Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

nu velnias su ta Lavera ir jos šampūnais.. Negalėjot papasakot anksčiau, kol nebuvau pajamusi doh.gif Nu bet gal man visai tiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 16, 15:23)
Bijau sumeluot, bet lyg jau nebematau tos parduotuvėlės ten g.gif Labai daug kas išsikėlė per tokį sunkmetį iš tų vietų.

aš kiek metų ten jos "nemačiau" irnesakyk.gif Ką tik pasiskambinau - tikrai toje vietoje ir tikrai dirba, ryt po darbo ir pasivaikščiosiu iki jų rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Sviripilė @ 2009 04 16, 09:22)
Nežinau, kas čia vakar užsiminė apie mišinį KN kapiliarams stiprinti, tai vakar buvau, bet užklausus rekomendavo tamanų arba erškėtrožių aliejų (pagerti ar patepti tas vietas), neturėjau daug laiko (lauke MB laukė mašinoj), tai staigiai nusipirkau, ko reikėjo, ir nebesigilinau dėl to mišinuko... be to buvo daug žmonių, nes berods susirinkus buvo grupelė, važiuosianti su Laime į tą kelionę.

as uzsiminiau ax.gif reikes ir man gal to ersketroziu aliejaus, nors taip sparciai pinigine ploneja per ta naturalia kosmetika biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 16, 09:51)
po kelių dienų naudojimo turiu pasakyti, kad kremas man vistik labiau patinka negu aliejų mišinukas. Darau išvadą, kad vistik nedraugauja mano oda su riešutais, kadangi dabar pasidarė lygesnė, paraudimų labai smarkiai sumažėjo, išvis ramesnė tapo biggrin.gif

man taip pat labiau kremukai tinka, aliejai gal ziema labiau, o orams atsilus labiau norisi kazko lengvo... rolleyes.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 16, 10:25)
Mano mama nusipirko Weleda su SPF20. yra ir meginukas šito.
O aš su MB naudosim weleda su cinku (ten vaikų užpakaliukams skirtas bet mes jį veidui naudojam)

As taip pat galvojau ta krema is Weledos, bet jo jau greit is vis nebebus, paskutini karta beatves, o meginuku taip pat nebera unsure.gif kaip tavo mamai tinka? as dar labai jauna, bet mano oda sausa, galvoju gal tiktu... koks jis: riebus ar i lengvuma? zada ji naudoti kaip kasdieni krema ar tik pries saules vonias? g.gif
o tas Weleda su cinku apsaugo nuo saules? kodel butent ji pasirinkai?

QUOTE(Monica @ 2009 04 16, 13:41)
bet tada vietoj 1 temos reiktų per minimum 5 šokinėt, ir mažiau būtų besilankančių,taigi tektų klausimus kartoti populiaresnėse temose. Man tai kaip tik ši tema tokai universali apie natūralią kosmetiką, aliejus ir grožiui ir sveikatai ax.gif .Daug temų kaip tik išbarstytų info.

sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 16, 16:23)
Man patinka medinis šepetys iš TBS:

o lt yra pirkt? kokia kaina mazdaug? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 15, 23:31)
Sakysiu taip, jei turiu abejoniu del kokio produkto - tiesiog jo neperku, ir nesuku galvos is kur gauti jo megini (as tikiu intuicija ir saviitaiga, tad sakyciau, kai taip bijai, geriau nepirk). Jei man reikia kokio produkto labai -as rizikuoju ir viskas. Man jokiu alerginiu reakciju nebuna, kad ir ka uzsitepciau, todel nekokia as sia prasme patareja. Hauscka meginuku neturi? Bent jau po saules voniu tikrai esu maciusi  g.gif

o yra hauschkos kremu su spf? gal kuri zinote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2009 04 16, 15:52)
Nors esu jaunikle tarp diskutuojanciu, taciau noreciau paskyti savo pastebejimus, ko labiausiai man truksta sioje ar kitoje temoje apie naturaluma, tai be galo noreciau, kad pateiktumeme kiekviena savo prekiu top'us, nes noredama isigyti koki nors gamini turim perziureti visus lapus, arba vel klausti, nors apie tai jau buvo diskutuota, taoigi butu naudinga sudaryti geriausiu gaminiu sarasus su komentarais, tarkime Veido valiklis Hauschkos CC, nes svelniai nuvalo odyte, lieka svarumo, gaivumo pojutis, mazina spuogeliu kieki ir pan. Taip pat man truksta temos, ar potemes, kurioje pateiktumeme savos gamybos kremu, kaukiu, alieju misinuku receptus, tieisog parasyti paskirti ir recepta bei ispudzius, taip pat ir su kremais, kaip gaminama, sudetis ir ispudziai. cia tieisog mano "zalios"pastebejimai, atsiprausau, jei pasirodziau per daug nekukliai

buvo topai, kiek pamenu net ne viena karta, bet, kaip ir viskas, su temelemis "nuvaziuoja"...

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 16, 16:23)
Žinok bijau išgąsdinti, bet kai pasakei, kad naudoji Laveros šampūną, tai iškart klaustukas kilo man g.gif Buvau nusipirkus Laveros šampūną su obuoliais - antrą dieną plaukai susiriebindavo kaip reta, grynai to gyvumo trūko ir lenvumo, išsiplovus galvą. Tai dabar bijau labai pirkti Laveros šampūnus... maža vėl netiks schmoll.gif Mano mamai taip pat netiko. Nors apskritai pvz. aš nesu labai išranki šampūnams, beveik visi naudojami tinka daugiau ar mažiau, na bet Laverą iškart subrokint norėjos g.gif

na va unsure.gif butent, kad ir as nesu isranki sampunams, tad labai nustebau tokiu efektu verysad.gif vakar ploviau butent su juo, tad tikrai turiu itarimu butent sitam sampunui verysad.gif bandysiu kol kas padet i sali.

-------
man tai viskas cia tvarkoj su ta tema, si tokia bendra, apie viska, o yra ir atskiros, tam tikru gamintoju. panores, kas paklaust, koki alieju gert tarkim, tai kur tada rasyt? kiekv. klausimui atskira tema kursim? tada irgi suskaityt bus ne ka lengviau nei atrodo.
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 04 16, 16:48)
o yra hauschkos kremu su spf? gal kuri zinote?  ax.gif

yra 4u.gif
Sun Lotion SPF 15
Sun Cream SPF 20
Suncream children SPF 30
Sunsreen Spray SPF 15
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 16, 16:55)
yra  4u.gif
Sun Lotion SPF 15
Sun Cream SPF 20
Suncream children SPF 30
Sunsreen Spray SPF 15

Bet ar aš kažką painioju, ar jų jau nebegamins? g.gif

"...As a result, Dr.Hauschka Skin Care has made the difficult decision to discontinue our existing sun care range...."

čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 16 balandžio 2009 - 15:59
QUOTE(bryyla @ 2009 04 16, 16:48)
o lt yra pirkt? kokia kaina mazdaug?  ax.gif

o yra hauschkos kremu su spf? gal kuri zinote?  ax.gif

Žinoma, kad yra smile.gif Tiksliai nepamenu, kažkur 30-40 Lt.

Dar ir veido kremukas su SPF 8.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 16, 15:55)

man tai viskas cia tvarkoj su ta tema, si tokia bendra, apie viska, o yra ir atskiros, tam tikru gamintoju. panores, kas paklaust, koki alieju gert tarkim, tai kur tada rasyt? kiekv. klausimui atskira tema kursim? tada irgi suskaityt bus ne ka lengviau nei atrodo.
Papildyta:

Man tai irgi patinka kaip dabar yra ir tikrai kaip paklausiu ko nors, merginos kantriai atsakineja, nors tikiu, kad kartoja tukstantaji karta ax.gif O jei del alieju, tai Veido prieziuros temoje yra poteme apie aliejus. O ir daugumai kosmetikos gamintoju merginos yra sukurusios temas. Cia mano tokie pastebejimai 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turite DRUIDE sampuna su ozku
pienu ir kokius 30 ml noretu keisti i maniski DRUIDE
nenuplaunama purskiama
kondicionieriu, kuris
pirktas mazoje talpoje 65 ml, like 60 ml tai tikrai.
Man jis patiko, bet kad nelabai naudoju, nes kondicionierius
turiu bent jau cielus 5 siai dienai doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 16 balandžio 2009 - 16:02
pasirašyčiau po Sultry pasiūlymu, kad KN galėtų ir atskirą temą turėti - jų atstovaujami maži ūkiai ir kooperatyvai nusipelno ne mažiau, o gal ir daugiau mūsų dėmesio nei milžinai Logona, Sante, Weleda ir kiti - pastarieji turi atskiras temas ir savo gerbėjas.

gal tikrai būtų koncentruotesnė info, ką siūlo KN, kokios naujienos, kada ką atsiveža rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 04 16, 15:14)
Pasakykit jūs man žaliai natūralioje kosmetikoje, ar L'Occitane kosmetika yra natūrali? Ačiū  4u.gif

Kazkaip mano klausimas liko nepastebetas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 16, 17:02)
pasirašyčiau po Sultry pasiūlymu, kad KN galėtų ir atskirą temą turėti - jų atstovaujami maži ūkiai ir kooperatyvai nusipelno ne mažiau, o gal ir daugiau mūsų dėmesio nei milžinai Logona, Sante, Weleda ir kiti - pastarieji turi atskiras temas ir savo gerbėjas.

gal tikrai būtų koncentruotesnė info, ką siūlo KN, kokios naujienos, kada ką atsiveža  rolleyes.gif

As manau kad visai tikslinga butu visiem naturalios kosmetikos butikam
sukurti atskiras temas, ne pagal produkta, bet pagal parduotuve g.gif

Del KN naujos temos sutinku, nes toookie tempai ir kiekiai informacijos
susiplaka sioje temoje kad tikrai sunku sekti doh.gif
Atsakyti
Sveikos, pirkau LOGONA sampuna su bambukais ir kondicionieriu su kvieciu proteinais. Naudojau, bet ziuriu, kad man atsirado pleiskanu ir plaukai pradejo daug greiciau riebaluotis. Aisku gaila ismestu pinigeliu, tai gal kuri noretu nusipirkt juos is manes? Juk yra zmoniu, kuriem jie tinka. Galima pirkti atskirai.

http://images47.fotk...P4161353-vi.jpg
sampuno yra iki raudonojo bruksniuko.

http://images46.fotk...P4161355-vi.jpg
cia nesimato kiek isnaudota, bet pirkau kartu su sampunu ir naudojau tiek kiek ir sampuna.

Del kainu, tai net nezinau, nes pirma karta kazka pardavineju. Gal jus patarsit ir pasiulysit savo kainas?

Rasykit i AZ, aciu labai 4u.gif
Atsakyti