Gintarineje vaistineje nusipirkau alyvuogiu muila, atseit naturalus, nu naturalumu nesuabejojau kai pabandzhiau, bet jau kvapas tragishkas, ir kas kart peikiu save kodel nepauostai priesh pirkdama
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 04 16, 19:35)
Gintarineje vaistineje nusipirkau alyvuogiu muila, atseit naturalus, nu naturalumu nesuabejojau kai pabandzhiau, bet jau kvapas tragishkas, ir kas kart peikiu save kodel nepauostai priesh pirkdama
o tai sudėtis kokia? kas do muilas?
kaip sako parfumistės, tragiškų ir šlykščių kvapų nebūna, būna tik jų nesupratimas

QUOTE(Sultry @ 2009 04 16, 19:29)
del ideju... as realiai sunkiai isivaizduoju ji 'tobulam formate' .kokia jusu pradine mintis?
imeti foto sampuno ir visos apie ji pasisako?
ar yra tarkim merginos X skiltis ir ji komentuoja viska,ka naudoja?
ir kaip tada komentaru sistema?...
imeti foto sampuno ir visos apie ji pasisako?
ar yra tarkim merginos X skiltis ir ji komentuoja viska,ka naudoja?
ir kaip tada komentaru sistema?...

QUOTE(Dovish @ 2009 04 16, 19:33)
Patikėkit mano specialybė toli toli nuo kompiuterijos ir panašių dalykų

Norėčiau pradžiai turėti savo užrašus (išskiriant juos į atskiras konkrečias temas), kuriuose pati rašyčiau savo patyrimus apie viską, kas sveika ir natūralu. Kita skiltis turėtų tekti jums, taip pat suskirsčius ją į atskiras temas (tokias kaip - medicina, kūno priežiūros priemonės, šią išskiriant į konkrečius tam tikros kūno priežiūros produktus ir pan.). Čia kiekvienas įkėlęs nuotrauką ar nuorodą turėtų aprašyti išbandyto produkto minusus ir pliusus. Neinformatyvūs pranešimai turėtų būti trinami. Prie kiekvieno aprašyto produkto galima būtų skelbti komentarą. Na kažkas panašaus. Pripažinsiu minčių trūksta, todėl gal galit ką pasiūlyti. Bendradarbiaujant mano pusbroliui gal ir pavyktų ką nors patogaus sukurti.
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 16, 20:47)
Patikėkit mano specialybė toli toli nuo kompiuterijos ir panašių dalykų
. Todėl ir rašau, kad tikiuosi, jog pavyks įgyvendinti šią idėją. Laiko nedaug, žinių trūksta ir t.t., ir pan.
Norėčiau pradžiai turėti savo užrašus (išskiriant juos į atskiras konkrečias temas), kuriuose pati rašyčiau savo patyrimus apie viską, kas sveika ir natūralu. Kita skiltis turėtų tekti jums, taip pat suskirsčius ją į atskiras temas (tokias kaip - medicina, kūno priežiūros priemonės, šią išskiriant į konkrečius tam tikros kūno priežiūros produktus ir pan.). Čia kiekvienas įkėlęs nuotrauką ar nuorodą turėtų aprašyti išbandyto produkto minusus ir pliusus. Neinformatyvūs pranešimai turėtų būti trinami. Prie kiekvieno aprašyto produkto galima būtų skelbti komentarą. Na kažkas panašaus. Pripažinsiu minčių trūksta, todėl gal galit ką pasiūlyti. Bendradarbiaujant mano pusbroliui gal ir pavyktų ką nors patogaus sukurti.

cia butu Naturali SM forma.. didziuuulis naujas forumas, su subforumais ir pan...
moderatores uz tokias mintis mums turetu uzdraust forume reikstis

QUOTE(Sultry @ 2009 04 16, 19:50)
cia butu Naturali SM forma.. didziuuulis naujas forumas, su subforumais ir pan...

Na ne. Būtent SM forumo formos aš ir norėčiau išvengti. Komentarai galėtų būti susiję tik su to paties produkto panaudojimo minusais ir pliusais. Kitu atveju, jie turėtų būti šalinami. Juk kita panaudojusi nuotraukoje aprašytą pvz šampūną, turėtų kitų pastebėjimų.
Na bet tai tik mintis ir tiek. Galime baigti šią temą gvildenti, kad neprisišaukti kažkieno nemalonės. Bet kokiu atveju ši tema apie natūralios kosmetikos gamintojus, todėl tebūnie tai paskutinis pokalbis out of topic

Ar KN ruosiasi i naujas patalpas kraustytis? nelabai kazkaip supratau

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 16, 19:17)
Taip merginos, jokios panikos, KN dirbs - bus nauja mergaite Nomeda, tad kiek gales, tiek pades. Toliau, labai gali buti, kad dar kitos savaites gale jau bus nuostabieji hidrolatai ir ju kainos tikrai nedideles (as buvau pasirengus 40 lt uz 50 ml moketi, o pasirodo jie kainuos vos virs 20 lt)
apie kokius cia hidrolatus?

Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 16, 20:06)
ne, tiesiog kuriam laikui isvyksta i kelione ir jas pavaduos kitas zmogus...
QUOTE(Irėja @ 2009 04 16, 18:23)
bendraminčiai yra atskiras SM subforumas. visos temos, kurios ima virsti paplepėjimais yra perkeliamos ten. aišku, daug kas priklauso nuo moderatoriaus "taiklios akies" 
aš šitą temą beveik nustojau sekti savalaikiai vien todėl, kad 9 val. per parą dirbdama, o 8 miegodama tiesiog fiziškai neturiu galimybių 'atsikasti" informacijos, kurios man tikrai reikia tarp krūvos bereikalingų smailikų ir n-tųjų klausimų, kas yra CC, ką galit parekomenduoti mišriai odai, koks šampūnas geriausias ir t.t.
tiesiog dabar skaitau senąsias NK temas ir iš lėto konspektuojuos (gaila šito iškart nedariau), po kelių mėnesių gal ir iki šitos temos prieisiu
vertingos info ir jos teikėjų (ačiū joms) tikrai yra, bet reikia turėti marias "dyko" laiko, kad ją atkapstyti. aš jo tiek neturiu, deja.

aš šitą temą beveik nustojau sekti savalaikiai vien todėl, kad 9 val. per parą dirbdama, o 8 miegodama tiesiog fiziškai neturiu galimybių 'atsikasti" informacijos, kurios man tikrai reikia tarp krūvos bereikalingų smailikų ir n-tųjų klausimų, kas yra CC, ką galit parekomenduoti mišriai odai, koks šampūnas geriausias ir t.t.
tiesiog dabar skaitau senąsias NK temas ir iš lėto konspektuojuos (gaila šito iškart nedariau), po kelių mėnesių gal ir iki šitos temos prieisiu

Aš irgi vis skaitau senas temas

Laiko tai tikrai suryja, atimu vakarus iš savo mažylio - žaistume dabar su mašinytėm ar dėliotume lego, bet ne, mama skaito sm forumą

Papildyta:
QUOTE(MAMarija @ 2009 04 16, 19:07)
Štai aš būtent apie tai
. Aš taip pat priversta konspektuotis, nes perskaičius n puslapių, viskas užsimiršta. Negi ne geriau būtų įeiti į puslapį kur pavyzdžiui šampūnai būtų kiekvienos iš jūsų aprašyti su visais jų minusais, ir pliusais?

Man tokia idėja tai labai patiko

Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 16, 19:13)
tai va, kad labai nori ale kokio vyrisko kvapo...
[
[
Maniškis pats išsirinko Weledos citrinų ir Ut citrinų

Va ir man labai norėtųsi kažkokios konkrečius natūralis produktus apibūdinančios temos. Kad paieškos sistema būtų. Įvedus produkto pavadinimą galėtų būti pateikiama sudėties analizė, bandžiusių atsiliepimai, kainos skirtingose prekybos vietose; aliejams - naudojimo būdai ir poveikis, gal kažkokie receptai. Taip pat turėtų būti galima vykdyti paiešką pagal norimą produkto poveikį, t.y. paieškoj įrašius riebi oda, būtų randamos visos sistemoje esančios riebios odos priežiūros priemonės su banžiusiųjų komentarais,prekybos vietomis ir kainomis. Arba dar smulkinti paiešką į tokius pogrupius, kaip: riebios odos valymo priemonės, drėkinimo priemonės ir t.t. Manau, mintį supratot. Tik va kaip tai įgyvendinti praktiškai
P.s. Dar reikėtų temos apie buitines priemones, taip pat apie maisto produktus. Bet čia jau turbūt svajuko dramblionė, ar ne...
P.p.s. Mielai prisijungčiau tokią temą kuriant

P.s. Dar reikėtų temos apie buitines priemones, taip pat apie maisto produktus. Bet čia jau turbūt svajuko dramblionė, ar ne...

P.p.s. Mielai prisijungčiau tokią temą kuriant

QUOTE(Irėja @ 2009 04 16, 19:44)
o tai sudėtis kokia? kas do muilas?
kaip sako parfumistės, tragiškų ir šlykščių kvapų nebūna, būna tik jų nesupratimas

Neparashysiu sudeties, popieruka jau ishmeciau

Summer-in-paris, koki ten krema omeny turejei su spf 8?