Sveikos
QUOTE(Sviripilė @ 2009 04 16, 09:22)
Nežinau, kas čia vakar užsiminė apie mišinį KN kapiliarams stiprinti, tai vakar buvau, bet užklausus rekomendavo tamanų arba erškėtrožių aliejų (pagerti ar patepti tas vietas), neturėjau daug laiko (lauke MB laukė mašinoj), tai staigiai nusipirkau, ko reikėjo, ir nebesigilinau dėl to mišinuko... be to buvo daug žmonių, nes berods susirinkus buvo grupelė, važiuosianti su Laime į tą kelionę.
as uzsiminiau

reikes ir man gal to ersketroziu aliejaus, nors taip sparciai pinigine ploneja per ta naturalia kosmetika
QUOTE(katutis @ 2009 04 16, 09:51)
po kelių dienų naudojimo turiu pasakyti, kad kremas man vistik labiau patinka negu aliejų mišinukas. Darau išvadą, kad vistik nedraugauja mano oda su riešutais, kadangi dabar pasidarė lygesnė, paraudimų labai smarkiai sumažėjo, išvis ramesnė tapo
man taip pat labiau kremukai tinka, aliejai gal ziema labiau, o orams atsilus labiau norisi kazko lengvo...
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 16, 10:25)
Mano mama nusipirko Weleda su SPF20. yra ir meginukas šito.
O aš su MB naudosim weleda su cinku (ten vaikų užpakaliukams skirtas bet mes jį veidui naudojam)
As taip pat galvojau ta krema is Weledos, bet jo jau greit is vis nebebus, paskutini karta beatves, o meginuku taip pat nebera

kaip tavo mamai tinka? as dar labai jauna, bet mano oda sausa, galvoju gal tiktu... koks jis: riebus ar i lengvuma? zada ji naudoti kaip kasdieni krema ar tik pries saules vonias?
o tas Weleda su cinku apsaugo nuo saules? kodel butent ji pasirinkai?
QUOTE(Monica @ 2009 04 16, 13:41)
bet tada vietoj 1 temos reiktų per minimum 5 šokinėt, ir mažiau būtų besilankančių,taigi tektų klausimus kartoti populiaresnėse temose. Man tai kaip tik ši tema tokai universali apie natūralią kosmetiką, aliejus ir grožiui ir sveikatai

.Daug temų kaip tik išbarstytų info.
sutinku
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 16, 16:23)
Man patinka medinis šepetys iš TBS:
o lt yra pirkt? kokia kaina mazdaug?
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 15, 23:31)
Sakysiu taip, jei turiu abejoniu del kokio produkto - tiesiog jo neperku, ir nesuku galvos is kur gauti jo megini (as tikiu intuicija ir saviitaiga, tad sakyciau, kai taip bijai, geriau nepirk). Jei man reikia kokio produkto labai -as rizikuoju ir viskas. Man jokiu alerginiu reakciju nebuna, kad ir ka uzsitepciau, todel nekokia as sia prasme patareja. Hauscka meginuku neturi? Bent jau po saules voniu tikrai esu maciusi
o yra hauschkos kremu su spf? gal kuri zinote?