Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

laba ryteli,

pasikavinam user posted image

aha tiksliai ko cia ta jaunyste laidojat blink.gif (nors kai kai tau stuktelna tricokas tai sunkiai susigyveni ,kad jau nebe tarpas nuo 20-30) baika man 34 ir pabarabanu man tie metai,sterble tik y kisene isimest (arba pas daktara ant operacinio palikt ) ir lafa gyvenimas,nieko ir nereikia,vaikai sveiki su vyru viskas ciki piki,tik va maiso ir kartina man gyvenima mano dziaugsmas zemiau bambos dirol.gif

skausmui atspari,nebijau kas poto gali but,daug blogiau ta nesaaaaaaaaaaaaamone.... unsure.gif

jo merginos varykit antrus kas norit ir neturit ,o tada varysim grazintis user posted image

katiniuks mano dzedas vien nuo to kaip as pergyvenu ir vis pazyziu periodiskai spirs man siknon ir varys operuotis (del savo sventos ramybes hihihi.gif wink.gif ) sake baigi galva isuzt lotuliukas.gif lialialiaaaaaaaa turetu jis toki kaifa pazieciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2010 09 27, 22:51)
aš dariausi  rugpjūčio viduryje.
Aš irgi taip pergyvenndavau, kol galų gale gavau iš vyro "spyrį į užpakalį" ir labai greit susitariau.

aciu uz kavyte ausra1976 thumbup.gif

katiniuks apsviesk savo operacija ir visa po operacini laika, lb smalsu bigsmile.gif

as jau du lelkius turiu, pavariau abu vienu kartu - tai irgi tas vienintelis nestumas visa grozi sugadino doh.gif bet aciu D, netikejau ,kad dar tiek mano oda susitrauks, tai dabar laukiu kada pradesim eit i darza ir isbusim visa diena jame, nes mamka iskart leks,kaip kuri cia raset, palikt sterble ant operacinio stalo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuke: 28 rugsėjo 2010 - 07:21
QUOTE(emuke @ 2010 09 28, 08:20)
katiniuks apsviesk savo operacija ir visa po operacini laika, lb smalsu bigsmile.gif

as jau du lelkius turiu, pavariau abu vienu kartu - tai irgi tas vienintelis nestumas  visa grozi sugadino  doh.gif  bet aciu D, netikejau ,kad dar tiek mano oda susitrauks, tai dabar laukiu kada pradesim eit i darza ir isbusim visa diena jame, nes mamka iskart leks,kaip kuri cia raset, palikt sterble ant operacinio stalo  lotuliukas.gif

Va sitas ir man idomu,tos kas nesidare tai smalsu nei smalsiau biggrin.gif

o sveikinimai isnesiojus cielus du 4u.gif ,mda pilvas issitampo gerokai du nesiojant,mano du kart nestumas buvo,bet jau pilvai doh.gif padek die kaip su dviem,visalaik du pranasavo daktarai ir kai gimdykloj jau buvai akuseres klausdavo gal ka sumaise lotuliukas.gif cia sako du ir tik du turetu tupet biggrin.gif tai vat su tokiu pilvuzu per du kart patapau grazuola blink.gif
Atsakyti
QUOTE(simoniux @ 2010 09 27, 11:54)
demonstruojuosi po
Mano prieš baisuoklis  blink.gif

Na ***** kaip graziai padare bigsmile.gif O tau ir riebaliukus siurbe? Bamba tikrai grazesne nei mano, nes man maiske tai baisuoklis. O ir tavo randas ***** zemai tikrai, maniskis tai aukstai. Viksraitis kaip sake, tai pagal tavo kelnaites ir padariau blink.gif O kad tos kelnaites toskios, nes pilvas toks tai.. nu ner zodziu. As vis galvoju kai darysiu korekcija, pas ji jauciu negrysiu schmoll.gif Nors ir prieziura ir kitkuo buvau liuksiskai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 09 27, 20:47)
..saviskes net nedesiu, nes gali jums trumpam kvepavimas sustot hihihi.gif

QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 27, 20:49)
nuo mano ir aparpolis paimtu  lotuliukas.gif ir kvepuot nustotu parai maziausiai,tavo tik trumpam tai gali mest irnesakyk.gif

QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 09 27, 21:36)
ir as fotkes gal nedesiu kad neiskristumet is tapkiu lotuliukas.gif

Eiiiijjjjjjj, merginos moterys ir tt !!! juk mes ne i konkursa susirinkusios esam, ner cia ka gedytis ar gauti aparpuoli, juk tok sgyvenimas ir tokia realybe. Turim ka turim, todel ir renkames cia kad padiskutuoti, pasirodyti ir pasisemti patirties. O tai cia viena nesirodys, kita nesirodys, tai gal tada ir albumo to nereikia g.gif Arba jo reikia tik tom kurios nori rodytis, ir slaptazodziai tik tom kurios pasirodys? Taip nesazininga manau visu kitu atzvilgiu mirksiukas.gif Pasiulymas: arba visos rodosi arba nei viena g.gif
Atsakyti
BEATUK pioneers.gif
Papildyta:
idejau, bet noreciau, kad butu pakeistas slaptazodis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 09 28, 10:29)
BEATUK  pioneers.gif
Papildyta:
idejau, bet noreciau, kad butu pakeistas slaptazodis  unsure.gif

lotuliukas.gif cia reiskia ka? pionieriaus garbes zodis? thumbup.gif
Papildyta:
as irgi idesiu vakare tikrausiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2010 09 28, 11:31)
lotuliukas.gif cia reiskia ka? pionieriaus garbes zodis?  thumbup.gif

user posted image.. o cia, kad neliudetumet user posted image
Atsakyti
Kas zino Bagdono kontaktus? jis dirba valstybinej istaigoj?
Atsakyti
pioneer.gif nau problem pasirodyt,bet dabar nedesiu kol visiems prieinamas slaptazodis schmoll.gif zinau,kad paziurineja mano profili,tai dar geriau ,kad ir aptarinet prades ar rodys kitiems kaip as atrodau blink.gif kaip bus pakeista ir duota tik cia sedinciom dalyvem tada imesiu savo "grazuoliuka" bigsmile.gif
laaabai panasus i idani puza,tik dar sonai nudribe
Atsakyti
pakeiciau slaptazodi ax.gif

mergaites sugalvojat kokiom salygom ji duosim merginoms ?
pagal bendravima forume ar kokius kitus kriterijus g.gif

gaunant slaptazodi saziningai pasizadat sau, be merginu leidimo - jo nedalinti pasaliniams zmonems pioneer.gif

mergaites, kurios jau idejusios savo foto - ji gaus i az ax.gif
Papildyta:
ausra1976 - albumiuko nauja dalyve bigsmile.gif
Papildyta:
beatukas irgi gavo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuke: 28 rugsėjo 2010 - 11:34
QUOTE(emuke @ 2010 09 28, 12:49)
pakeiciau slaptazodi  ax.gif

ausra1976 - albumiuko nauja dalyve  bigsmile.gif

user posted image isivaizduojat kaip as atrodyciau taip sokant su savo puuuuuuuza bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti