Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

QUOTE(idani @ 2010 09 28, 18:28)
pasakysiu ir as savo nuomone  apie kainas smile.gif  man kaikaris paskaiciavo uz pilna pilvo plastika + nugara + rankos + tarpkojis = 7000 lt, o pas B uz pilva 5500 lt, tai tiek pat ir cia iseina  biggrin.gif .. dar + nuvaziuoji i operacija + atvaziuoja pasiimti + varai issimt siulu ir t.t. nu man kazkaip tas atstumas baugina.. nes visa su slangom ir dar vaziuot 200 km  smile.gif

Nemanau ,kad tiek pat išeina g.gif ...su šlangom tikrai niekas neišleidžia,siūlus savam mieste poliklinikoje ištraukia, beje pliusas tas, jei reikia praleisti daugiau dienų ,nei priklauso ,lovadieniai nekainuoja thumbup.gif , o privačiose po 250lt .už lovadienį, tai prašau kiek dasideda....Man pvz. S.V. kaune paskaičiavo 7400lt ir plius lovadieniai 3 ,tai nemenka sumelė susideda rolleyes.gif
Atsakyti
Kazi turbut galima pas Bagdona patekti konsultacijai jei dar OP neplanuoju,siaip pasiklausinet kas kaip,kiek kainuotu?
Atsakyti
QUOTE(raimuta @ 2010 09 28, 19:33)
Nemanau ,kad tiek pat išeina g.gif ...su šlangom tikrai niekas neišleidžia,siūlus savam mieste poliklinikoje ištraukia, beje pliusas tas, jei reikia praleisti daugiau dienų ,nei priklauso ,lovadieniai nekainuoja thumbup.gif , o privačiose po 250lt .už lovadienį, tai prašau kiek  dasideda....Man pvz. S.V. kaune paskaičiavo 7400lt ir plius lovadieniai 3 ,tai nemenka sumelė susideda rolleyes.gif

Cia kas toks? Vitkus g.gif
Papildyta:
Manau pas betkuri gali pakliut konsultacijai Ineta.V g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 28 rugsėjo 2010 - 18:41
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 28, 20:44)
Cia kas toks? Vitkus g.gif
Papildyta:
Manau pas betkuri gali pakliut konsultacijai Ineta.V  g.gif

Ir man taip atrodo,tik kaip prisiruost g.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2010 09 28, 19:47)
Pas mano mama,mamos seseri, mociute - genai, nieko nepadarysi cray.gif

Tai va va cia genai,daryk ka nori kabejo ir kabes,oda baisiai elastinga blink.gif kaip mieline tesla,paemiai i rankas ir istysta iki zemes blink.gif o drauge irgi turi 2 lelius,priaugus buvo labai daug su abiem,nei vienos strijos nei pilvo tokio,buvo stambi numete svori ir vel kudena doh.gif abaldiet

QUOTE(Ineta.V @ 2010 09 28, 19:48)
Ir man taip atrodo,tik kaip prisiruost g.gif

g.gif nugi jami telefono trupka ir zvaniji ir sakai noooooooooooooooooooooru bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 28 rugsėjo 2010 - 19:00
QUOTE(Ineta.V @ 2010 09 28, 19:38)
Kazi turbut galima pas Bagdona patekti konsultacijai jei dar OP neplanuoju,siaip pasiklausinet kas kaip,kiek kainuotu?

Galima. As vaziuojant i Sventaja uzsukau pas ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 09 28, 21:08)
Galima. As vaziuojant i Sventaja uzsukau pas ji 4u.gif

Buvai susitarus?
Atsakyti
QUOTE(Ineta.V @ 2010 09 28, 20:19)
Buvai susitarus?

Aha, pasiskambinau pries tai. Velavau, bet lauke jis manes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 09 28, 21:23)
Aha, pasiskambinau pries tai. Velavau, bet lauke jis manes. smile.gif

O kiek sumokejai uz konsultacija?Ar nieko pries kai sakau TU?
Atsakyti
Ooooooo merginos paziejau Bagdona blink.gif vertas grieko doh.gif tai kaip vaziuot pas ji,nustipsiu kai reiks parodyt savo "grozi" g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineta.V @ 2010 09 28, 20:28)
O kiek sumokejai uz konsultacija?Ar nieko pries kai sakau TU?

Tikrai nieko pries 4u.gif O uz konsultacija nieko nemokejau, kiek zinau, kitos irgi nemokejo.
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 28, 20:29)
Ooooooo merginos paziejau Bagdona  blink.gif vertas grieko  doh.gif tai kaip vaziuot pas ji,nustipsiu kai reiks parodyt savo "grozi"  g.gif  blink.gif

Jaunas jis. Man irgi keista buvo kai pamaciau, toks jaunas o jau tokie mokslai baigti.
Atsakyti
Tai gal visos TU'kinames g.gif

nu as kaip kavenska tai paziuresiu dar pas Kaikari,tas netoks vertas rolleyes.gif ,plius salia namu jis bigsmile.gif
Atsakyti