QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 16, 11:19)
hmm, taip pamasciau, kad man tai be sanso viska i saldytuva sukist

dazniausiai ir taip vos telpa viskas

nedidelis saldytuvas...
musu irgi mazas, bet as visus eterinius ir aliejus sukisus

tik muilus tai spintoje laikau.
QUOTE(katutis @ 2009 04 16, 11:20)
mano mišri į riebumą. Gal tam kimšimas priklauso ir nuo to, kiek to kremo tepi? Nes bent man labai sunku atsispirti norui kuo daugiau pakabinti kvepiančio kremo
kuo tave patraukė suki? Būtų įdomu sužinoti, kodėl būtent šitą firmą pasirinkai
nu tai ir mano odos tipas mazdaug toks
kodel suki? net nezinau, ar mokesiu paaiskinti - tai daugiau jausmu/intuicijos ir pan dalykas

siaip uk tokia pasiula, kad tam tikra prasme kompaniju pasirinkimas/bandymas neisvengiamai yra 'durimas pirstu'

juk visu pabandyti nera galimybes.
taciau mes visos, tam tikra laika besidomincios kosmetika (naturalia ir ne) turim susidarusios savo nuomone, isivaizdavima, supratima, kurie aisku ir suvaidina dideli vaidmeni renkantis kompanija/produkta pabandymui.
as norejau pabandyti kuria nors is tu 'brangesniu' firmu (bent jau pas mus suki produktai brangesni nei pvz madara, logona, sante ...). patiko suki politika, tai, kaip kompanija pateikia save ir savo produktus, kaip paaiskina kodel naudoja vienas ar kitas medziagas, kodel dar nesertifikuoti ir ar/kaip to siekia, kaip lygina save su konkurentais. visko nebeatsimenu, bet paliko ispudi ju pasisakymai apie sertifikatu ribotuma, greipfrutu seklu ekstrakto naudojima kosmetikoje, apie naturaliu priemoniu apsauga nuo saules.. zodziu, jie neidealizuoja nei saves nei savo produktu, sako viska, kaip yra, nejuodindami kitu, bet argumentuotai lygindami.
nezinau, ar isvis ka nors paaiskinau, nes, kaip minejau, tai daugiau politinis

ar 'jauciu' dalykas

nu, pvz as nepirkciau naturalaus muilo is pardavejo, kuris muilo aprasyme svaistysis lozungais apie to muilo gydomasias savybes

as turiu savo politika siuo klausimu

as nesakau 'niekada' - atsargiai vartoju sita zodi

- bet kaip taisykle.
arba neseniai nelabai mokejau vienai mamytei paaiskinti, kodel nepirkciau vieno kremuko vaikui is vieno internetino puslapio. tiesiog to kremo pateikimas man nepriimtinas. skambus visa apimantys (ir todel nieko konretaus nereiskiantys) sukiai produkto aprasyme priestarauja smulkiam sriftui, nera konkrecios sudeties, netiksli ar labai abejotina info apie sudetines dalis ir t.t.
griztant prie suki

, visus bandytus ju produktus su malonumu sunaudojau iki galo

ir vistik pakartotinai kolkas nepirkau.. del kainos

pagausejus seimai, sau leidziu daug maziau nei anksciau

teko dziaugsmas nusipirkti suki produktu su didele nuolaida, tai jei vel tokia uztikciau - pirkciau
Life's not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.