeigu viskas ok iškart guldo ir ant rytojaus "apdoroja". kažkaip įtariu, kad pas SV visai kitokius įkainius išgirsiu... na bet nueisim pasižiūrėti ir pas jį  ax.gif kiek čia priskaičiau pas jus, apie Bagdoną atsiliepimai tik labai teigiami  bigsmile.gif

Nuotraukas savo pilvo jam siuntei ? Matai ta kaina priklauso ant kiek tu ta pilvuka tvarkysiesi wink.gif Ar dalinis ar pilnas pjuvis bus. O kaip zadi ar bent jau nori tvarkytis pilva?
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 10 13, 09:11)
na štai nusiunčiau užklausą ir Bagdonui, gavau atsakymą kad pilvo korekcija kainuotų 4500-5000 lt  bigsmile.gif tai ne taip ir baisu... ir kad be reikalo nevažinėti, galima nuvažiuoti konsultacijai, jeigu viskas ok iškart guldo ir ant rytojaus "apdoroja". kažkaip įtariu, kad pas SV visai kitokius įkainius išgirsiu... na bet nueisim pasižiūrėti ir pas jį  ax.gif kiek čia priskaičiau pas jus, apie Bagdoną atsiliepimai tik labai teigiami  bigsmile.gif

vadinas mazai skaitei apie Bagdona biggrin.gif
nesiplesiu labai, bet as pas ji nesidaryciau. vien ka sako tai, jog pas ji pilna laisvu vietu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 10 13, 20:30)

Panele, kaip sekasi tau? Kaip pilvukas laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2009 10 13, 21:20)
Nuotraukas savo pilvo jam siuntei ? Matai ta kaina priklauso ant kiek tu ta pilvuka tvarkysiesi wink.gif Ar dalinis ar pilnas pjuvis bus. O kaip zadi ar bent jau nori tvarkytis pilva?

nesiunčiau, tiesiog nuvažiuosiu pati.manau todėl ir parašė kainos diapazoną kad priklausomai nuo situacijos ji kažkiek keisis. nusiteikiau tai didesnei, bet vis ne 7000 ar daugiau.

QUOTE(Eleina @ 2009 10 13, 21:30)
vadinas mazai skaitei apie Bagdona  biggrin.gif
nesiplesiu labai, bet as pas ji nesidaryciau. vien ka sako tai, jog pas ji pilna laisvu vietu  tongue.gif

tu nesidarytum, yra kas pas kažką kitą nesidarytų, o darėsi būtent pas Bagdoną. eisiu dar paskaitinėt, nesipulsiu ant pirmo pasitaikiusio peilio rolleyes.gif susidarkyt nesinori, nors nelabai jau yra ir kur... baisiau negu dabar nebeįsivaizduoju verysad.gif tiesa mano svoris nemažas, dabar apie 70 kg , tai stebuklinga pasakų fėja ir nesitikiu tapti...prieš gerus metus buvau smarkiai numetusi, iki 59 kg, bet pilvas atrodė dar klaikiau nuo to - liko diidelė ant cezario pjūvio užkritusi klostė...papsiai irgi tada nuo kūdinimosi į du skudurus pavirtę buvo, tai būdavo vaizdelis - rengiesi, nu tai susivynioji ir į kelnes susidedi pilvą, tada susisuki į rutuliukus ir į liemenėlę subruki papsius lotuliukas.gif doh.gif dabar vyras kategoriškai pareiškė, kad nesikūdinčiau lotuliukas.gif ale kengūrinės sterblės nebenoriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 14 spalio 2009 - 07:45
QUOTE(Eleina @ 2009 10 13, 21:30)
vadinas mazai skaitei apie Bagdona  biggrin.gif
nesiplesiu labai, bet as pas ji nesidaryciau. vien ka sako tai, jog pas ji pilna laisvu vietu  tongue.gif

Labas visom ,
Jei kalbant apie plastiko chir. pvz kaip aš galvojau operuotis ,tai žinojau tik apie S.V, tad pas jį ir nuvažiavau konsultacijai, pakonsultavo pasakė kas ir kaip tai ir operuotis žadėjau pas jį, nes kitur kaip ir nieko negiredėjau kur galma,tačiau sužinojau, kad Klaipėdoje yra Bagdonas ir gan geri atsiliepimai. Nuvažiavau, pakonsultavo ir nutariau op.pas jį. O jei kalbant apie laisvas vietas, tai ten jų yra, bet tai pat reikia laukti paskirtos datos. Jie taip gal ir nesireklamuoja kaip S.V., nes ten nėra privati klinika, Bagdono vardas mažiau žinomas, bet aš juo darbu labai patenkinta, padarė man super gerai, net geriau negali būt.Čia jau kas kur pasirinks, bet kaip sakant geram daiktui reklamos nereikia smile.gif .Pačios op.kaina yra tokia pat kaip ir pas S.V. tik Klaipėdoje nereik mokėt po 200 už lovadienius ir už visas kitas pap.paslaugas ,tad toje vietoje ir susitaupo.
Atsakyti
na aš manau kai toks rimtas žingsnis tai galima ir per kelis gydytojus konsultacijai pereiti, galvon niekas neduoda.todėl nusprendžiau ir Kaune apsilankyti,ir iki Klp pasivėžinti, vis tik ne kojines perku. apsilankysim ir pasižiūrėsim.
Atsakyti
Kazin pas ka geriau Klaipedoje operuotis- pas Bagdona ar pas Gelzini, o gal pas Jankuna?
Atsakyti
QUOTE(varlius2007 @ 2009 10 14, 14:05)
Kazin pas ka geriau Klaipedoje operuotis- pas Bagdona ar pas Gelzini, o gal pas Jankuna?

o ką žadi operuotis? kadangi matau esi ten vietinė tai nepakenks gal visus aplankyti? smile.gif
Atsakyti
Sveikute, Beatuks kaip tavo pilvukas ,jau graziai atrodo?
Atsakyti