Įkraunama...
Įkraunama...

Samdomi piršliai

QUOTE(eryte @ 2010 02 10, 10:22)
mes irgi turime tokia beda. jau tris kvietem (beveik keturius), niekas nenori eit, bijo atsakomybes ir panasiai... ryt bandysim dar vienus, o jau tada jei nesutiks, nezinau kas bus... nemaniau kad cia bus sunkiausias uzdavinys... ar niekam nebuvo tokiu bedu, kaip isprendet? nejau teks samdyt pirslius.. verysad.gif  g.gif

Aš irgi turėjau tokią bėdą, su samdomais piršliais irgi tuo metu buvo sunkumų, nes tų kur norėjom buvo užimti, kiti šiaip netiko schmoll.gif

tai išsprendėm taip paruošėm patys tokią mini kalbą liudininkams kai visi susėdom prie stalo ir dar vieną rytui (kitai dienai), o visokių žaidimų paklausėm ar negalėtų pagalvot muzikantai, jie sutiko ir labai super visą vakarą palinksmino drinks_cheers.gif

Žodžiu su tokiom sąlygom liudininkai nebeturėjo kaip atsisakyt thumbup.gif

Šventė praėjo labai puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labai nepatinka, kai jauniesiems tenka patiems sau kalbas rasyt, kad liudininkams tereiktu tai perskaityt schmoll.gif mano nuomone, vieninteli tikra priezastis, del ko savi zmones nenori eiti pirsliais, yra dideles islaidos. Tokiu atveju galima jiems pasiulyti visa tai kompensuoti - tokiu budu susimokat uz islaidas, bet nemokat uz darba, kuri atlieka jums mieli artimi zmones. Pusiau samdyti artimi pirsliai biggrin.gif
O vakare tai jau visai darbo jiems nera, jeigu viska apsiima padaryt muzikantai. smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu kaip visi atsisakineja pirsliaut g.gif ,as eiciau ir eiciau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijukas: 24 vasario 2010 - 09:45
QUOTE(vijukas @ 2010 02 24, 10:44)
Nesuprantu kaip visi atsisakineja pirsliaut g.gif  ,as eiciau ir eiciau thumbup.gif

Labai jau brangus malonumas eiti ir eiti biggrin.gif del to dauguma ir atsisako
Atsakyti
QUOTE(Sinjoritaa @ 2010 02 02, 17:13)
Labas, klaipedoje rasite tikrai gerus vestuviu vedejus, o svarbiausia yra is ko rinktis pas juos. Kiek zinau kad tikrai daug darbo turi ir atsiliepimai puikus apie juos. Na bet ka as cia... Viska rasit: http://www.renginiu-vedejai.lt/

na gail kad jie tegali pasiulyti pilna vakara o pvz mum reikia 4valandu tai nerandam nei su ziburiu nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2010 02 24, 22:15)
Labai jau brangus malonumas eiti ir eiti  biggrin.gif  del to dauguma ir atsisako

Turbut dauguma del to ir atsisako, bet musu atveju tai net neturim jau ko prasyt, nes as asmeniskai nenoriu kad pirsliai kokie "memes" butu, vistiek reikia kad jie aktyvus butu ir moketu ir galetu pasneket... Jeigu butu tik piniguose esme, tai manau mes jiem padetume, bet dar tokius ir rasti reikia unsure.gif
O dar ir musu liudininke atsisake liudyti (del asmeniniu priezasciu), vienu zodziu turime dabar dar viena galvos skausma...
Atsakyti
QUOTE(topzuika @ 2010 02 14, 17:59)
labai reikia pagalbos, gal zinote kur pasamdyti kaune tik pirsliene, nes labai sneku pirsli jau turime..

O aš netikčiau? bigsmile.gif Jei piršlys grieko vertas... ax.gif cool.gif
QUOTE(vijukas @ 2010 02 24, 09:44)
Nesuprantu kaip visi atsisakineja pirsliaut g.gif  ,as eiciau ir eiciau thumbup.gif

QUOTE(KasYra @ 2009 11 30, 13:09)
Maciau irasus kaip sitie pirsliai veda vestuves, bent jau pradzia man nepatiko, per daug vulgaru, drasu pasirode  doh.gif  blush2.gif

Vulgaru... doh.gif Ir pasirėdę, "pasipuošę" piršliai... doh.gif
Atsakyti

Sveikos,

Drauge vestuvem irgi galvojo samdyt pirslius, bet suzinojo apie vestuviu asistentes "nuotakos drauge" - buvo dar geriau.
Zodziu padejo priesd vstuves ir per vestuves, ir nebuvo nuobodu ar nuvalkiota. Siulau pasiziuret nuotakosdrauge.lt -
sventej buvo Lidija, tokia juoduke, net ir padainavo.
susisiekit, labai smagi kompanija tikrai pades!
\
Atsakyti
Na, mes samdom muzikantus, bet kiek zinau, ta pora gali ir piršliauti (tik nezinau, kiek uz tai ims), siaip labai saunus, originalus zmones thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Jei ka sudominsiu, rasykit i az, nurodysiu ju www, nes jei cia kelciau, tai atsirastu besipiktinanciu reklamavimu blush2.gif
Atsakyti
Sveiki brangieji ir brangiosios.

Gal kas zinot apie pirsli Toma Ratauta? is pirslys.com Mano sesuo tuokiasi liepa, pazadejau jai surasti pirsli.

Nusiziurejo Toma Ratauta, ka manot apie ji ? Gal esate girdeje ka nors apie ji ?

labai aciu uz patarimus
Atsakyti
QUOTE(topzuika @ 2010 02 14, 17:59)
Padekite niekur nerandu, kad butu tik pisliene, visur tik porom eina..sad.gif

Man panaši situacija, tik aš ieškau vieno piršlio doh.gif Ir kol kas nieko nerandu. Gal kas ką parekomenduotumėt? Ar esat susidūrę su tokia problema? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2010 04 23, 17:04)
Man panaši situacija, tik aš ieškau vieno piršlio  doh.gif Ir kol kas nieko nerandu. Gal kas ką parekomenduotumėt? Ar esat susidūrę su tokia problema? ax.gif

Be panikos 4u.gif
jei yra piršlys, , tegul būna su svočia "dėl vaizdo", o pasamdykit vedėją ir bus liuks
arba atvirkščiai smile.gif Piršlys- dėl vaizdo, samdot vedėją- svočią ir viskas ok smile.gif
Asmeniškai tokių visokių situacijų yra buvę.
Apsvarstykit visokius variantus mirksiukas.gif
Atsakyti