Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

Turi omeny del narkozes sveikatai g.gif

...ir negerai ,kad viesinama slaptazodis schmoll.gif betkas lys ir veizes i puzas,gal geriau keist g.gif ir cia bendraujanciom tik duot slaptazodi g.gif imesciau ir as savo baisuokli mega_shok.gif blink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 27 rugsėjo 2010 - 16:36
QUOTE(simoniux @ 2010 09 27, 14:22)
Dariausi pas Gedimina Rauba Vilniuj, o to skausmo tai jau tikrai nėra taip daug, daug skaudesni yra sąrėmiai, nei šis pooperacinis laikotarpis.

Bagdonas manes klause, ar as gimdziau pati be E, tai kai paskiau, kad taip, tai sake po operacinis laikotarpis nebus toks baisus kaip gimdymas. Sake gimdyma patyrusios moterys lengviau pernesa.
Na o as spali nesioperuosiu, nes nebus kam vaikus ziuret, o be to ir maziaus dar neatjunkiau verysad.gif
Atsakyti
SIMONIUX labai sveikinu su nuostabiu rezultatu 4u.gif .Turiu ir as sia problema,kuria turi visos cia rasancios verysad.gif .Ech,ka cia ir bepridursi,geda net i veidrodi ziureti.Dar siandien prisiziurejau vaizdu youtubej,kaip daro operacijas,net matyti vaizdai neatbaide nuo galimo rezultato.O,kad butu daugiau pinigeliu,ta pacia minute gulciaus ant operacinio stalo.
Beje,o kaip ieiti i fotki.com?Ideciau paziuret savaji grazuoli unsure.gif
Atsakyti
del slaptazodzio galvoju keleta dienu , dar viesas, o paskui jau slapta desim, zinos tik dalyvaujancios forume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emuke @ 2010 09 27, 20:27)
del slaptazodzio galvoju keleta dienu , dar viesas, o paskui jau slapta desim, zinos tik dalyvaujancios forume  4u.gif

Nu ir o.k smile.gif tai tau i a.z rasyt reiks ,kad parasytum slaptazodi g.gif

Ineta.V tai,kad daugeliui cia ta problema su pieniondzais doh.gif as kai pradesiu dirbt,neatbaido mintis schmoll.gif ir paskola pasiimt unsure.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 27 rugsėjo 2010 - 19:38
wow koki grazuoli pilva maciau bigsmile.gif .. net MB pasikvieciau, kad paziuretu blush2.gif .. sake super thumbup.gif . o mes dabar su vyru nusprendem, kad metu po truputeli svori iki 65 kg, kad po operacijos butu geresnis efektas biggrin.gif .. dar liko 7 kg cool.gif
Atsakyti
doh.gif mamkos nesupykit,bet nerandu fotkiu,gal galit padet blush2.gif
Atsakyti
Simoniux, o kiek laiko praėjo jau po operacijos, kad toks gražus pilviukas?
Laukiu ir aš kada galėsiu džiaugtis tokiu, nes tinimas dar visiškai neatslugo, bet vaizdas jau gerokai pasikeitęs nuo buvusio.
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2010 09 27, 21:06)
Simoniux, o kiek laiko praėjo jau po operacijos, kad toks gražus pilviukas?
Laukiu ir aš kada galėsiu džiaugtis tokiu, nes  tinimas dar visiškai neatslugo, bet vaizdas jau gerokai pasikeitęs nuo buvusio.

O tau kada daryta OP?

o mano vyriokas net neina ziuret,nes ji nervija kam as taip pergyvenu,kaip visada jam gerai tai ko cia as jamu i galva doh.gif ot berazumis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 27 rugsėjo 2010 - 20:13
ai ir dar.. ziurejau fotki nuotraukas, tai saviskes net nedesiu, nes gali jums trumpam kvepavimas sustot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 09 27, 21:47)
ai ir dar.. ziurejau fotki nuotraukas, tai saviskes net nedesiu, nes gali jums trumpam kvepavimas sustot hihihi.gif

nuo mano ir aparpolis paimtu lotuliukas.gif ir kvepuot nustotu parai maziausiai,tavo tik trumpam tai gali mest irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 09 27, 20:48)
wow koki grazuoli pilva maciau  bigsmile.gif .. net MB pasikvieciau, kad paziuretu  blush2.gif .. sake super  thumbup.gif

As irgi mb pasikvieciau paziuret, pati siandien truputi suabejojus buvau kai pasiziurejau kaip randas po to atrodo, bet mb sake dzin tas randas jei toks rezultatas thumbup.gif Ech kita rudeni jau ir as gulsiu ant operacinio stalo ir vel galesiu atskiru maudymuku pasipuost ar nesigedyt sporto klube persiregt wub.gif
Atsakyti