Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

Keista pas jus seimyna g.gif . Man pasirode, kad vyro vaidmeni atlieka anyta, o vyras kaip jusu vaikas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2009 06 12, 13:30)
Aciu mergytes kad rasot ,atsakot  4u.gif
Anyta tai truputi naiviai tikisi ,kad ras ka "nors" ir ji pasalins ,o tada ir naturaliu budu pastosiu.Ji mano kad duos gydima ,vaistu vitaminu ir viskas susitavrkys.As visada ankciau turedavai sasiuvini ir rasydavau menesines,ir mes 2002-2003 m nesisaugojom 13 men ,as dejau pauksciukus tom dienom.Nes tada truko ziniu kada tos vaisingos dienos.Tik zinojau kad ciklo viduri,tada nepastojau.Anyta nuejo pas mano gine siandiena ir klausia kaip ji buvo sausi astojus ,jai jo tokia sperma) as tikrai nejau i kaire  schmoll.gif ) ,o ji ramiai pasake kad 5 sav nestuma galima sumaisyti su cista  doh.gif  tai va sako tikriausia jai ji truko  unsure.gif  ......

Na iš tiesų niekas nežino, gal kai pakartosit spermogramą rezultatai pasirodys geresni, bet saule, mes čia vargstam su visokiom astenospermijom, atrodo spermiukų milijonai, bet va jie lėtesni ir jau tiek laiko nieko negalim padaryt, net IUI nepadeda.. Tai jūsų atveju tikrai tikėtis stebuklų per daug nereikėtų.. Nors aišku jų pasitaiko, juk gal pasigydysit truputį, gal kas pasitaisys, aišku labai daug tų GAL..

Suprantu labai, kaip yra sunku, bet matysi, taviškis apsipras su mintimi, laikas eis, ir jei nebus rezultato pats pradės galvot, kad reikia rimtai į tai pažiūrėti.. Neliudėk labai, nes net ir su jūsų bėdelėm tikrai yra išeičių, ir tikiu, kad rasit sau tinkamą sprendimą wub.gif wub.gif

Dėl cistos tai čia įdomiai, niekad apie tai nepagalvojau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Justytė @ 2009 06 12, 14:39)
Keista pas jus seimyna  g.gif . Man pasirode, kad vyro vaidmeni atlieka anyta, o vyras kaip jusu vaikas.  biggrin.gif

Mano anyta dirba ligonineje,todel ir pasikalba su gyditoja.O kad ji palaiko savo vaika,kuriam dabar sunku ,neiko blogo tame namatu.Svarbu kad tau paciai linksma is musu problemu.
Papildyta:
QUOTE(mimozyte @ 2009 06 12, 14:43)
Na iš tiesų niekas nežino, gal kai pakartosit spermogramą rezultatai pasirodys geresni, bet saule, mes čia vargstam su visokiom astenospermijom, atrodo spermiukų milijonai, bet va jie lėtesni ir jau tiek laiko nieko negalim padaryt, net IUI nepadeda.. Tai jūsų atveju tikrai tikėtis stebuklų per daug nereikėtų.. Nors aišku jų pasitaiko, juk gal pasigydysit truputį, gal kas pasitaisys, aišku labai daug tų GAL..

Suprantu labai, kaip yra sunku, bet matysi, taviškis apsipras su mintimi, laikas eis, ir jei nebus rezultato pats pradės galvot, kad reikia rimtai į tai pažiūrėti..  Neliudėk labai, nes net ir su jūsų bėdelėm tikrai yra išeičių, ir tikiu, kad rasit sau tinkamą sprendimą wub.gif  wub.gif

Dėl cistos tai čia įdomiai, niekad apie tai nepagalvojau... g.gif

Na mes ir dareme ligoninejes laboratorijoje ta tyrima,ten nera spermograma ten tik spermos tyrimas.Tai del to as ir noriu kad normalus butu tas tyrimas,su skaiciais kiekiais.Nes lapuke parasyta kad pavieniai ir nejudrus g.gif Kad paziuretu gal kokia bakterija gyvena.Nuvaziaves pamatytu kad daug tokiu seimu,ne jis vienas.Manau kad visda yra iseiciu,as kaskaip jau susivokiu ka daryti kur kreiptis,bet jis toks ... gal pasimetes ,nu ziuresiu kaip jam toliau g.gif
Man ta cista ir kvailai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2009 06 12, 13:51)
Mano anyta dirba ligonineje,todel ir pasikalba su gyditoja.O kad ji palaiko savo vaika,kuriam dabar sunku ,neiko blogo tame namatu.Svarbu kad tau paciai linksma is musu problemu.
Papildyta:

Na mes ir dareme ligoninejes laboratorijoje ta tyrima,ten nera spermograma ten tik spermos tyrimas.Tai del to as ir noriu kad normalus butu tas tyrimas,su skaiciais kiekiais.Nes lapuke parasyta kad pavieniai ir nejudrus  g.gif Kad paziuretu gal kokia bakterija gyvena.Nuvaziaves pamatytu kad daug tokiu seimu,ne jis vienas.Manau kad visda yra iseiciu,as kaskaip jau susivokiu ka daryti kur kreiptis,bet jis toks ... gal pasimetes ,nu ziuresiu kaip jam toliau  g.gif
Man ta cista ir kvailai atrodo  doh.gif

Matai, bakterijos dažnai įtakoja kiekį ir judrumą, bet paprastai ne tiek, kad liktų tik pavieniai kiekiai...
Na bet gal yra dar kažkas... Būtinai pabandyk švelniai įtikint jį, kad reikia vežt spermą į rimtą laborattoriją..
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2009 06 12, 13:51)
Papildyta:

Na mes ir dareme ligoninejes laboratorijoje ta tyrima,ten nera spermograma ten tik spermos tyrimas.Tai del to as ir noriu kad normalus butu tas tyrimas,su skaiciais kiekiais.Nes lapuke parasyta kad pavieniai ir nejudrus  g.gif Kad paziuretu gal kokia bakterija gyvena.Nuvaziaves pamatytu kad daug tokiu seimu,ne jis vienas.Manau kad visda yra iseiciu,as kaskaip jau susivokiu ka daryti kur kreiptis,bet jis toks ... gal pasimetes ,nu ziuresiu kaip jam toliau  g.gif
Man ta cista ir kvailai atrodo  doh.gif

Nieko nenorejau izeisti. Mes patys su dar didesnem bedom sedim. Taciau objektyviai skaitant pasisakymus pas jus seimos galva anyta.
Atsakyti
QUOTE(Justytė @ 2009 06 12, 15:00)
Nieko nenorejau izeisti. Mes patys su dar didesnem bedom sedim. Taciau objektyviai skaitant pasisakymus pas jus seimos galva anyta.

tikrai nemanau kad norejai izeisti friends.gif na ji tikrai nera mano seimos galva.Bet juk as neisiu kalbetis apie vyro spermijus su kaimyne.Duok dieve visiems tokios anytos.Jai as buciau i ja nesikreipusi ji nieko ir nebutu pati kisusi,bet as parasiau kad ji pakalbetu,gal ji ras kaip prie jo prieiti kitu kampu ..
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2009 06 12, 15:20)
Gali buti kad tokia buvo jo reakcija  g.gif  bet as nemoku paaiskinti,jis nesiklauso ka as sakau,ko klausiu.Ir kas svarbiausi jis nieko neklause  schmoll.gif Jis visada man per kiekvienas menesines sakydavo ,eik pas gyditoja ,pasiziurek gal kas negerai  doh.gif  o man ginekologe jau sakydavo kad ieskau problemos ne ten kur reika  schmoll.gif kad laikas vyra tirti.Na nezinau...tiesiog nezinau,siandienai visokios mintys kyla,net tokios kad jai jis nesitirs ir nieko nedarys,as ji paliksiu ...  as jo daugiau nieko neklausiu nieko neprasysiu,jai jam rupi pats imsis ko nors.Tegu susivirskina viskas,pereina mintys per galva ir apsisprendzia ...

zinai, svarbiausia susest ir graziai pasikalbet. nieko nekaltint. gal vyras issigando,kad jis tau reikalingas tik kaip "vaiko darytojas". aisku taip nera, bet zinai, tie vyrai mirksiukas.gif mums irgi pradzioj sunkiai ejosi susikalbet. bet dabar abu kartu darom viska ka reikia. pvz. kadangi paskaitem, kad alkoholis kenkia, tai per draugu vestuves MB net taures vyno neisgere ax.gif
duok jam laiko ir svarbiausia nesipykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 12, 17:26)
zinai, svarbiausia susest ir graziai pasikalbet. nieko nekaltint. gal vyras issigando,kad jis tau reikalingas tik kaip "vaiko darytojas". aisku taip nera, bet zinai, tie vyrai  mirksiukas.gif  mums irgi pradzioj sunkiai ejosi susikalbet. bet dabar abu kartu darom viska ka reikia. pvz.  kadangi paskaitem, kad alkoholis kenkia, tai per draugu vestuves MB net taures vyno neisgere  ax.gif 
duok jam laiko ir svarbiausia nesipykit  4u.gif

Va cia tai saunuolis tavo vyras biggrin.gif
Bet va kazkur skaiciau, kad raudonas vynas net sveika i diena po 1 taure biggrin.gif
Siaip, kas liecia alkoholi tai taip sppermiukams peilis verysad.gif bet mano gydytoja paaiskino, kad visiskai atsisakyti visko negalima, nes psihologiskai pradeda blogai veikti, tai vel spermiukams nera gerai. Reikia visko pasisaugoti, bet su saiku mirksiukas.gif Oi vargas musu vyreliams doh.gif
Man atrodo, kad mes visi taip norim tu leliuku, kad jau normaliai net negyvenam visko atsisakom. Na ka darysi, bet manau, kad su kaupu mums visoms bus atlyginta wub.gif
Rubija, jau tikrai tavo anyta fantastiska wub.gif Nes manajai tai visai nerupi musu bedos, net nepaklausia kaip jums vaikai toliau sekasi, gal kuom padeti galiu, tikrai tau Rubija baltai pavydziu biggrin.gif Nors gerai, kad mano mama saunuole, padeda kuom gali wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos. Pasidalinkite patirtimi - Su prastu vyro turtu kiek jau esate dare IUI proceduru ? g.gif

Vyro A - 10 proc., B - 11 proc. ir labai mazas kiekis visiskai sveiku normaliu formu spermiuku. Pas mane viskas gerai, bet del didesnes tikimybes buvau stimuliuota, deja 2 IUI nesekmingos. Nors gyd. sake su tokiais rezultatais pastosit naturaliai, dabar jau tyli, nieko nebesako....

Lankemes pas Zilaitiene ir po keliu men kurso vitaminais, ir jokio alkoholio - normospermija,......deja ta norma issilaike vos pora men, paskui tas pats A - 10, B - 11...... Svarstom IVF galimybe, deja finansai leistu padaryti tik 1 vienintele, arba bandyti ir bandyti IUI - bet gaila savo sveikatos, bijau, kad su daznom stimuliacijom sugadinsiu savo naturaliai tvarkingai vysktanti cikla ir gerai augancius folikulus, o rezultato nesulauksim verysad.gif .

Atsakyti
QUOTE(selione @ 2009 06 14, 13:52)
sveikos merginos. Pasidalinkite patirtimi - Su prastu vyro turtu kiek jau esate dare IUI proceduru ?  g.gif

Vyro A - 10 proc., B - 11 proc. ir labai mazas kiekis visiskai sveiku normaliu formu spermiuku.  Pas mane viskas gerai, bet del didesnes tikimybes buvau stimuliuota, deja 2 IUI nesekmingos. Nors gyd. sake su tokiais rezultatais pastosit naturaliai, dabar jau tyli, nieko nebesako....

Lankemes pas Zilaitiene ir po  keliu men kurso vitaminais, ir jokio alkoholio  - normospermija,......deja ta norma issilaike vos pora men, paskui tas pats A - 10, B - 11......  Svarstom IVF galimybe, deja finansai leistu padaryti  tik 1 vienintele, arba bandyti ir bandyti IUI - bet gaila savo sveikatos, bijau, kad su daznom stimuliacijom sugadinsiu savo naturaliai tvarkingai vysktanti cikla ir gerai augancius folikulus, o rezultato nesulauksim verysad.gif .

Ir pas mus panasi situacija... ir as bijojau kad susigadinsiu sveikata, bet viska atlaikiau ... ir ciklas nesutriko. Matai, noras tureti vaika yra didesnis, nei baime susigadint sveikata.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 14 birželio 2009 - 20:19
QUOTE(Aivė @ 2009 06 14, 21:18)
Ir pas mus panasi situacija... ir as bijojau kad susigadinsiu sveikata, bet viska atlaikiau ... ir ciklas nesutriko. Matai, noras tureti vaika yra didesnis, nei baime susigadint sveikata....  smile.gif

O tai jums su vyru pasiseke gal ir pastojai ? Sakiau sekanti cikla reiks man vyno prigert, aisku vyrui negalima ir naturaliai bandyti ax.gif , gal atsipalaidavus pades, o ir stimuliacija nuo praeitos IUI, dar manau vyks organizme, visgi Gonal dozes nemazos buvo.
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2009 06 14, 12:52)
sveikos merginos. Pasidalinkite patirtimi - Su prastu vyro turtu kiek jau esate dare IUI proceduru ?  g.gif

Vyro A - 10 proc., B - 11 proc. ir labai mazas kiekis visiskai sveiku normaliu formu spermiuku.  Pas mane viskas gerai, bet del didesnes tikimybes buvau stimuliuota, deja 2 IUI nesekmingos. Nors gyd. sake su tokiais rezultatais pastosit naturaliai, dabar jau tyli, nieko nebesako....

Lankemes pas Zilaitiene ir po  keliu men kurso vitaminais, ir jokio alkoholio  - normospermija,......deja ta norma issilaike vos pora men, paskui tas pats A - 10, B - 11......  Svarstom IVF galimybe, deja finansai leistu padaryti  tik 1 vienintele, arba bandyti ir bandyti IUI - bet gaila savo sveikatos, bijau, kad su daznom stimuliacijom sugadinsiu savo naturaliai tvarkingai vysktanti cikla ir gerai augancius folikulus, o rezultato nesulauksim verysad.gif .

O koks kiekis spermių militre?
Atsakyti