Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 04 16, 14:41)
bet tada vietoj 1 temos reiktų per minimum 5 šokinėt, ir mažiau būtų besilankančių,taigi tektų klausimus kartoti populiaresnėse temose. Man tai kaip tik ši tema tokai universali apie natūralią kosmetiką, aliejus ir grožiui ir sveikatai ax.gif .Daug temų kaip tik išbarstytų info.

tai tada pasiektume to,kad noredama suzinot apie konkretu KN alieju,eini I KN tema,o ne skaitai n puslapiu cia ..man tai kaip tik atrodytu didelis pliusas. g.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 16, 14:42)
aišku, išskirk  biggrin.gif Ne koks bevardis beveidis rūselis, o svari vieta mūsų natūralios kosmetikos pasaulyje  drinks_cheers.gif

kaip gerai, kad tu juos paėmei - būtų pas mane dūlėję. Gražios spalvos, bet ta šviesi man per šviesi, o tamsios irgi ne tokios norėjau smile.gif

o ta sviesi man tamsi beveik atrodo lotuliukas.gif is viso, nuejau i kirpykla plauku tamsint,tai ir sako- vaikeli, tau sviesint reikia,ne tamsint..visa gyvenima maniau,kad esu prie tamsiu, o pasirodo... biggrin.gif tai ir su seseliais panasiai biggrin.gif
dar karta didziulis tau aciu,Katuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 16, 13:28)
nekokybiska tas,kad kas treciam lape klausimai apie migdolu alieju, aliejaus tepima riebiai odai ir pan..kai info srautas didelis ir nesusitemintas,tai ir atsiranda nekokybe- tenka nuolat ta pati per ta pati kartot... ir skaityt..ir jau ne viena apdejavom cia- kad neimanoma temos spet sekt smile.gif
as tikrai buciau uz atskira tema KN ir bendraminciu skyreli atviresniems paplepejimams apie viska- konsultantes, parduotuviu jaukuma, ligas , riesutu skonius ir pan smile.gif)

Nors dabar ir nelabai spėju su šia tema, bet jei būtų visai išskirstyta, tai būtų liūdna nes ir taip vos spėju aplėkti visą SM, juk ne vienoj temoj sėdim unsure.gif o dabar čia viskas vienoj...
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 04 16, 13:36)
ech.. tada as gal labai nepakanti zmogysta esu  blush2.gif
nes norint rasti kazka naudingo, tenka kruva postu 'ne i tema' skaityt....
na,bet gal bent jau KN butu galima atskirt?  blush2.gif

p.s. kiekvienai naujokei juk neiaiskinsi visko per naujo.. ar taip sunku pries reiskiantis pasiskaityt kas buvo pries tai - bent viena dvi temas?  g.gif  bambekle as sian  lotuliukas.gif
Papildyta:
su seseliu pagrindu- visa diena  thumbup.gif  jei nenuvalyciau,tai ir para laikytu  lotuliukas.gif
be pagrindo ne itin gerai laiko  verysad.gif  kaip ir kiti mano bandyti naturalus..

tikrai neprivalai cia visko skaityti, taciau negaisdama laiko gali kreiptis tiesiai i KN ir tiesiogiai tik su tavimi ten pakalbes pakomentuos wink.gif nereikes erzintis biggrin.gif daugelyje temu taip yra. juk ir naujoke neprivalo visko skaityti + jei ta naujoke kaip tu, erzinasi del visko tongue.gif tai zinai, kaip sunku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 16, 14:47)
Nors dabar ir nelabai spėju su šia tema, bet jei būtų visai išskirstyta, tai būtų liūdna nes ir taip vos spėju aplėkti visą SM, juk ne vienoj temoj sėdim  unsure.gif  o dabar čia viskas vienoj...

nu ok, supratau.. jaukus bardakas visoms matyt arciau sirdies nei tvarka biggrin.gif
tebunie tada taip kaip yra ir tiek... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 04 16, 14:50)
tikrai neprivalai cia visko skaityti, taciau negaisdama laiko gali kreiptis tiesiai i KN ir tiesiogiai tik su tavimi ten pakalbes pakomentuos wink.gif nereikes erzintis biggrin.gif daugelyje temu taip yra. juk ir naujoke neprivalo visko skaityti + jei ta naujoke kaip tu, erzinasi del visko tongue.gif tai zinai, kaip sunku  ax.gif

KN aliejus buvo kaip pvz wink.gif
nesierzinu, tiesiog norejau kaip geriau-isejo kaip visad,matyt biggrin.gif
o kad taip yra daugelyje temu,dar ne rodiklis,kad tai yra puikuma saunuma smile.gif
ok, baigiam spam'intis.. tema visgi apie kosmetika,o ne apie temos tvarka rolleyes.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 16, 11:31)
taigi juoda duona užkąsk biggrin.gif

pasakei ir sventa biggrin.gif skaiciau, kad kazkuri alieju geriant galima uzkast duona. apie ersketroziu nieko tokio nezinojau, tai ir nedrisau improvizuoti. dabar ritinis gerimas bus smagesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 16, 13:33)
pasikartojančių klausimų neišvengsim, nes atsiranda naujų dalyvių, be to, ir senbuvėms naujai iškyla klausimų, keičiasi patirtis, nuomonės smile.gif
ligos ir alergijos - čia taipogi yra svarbu gauti komentarą, jei prasimušė kapiliarai, iššoko venos, beria. Juk kalbam apie kosmetines priemones, kas patenka į kosmetikos gamintojų temos ribas, o ne apie vaistus  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Monica @ 2009 04 16, 13:41)
bet tada vietoj 1 temos reiktų per minimum 5 šokinėt, ir mažiau būtų besilankančių,taigi tektų klausimus kartoti populiaresnėse temose. Man tai kaip tik ši tema tokai universali apie natūralią kosmetiką, aliejus ir grožiui ir sveikatai ax.gif .Daug temų kaip tik išbarstytų info.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Sultry @ 2009 04 16, 13:46)
tau sviesint reikia,ne tamsint..visa gyvenima maniau,kad esu prie tamsiu, o pasirodo... biggrin.gif

tik kazko kazkas nesigiria cool.gif tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2009 04 16, 13:52)
o kad taip yra daugelyje temu,dar ne rodiklis,kad tai yra puikuma saunuma smile.gif

ne rodiklis, bet deja, taip buvo, yra ir bus... visoms neisaiskinsi, cia nerasyk ano, cia to, nesikartot ir pan wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 16 balandžio 2009 - 12:59
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 16, 14:59)
drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif
tik kazko kazkas nesigiria cool.gif  tongue.gif

ne rodiklis, bet deja, taip buvo, yra ir bus... visoms neisaiskinsi, cia nerasyk ano, cia to, nesikartot ir pan wink.gif

tema ne apie dazyma juk wink.gif ir daziau nenaturalias dazais,taip kad...
drinks_cheers.gif deja,bet taip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 16 balandžio 2009 - 13:02
QUOTE(Sultry @ 2009 04 16, 14:01)
tema ne apie dazyma juk wink.gif ir daziau nenaturalias dazais,taip kad...

o kas sako, kad butent cia reikia girtis biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 16 balandžio 2009 - 13:11
na, dar truputeli apie pacia temele ax.gif
svarbu, kad si tema turi tokias rimtas, kaip cia pavadinti, patarejas/konsultantes thumbup.gif ir temele suvaldo ir "nepasileidziama i pievas" su apmastymais is nezinojimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 16, 15:08)
o kas sako, kad butent cia reikia girtis biggrin.gif

o kuom cia is viso girtis? smile.gif)) kad chemija naudoju? biggrin.gif

geriau pasigirsiu, kad baigiu sutvarkyt savo naturalu sampunyna biggrin.gif sunaudojau miniuka Druide vitality sampuno, liko vos vos weledos rozmarinu sampuno, tuoj ir sante roziu pribaigsiu.. liks tik ECo kazkaip subaigt g.gif

svrastau,ka i ju vieta det bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 16, 11:09)
parašytų savo puslapyje - kartu su mūsų seminarų dalyviais, draugais etc. vykstame į Persiją, nuostabius žydinčius rožių laukus, kur patys gaminsime hidrolatus, distiliatus. KN nedirbs tada ir tada, tikimės grįžti su šviežiomis galvomis, naujomis idėjomis, pailsėjusios. Dar pora gražių nuotraukų ir visos ne atakuojam jas su priekaištais "kodėl manęs nepaėmėt", o skaitom, svajojam kartu ir laukiam sugrįžtant wink.gif

manau yra dar viena priezastis- iki internetinio psl tiesiog nespeja prieit, nes darbu pilna, o dar isvaziavimas "ant nosies".

QUOTE(Monica @ 2009 04 16, 11:45)
tai kas keisčiausia, kad vienur romaniška brangesnė, kitur germaniška, nėra kad visur vienareikšmiai 1 iš jų būtų brangesnė doh.gif Baisiai norėčiau su Laime pašnekėti, bet kad sudėtinga man iš namų ištrūkti antrad.  cool.gif

o tu tiesiog paskambink antradieni i KN telefonu, ir Laime pakonsultuos- man ten esant (dieve, jau paciai atrodo, kad as ten pastoviai maluosi, vietoje to bjauraus sasuoto juodo katino, kurio man truko iki pilno vaizdo lotuliukas.gif ), kazkas paskambino del aliejaus pasikonsultuoti, tai ji telefonu ilgai pasakojo zmogui kas ir kaip. gal ju psl yra nurodytas nr.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 16, 11:19)
hmm, taip pamasciau, kad man tai be sanso viska i saldytuva sukist biggrin.gif  dazniausiai ir taip vos telpa viskas biggrin.gif  nedidelis saldytuvas...

musu irgi mazas, bet as visus eterinius ir aliejus sukisus smile.gif
tik muilus tai spintoje laikau.

QUOTE(katutis @ 2009 04 16, 11:20)
mano mišri į riebumą. Gal tam kimšimas priklauso ir nuo to, kiek to kremo tepi? Nes bent man labai sunku atsispirti norui kuo daugiau pakabinti kvepiančio kremo biggrin.gif

kuo tave patraukė suki? Būtų įdomu sužinoti, kodėl būtent šitą firmą pasirinkai  bigsmile.gif

nu tai ir mano odos tipas mazdaug toks smile.gif drinks_cheers.gif

kodel suki? net nezinau, ar mokesiu paaiskinti - tai daugiau jausmu/intuicijos ir pan dalykas smile.gif
siaip uk tokia pasiula, kad tam tikra prasme kompaniju pasirinkimas/bandymas neisvengiamai yra 'durimas pirstu' smile.gif juk visu pabandyti nera galimybes.
taciau mes visos, tam tikra laika besidomincios kosmetika (naturalia ir ne) turim susidarusios savo nuomone, isivaizdavima, supratima, kurie aisku ir suvaidina dideli vaidmeni renkantis kompanija/produkta pabandymui.

as norejau pabandyti kuria nors is tu 'brangesniu' firmu (bent jau pas mus suki produktai brangesni nei pvz madara, logona, sante ...). patiko suki politika, tai, kaip kompanija pateikia save ir savo produktus, kaip paaiskina kodel naudoja vienas ar kitas medziagas, kodel dar nesertifikuoti ir ar/kaip to siekia, kaip lygina save su konkurentais. visko nebeatsimenu, bet paliko ispudi ju pasisakymai apie sertifikatu ribotuma, greipfrutu seklu ekstrakto naudojima kosmetikoje, apie naturaliu priemoniu apsauga nuo saules.. zodziu, jie neidealizuoja nei saves nei savo produktu, sako viska, kaip yra, nejuodindami kitu, bet argumentuotai lygindami.

nezinau, ar isvis ka nors paaiskinau, nes, kaip minejau, tai daugiau politinis smile.gif ar 'jauciu' dalykas smile.gif
nu, pvz as nepirkciau naturalaus muilo is pardavejo, kuris muilo aprasyme svaistysis lozungais apie to muilo gydomasias savybes smile.gif as turiu savo politika siuo klausimu smile.gif as nesakau 'niekada' - atsargiai vartoju sita zodi smile.gif - bet kaip taisykle.
arba neseniai nelabai mokejau vienai mamytei paaiskinti, kodel nepirkciau vieno kremuko vaikui is vieno internetino puslapio. tiesiog to kremo pateikimas man nepriimtinas. skambus visa apimantys (ir todel nieko konretaus nereiskiantys) sukiai produkto aprasyme priestarauja smulkiam sriftui, nera konkrecios sudeties, netiksli ar labai abejotina info apie sudetines dalis ir t.t.

griztant prie suki smile.gif, visus bandytus ju produktus su malonumu sunaudojau iki galo smile.gif ir vistik pakartotinai kolkas nepirkau.. del kainos smile.gif pagausejus seimai, sau leidziu daug maziau nei anksciau biggrin.gif teko dziaugsmas nusipirkti suki produktu su didele nuolaida, tai jei vel tokia uztikciau - pirkciau smile.gif
Atsakyti