QUOTE(JEma @ 2009 04 14, 16:20)
As tai pirma varysiu pas savo gine, paziuresiu ka ji sakys tiek del MB tiek del mano tyrimuku. Ir tikiuosi kad ji pasakys kur reikia eiti.. Tik va reikia kaipnors 2 sav jos islaukti...

Bet speju kad maniskiui irgi paselio ar kotais reiks. Nors jo spermos tyrimukes kiek suprantu nera labai jau blogas, bet kadangi pas mane rado kazkoki zaraza bakterija tai itariu kad ir jam reiks issitirt

Nors pas ji leukocitai ciut ciut virsija norma ir musu seimos gyd sako kad kai norma virsijama tik tiek tai kazi ar galia skaityt kad yra koks uzdegimas....

tai vis dar sedziu nezinioje....
Sveikutė

Žiūriu, iš planuojančių čia atsikraustom
Matai, gerai, kad tu savo ginę turi, ir jinai ne poliklinikoj dirba. Aš tai neturiu, į polikliniką eiti nenoriu, o ir nepadės ten, nes vis tiek visi man reikalingi tyrimai būtų mokami. Na, MB irgi laboratorijoj pasakė, kad yra moterų, kurios pastojo ir su blogesniais rezultatais, nei MB tyrimas prodė, ir yra moterų, kurios nepastoja, nors rezultatai yra geresni. Žodžiu, būten MB rezultatas (nors jo A+B tik 25 proc.

) nerodo, kad būtent dėl to nesulaukiam kūdikėlio, liepė ir man ateiti pasitikrinti. O leukocitai buvo 3 (priklauso iki 1), tik nežinau, kiek ten nulių turi būti

Tai čia jau smarkiai padidėję