Įkraunama...
Įkraunama...

Samdomi piršliai

QUOTE(in_shadow @ 2007 08 20, 11:04)
buvau jo vedamose vestuvese pries...10 metu  lotuliukas.gif  tuo metu man tai labai patiko, nors tikrai, nemazai juokeliu buvo apie antra gala. Siaip ar taip, kaip profas manyciau, vestuves praves taip, kaip patys pageidausit.
O siaip - na toki "tradicini" pirsli ir isivaizduoju - garsiai ir daug kalbantis, daug juokaujantis, nevisada taktiskas, uz tai kita diena pakariamas  mirksiukas.gif

o aš buvau vestuvėse, kuriose jis piršliavo.. nu man tai.. schmoll.gif jis tik alų maukė ir vsio.. niu aišku, vedė žaidimus, bt nepaliko įspūdžio.. blush2.gif
Atsakyti
Niu, o man neteko girdėt kad Šilanskas butu piršliu schmoll.gif
Atsakyti
turiu jo numeri,bet dar neskambinu !laukiu daugiau atsiliepimu!gal kuri pasiulis gera pirsli?
Atsakyti
musu vestuvese pirsliu buvo samdytas klaipedieciams gerai zinomas dramos teatro vadovas Gediminas Pranckunas. ax.gif
labai vykes zmogus, faina pirsliene ir pravede svente tikrai nuostabiai.
likome patenkitni ir drasiai rekomenduojame. 4u.gif
Atsakyti
Neteko dalyvauti vestuvėse piršliaujant Šilanskui, bet pažįstama pasakojo,kad kartais Šilanskas sau per daug leisdavo.T.y. įžeidinėdavo pamergės.Tai pamergė panaši į raganą, tai jos pabrolys kažkos keistuolis ir t.t Tai tarsi būdavo Šilansko juokeliai, bet žmonės pasijusdavo įžeisti.O daug juokelių iš tikrųjų apie degtinytę, gėrimėlį, antrąjį galą. Jis jokių eilėraščių, gražių žodžių tąkart neskaitė.Jam negražu.Šneka kaip pačiam atrodo, kas gražu iš galvos. Aš niekada nenorėčiau, kad jis vestų vestuves.
Atsakyti
Negaliu pasakyti, kaip jis vestuvese elgiasi, bet viena karta teko su juo traukiniu vaziuoti. Kalbejo taip, kad maziausiai puse vagono ji girdetu ir visi juokeliai apie antra gala arba isgertuves. Tiesa, tai buvo pries gerus 7 metus. O gal zmogus pasikeite...
Atsakyti
As ir paskaiciau cia visokias nuomones ir visai pasimeciau...nebezinau nei ka daryt is gimines kazka prasyt ar samdyt.... blink.gif g.gif
Atsakyti
papasakokit moteriskes ,kiek sia vasara kurios zenijosi,padejot ant vestuviu islaidu? ax.gif ir kaip gavosi?gal kuri gali patarti kur daugiau kreipti demesi? g.gif

user posted image
Atsakyti
Niu va vakar jau uzsisakem pirslius,jei kas zinot giedriu gusta is klaipedos,kaina tikrai nemaza,bet manau kad jis to vertas,tures ir savo pirsliene. labai geri atsiliepimai apie jie,daug vestuviu suorganizaves ir visokiausiu renginiu bei prezentaciju. Taj dar vienas galvos skausmas dingo,nes tikrai daug kas vestuvese priklauso nuo pirsliu. smile.gif
Papildyta:
WEITA manau kad svarbiausi dalykai vestuviu planavime yra VIETA kur svesit jas,FOTOGRAFAS,MUZIKANTAI ir PIRSLIAI arba RENGINIO VEDEJAS,o kiti dalykai po to jau ateina savaime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2007 08 22, 11:35)
http://www.pirslys.com/
gal kuri samdesi ten ta vyra vardu Toma,pirsliu ar organizatoriu?

QUOTE(WEITA @ 2007 10 15, 14:08)
mamos padekit gal kuri pazysta Toma Ratauta,organizatoriu,pirsli.atsiliepkit apie ji....        www.pirslys.com

Laba ryta. Mano vestuves buvo birzelio men, ir pirsliu samdem Toma Ratauta ir pirsliene Snieguole. Snieguolei mokejom 500lt, Tomui - 1000lt vienai dienai. Aisku kt metais turbut bus brangiau!
Ka galiu pasakyt, o ta, kad viskas buvo SUPER!!!! Gimines ir draugai zavejosi, kad nera buve linksmesnese vestuvese!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Negaila nei vieno cento jiems isleisto. Tomas si darba dirba jau 9 metai, ir tikrai pateisina visus lukescius!!! Nieks net neprisigere per vesele, nes taip sugebejo uzimt svecius!!! Viska sutarem ko ir kaip ir kada norim.. Jis parupino balandzius, helio balionus, visokius suvenyrus (uz papildoma kaina), nu zodziu galejom uzsiprasyt ko sirdele geidzia!!! LABAI REKOMENDUOJU JUOS, nes tikrai viskas buvo super!!!!! mums nereikejo sukt del nieko galvos, jis ir marsruta sustate, pasiule kur geriau i gamta nulekt, seke laikrodi, kad visur spetume, nu zdz SUPER!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuke @ 2007 11 22, 09:04)
Laba ryta. Mano vestuves buvo birzelio men, ir pirsliu samdem Toma Ratauta ir pirsliene Snieguole. Snieguolei mokejom 500lt, Tomui - 1000lt vienai dienai. Aisku kt metais turbut bus brangiau!
Ka galiu pasakyt, o ta, kad viskas buvo SUPER!!!! Gimines ir draugai zavejosi, kad nera buve linksmesnese vestuvese!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Negaila nei vieno cento jiems isleisto. Tomas si darba dirba jau 9 metai, ir tikrai pateisina visus lukescius!!! Nieks net neprisigere per vesele, nes taip sugebejo uzimt svecius!!! Viska sutarem ko ir kaip ir kada norim.. Jis parupino balandzius, helio balionus, visokius suvenyrus (uz papildoma kaina), nu zodziu galejom uzsiprasyt ko sirdele geidzia!!! LABAI REKOMENDUOJU JUOS, nes tikrai viskas buvo super!!!!! mums nereikejo sukt del nieko galvos, jis ir marsruta sustate, pasiule kur geriau i gamta nulekt, seke laikrodi, kad visur spetume, nu zdz SUPER!!!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif

oi aciu tau labai uz atsiliepima..as taip ir maniau kad jis fainas zmogus..dabar is vis ramiai jauciuosi rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2007 11 22, 18:27)
oi aciu tau labai uz atsiliepima..as taip ir maniau kad jis fainas zmogus..dabar is vis ramiai jauciuosi rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

ner uz ka rolleyes.gif Tikrai nesigailesi, ir puikia svente apturesi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti