Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(bum @ 2009 05 20, 16:19)
MB išrašė Žilaitienė atsižvelgdama į tyrimų rezultatus ax.gif

Bum, o kokie jusu rezultatai ir diagnoze?
Kiek laiko jau planuojate?
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2009 05 20, 16:47)
Bum, o kokie jusu rezultatai ir diagnoze?
Kiek laiko jau planuojate?

Dabar nežinau kokie rezultatai, paskutinį kartą tyrėsi per pirmą IUI prieš pusmetį ax.gif Kokia ten tiksliai diagnozė nepasakysiu, bet ir oligo ir astheno tikrai smile.gif
Planuojam nepilnai 2m ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 05 20, 16:56)
Dabar nežinau kokie rezultatai, paskutinį kartą tyrėsi per pirmą IUI prieš pusmetį ax.gif Kokia ten tiksliai diagnozė nepasakysiu, bet ir oligo ir astheno tikrai smile.gif
Planuojam nepilnai 2m ax.gif

O kokios oaspermojos priezastys? Ta prasme su hormonais kazkas ?
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 05 20, 12:35)
Sveikos, merginos. Noriu paklausti tų kurių vyram buvo Tamoxifenas išrašytas - ar reikia daryti jo pertraukas. Tribestano tai tikrai atsimenu kad reikia daryti, o Tamoxifeno man atrodo kad nereikia daryti, o MB sako kad lyg sakė kad reikia, tai va tokia ir dilema mastau.gif

Na mano MB gere Tamoxifena, bet tik 3 men. ir viskas, paskui Zilaitiene nesake, kad reikia ji gerti g.gif Siaip jis stiprus vaistas, manau daugiau kaip ir nereikia jo gerti
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

Gal man kas galite patarti, norim vyrui atlikti spermos tyrimus, kur Vilniuje geriausiai tai atlieka, kiek laiko uztrunka ir kada buna atsakymai g.gif na dar ir kainas butu neprosal suzinoti blush2.gif
Galvoju kad reiktu kreiptis i VK g.gif
Nes as jau daugiau kaip 2metukai negaliu pastot, padare man lapar, subade kiausides, bet rezultato kol kas jokio verysad.gif tai ir sumastem, kad reiktu dar vyrui issitirti del sventos ramybes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 05 21, 10:14)
Sveikos mergytes 4u.gif
Gal man kas galite patarti, norim vyrui atlikti spermos tyrimus, kur Vilniuje geriausiai tai atlieka, kiek laiko uztrunka ir kada buna atsakymai g.gif na dar ir kainas butu neprosal suzinoti blush2.gif
Galvoju kad reiktu kreiptis i VK g.gif
Nes as jau daugiau kaip 2metukai negaliu pastot, padare man lapar, subade kiausides, bet rezultato kol kas jokio verysad.gif tai ir sumastem, kad reiktu dar vyrui issitirti del sventos ramybes unsure.gif

MB sperma tyresi BAK'e. Kainavo 200 lt.
Mums buvo patogu del to, kad galima net iki 20 val. ja pristatyti. Tai mes po darbo dar grizome namo, pasidarbavom ir jau sperma ten nuvezem smile.gif Pries tai karteli bande toj patalpelej atlikti, bet, deja, nesekmingai smile.gif MB negali taip paprastai paimti ir isspausti tai, ko reikia. Bet namuose visai kas kita ax.gif
Nuvezem per gera pusvalandi ir iskart dare tyrima. Tada dar ten palaukem apie 45 min, kol bus rezultatai. Tada atejusi moteriske viska paaiskino ir atidave spermogramos tyrima mums. Na o su juo as jau pas gine ejau smile.gif
Beje, vezant, sperma reikia laikyti kuno temperaturos.
Klausk, jei dar kazkas neaisku smile.gif

Mes tai siandien dar spermos paseli pridavem tyrimams. Gine itaria, kad gali btui kokia bacial, nes po lytiniu santykiu, man daznai is ten buna ne koks kvapelis...
Pirmadieni zinosiu rezultatus, ar auga ten kas nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 05 21, 10:34)
MB sperma tyresi BAK'e. Kainavo 200 lt.
Mums buvo patogu del to, kad galima net iki 20 val. ja pristatyti. Tai mes po darbo dar grizome namo, pasidarbavom ir jau sperma ten nuvezem smile.gif Pries tai karteli bande toj patalpelej atlikti, bet, deja, nesekmingai smile.gif MB negali taip paprastai paimti ir isspausti tai, ko reikia. Bet namuose visai kas kita  ax.gif
Nuvezem per gera pusvalandi ir iskart dare tyrima. Tada dar ten palaukem apie 45 min, kol bus rezultatai. Tada atejusi moteriske viska paaiskino ir atidave spermogramos tyrima mums. Na o su juo as jau pas gine ejau smile.gif
Beje, vezant, sperma reikia laikyti kuno temperaturos.
Klausk, jei dar kazkas neaisku smile.gif

Mes tai siandien dar spermos paseli pridavem tyrimams. Gine itaria, kad gali btui kokia bacial, nes po lytiniu santykiu, man daznai is ten buna ne koks kvapelis...
Pirmadieni zinosiu rezultatus, ar auga ten kas nors smile.gif

Na bandysim ir mes atlikti tyrimukus ax.gif tik sulauksiu siu mm ir iskart eisim tirtis smile.gif O idomu ar i ta kambariuka ileidzia dviese g.gif juk taip vyrui butu psichologiskai lengviau ir greiciau g.gif
o del kvapo po lytiniu santykiu nebandei pati tirtis g.gif Pas moteris buna trichomonoze (ziauriai skamba, bet nera taip blogai) del to atsiranda toks tikrai nemalonus kvapas is vidaus schmoll.gif ir gydymas labai paprastas, kelios zvakutes ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 05 21, 10:49)
Na bandysim ir mes atlikti tyrimukus ax.gif tik sulauksiu siu mm ir iskart eisim tirtis smile.gif O idomu ar i ta kambariuka ileidzia dviese g.gif juk taip vyrui butu psichologiskai lengviau ir greiciau g.gif
o del kvapo po lytiniu santykiu nebandei pati tirtis g.gif Pas moteris buna trichomonoze (ziauriai skamba, bet nera taip blogai) del to atsiranda toks tikrai nemalonus kvapas is vidaus schmoll.gif ir gydymas labai paprastas, kelios zvakutes ir viskas thumbup.gif

Na is pradziu galvojo, kad problemos pas mane. Tai padare visus imanomus tyrimus, pradedant nuo tepinelio ir baigiant visom chlamidijom ir pan. Sunaudojau jau kokius 5 pakelius zvakuciu. Viskas buna gerai, kol naudoju, kol nera ND, bet po to, kai sperma lieka manyje, ji jau is manes isbega su kvapeliu ax.gif
Tai bandysim dabar paseli padaryti, gal pas MB kas nors tupi blink.gif

Tikiuosi, kad TB sperma bus thumbup.gif
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 05 21, 10:57)
Na is pradziu galvojo, kad problemos pas mane. Tai padare visus imanomus tyrimus, pradedant nuo tepinelio ir baigiant visom chlamidijom ir pan. Sunaudojau jau kokius 5 pakelius zvakuciu. Viskas buna gerai, kol naudoju, kol nera ND, bet po to, kai sperma lieka manyje, ji jau is manes isbega su kvapeliu  ax.gif
Tai bandysim dabar paseli padaryti, gal pas MB kas nors tupi  blink.gif

Tikiuosi, kad TB sperma bus  thumbup.gif
Sekmes!

Aciu tau 4u.gif ir as to paties labai tikiuosi smile.gif tik zinai kaip buna, kyla be proto daug visokiu itarimu, nes padare lapar, subade kiausides, sake, kad dabar jau tikrai viskas bus gerai, o nestuke.gif kaip ner taip ner verysad.gif ir ND stengiames labai jau atsakingai daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 05 21, 11:01)
Aciu tau 4u.gif ir as to paties labai tikiuosi smile.gif tik zinai kaip buna, kyla be proto daug visokiu itarimu, nes padare lapar, subade kiausides, sake, kad dabar jau tikrai viskas bus gerai, o nestuke.gif kaip ner taip ner verysad.gif ir ND stengiames labai jau atsakingai daryt ax.gif

Tikrai tave suprantu...
Siaip tai ST yra vienas pagrindiniu, kai moteris nepastoja.

Beje, o kaip galima nustatyti ta trichomonoze?
Pasiskaiciau internete apie tai, tai galbut simptomai kazkiek ir atitinka...
Na ziuresim pirmadieni, nes tada bus rezultatai!
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 05 21, 10:57)
Na is pradziu galvojo, kad problemos pas mane. Tai padare visus imanomus tyrimus, pradedant nuo tepinelio ir baigiant visom chlamidijom ir pan. Sunaudojau jau kokius 5 pakelius zvakuciu. Viskas buna gerai, kol naudoju, kol nera ND, bet po to, kai sperma lieka manyje, ji jau is manes isbega su kvapeliu  ax.gif
Tai bandysim dabar paseli padaryti, gal pas MB kas nors tupi  blink.gif

Tikiuosi, kad TB sperma bus  thumbup.gif
Sekmes!

O jum dare testa po sueities?GAl tavo organizmas naikina spermiukus kaip kokias bakterijas.Gal esi alergiska vyro spermiukam? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 05 21, 11:03)
Tikrai tave suprantu...
Siaip tai ST yra vienas pagrindiniu, kai moteris nepastoja.
Beje, o kaip galima nustatyti ta trichomonoze?
Pasiskaiciau internete apie tai, tai galbut simptomai kazkiek ir atitinka...
Na ziuresim pirmadieni, nes tada bus rezultatai!
.
O cia paprastai gynei papsakoji apie simptomus visus ir tada padaro kazkoki spec tepineli ir tiek ax.gif na bet tau turbut kazkas kito yra, nes manu, kad jau butu atrade trichomonoze jei ji butu smile.gif
Atsakyti