Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinoti, ar yra tas "trečias"?

QUOTE(Gabijaaa @ 2009 07 27, 13:29)
pradėjo vaidinti, kad darbo reikalais čia susitikimo laukia  biggrin.gif  o aš pasakiau, kad į tą patį darbo susitikimą atėjau  mirksiukas.gif  ir tada paklausiau, kiek dar tokių yra? su kiek dar tokių jis susirašynėja, susitinka, gal miega ir t.t.? Atsakymų net nelaukiau, apsisukau ir išėjau. Tą vakarą jis namo negrįžo, skambinėjo, rašynėjo aš neatsakiau nei į viena sms, nei į vieną skambutį. Kitą rytą aš išsikrausčiau.  mirksiukas.gif  Grįžęs manęs nerado. Tokia ir istorija, db bando mane susigrąžinti, vis nenuleidžia rankų, bet man jo nereikia.  mirksiukas.gif
todėl jei jau yra įtarimų, kad jūs jam ne vienintėlė - tie įtarimai bus teisingi. Aš esu laiminga be jo  wub.gif  lotuliukas.gif

As manau, kad ne visi, bet daug tokiu vyru uzkibtu smile.gif Saunuole,kad ji palikai!Reikia tureti daug ryzto, kad palikti...Juk buna, tiek visko pridaro gyvenime, o to ryzto issiskirti ir truksta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 01 rugpjūčio 2009 - 00:26
QUOTE(cikada7 @ 2009 08 01, 01:24)
.... o to ryzto issiskirti ir truksta doh.gif

O ar reikia? Ar pagalvoja kas nors - kodėl aš pykstu...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 08 01, 02:27)
O ar reikia? Ar pagalvoja kas nors - kodėl aš pykstu...

Nereikia. Bet moterims yra svarbu būti ne tik mylimoms, pačioms mylėti, bet ir būti reikalingoms. Kaip čia gali jaustis reikalingu, jei nesi vienintelis? Tada reikia skirtis. Palikti. Išpyzdinti von su visais vendzliukais.

Kodėl pykstat? Kad žmogus renkasi lengvesnį kelią? Žinot kaip sakoma, dėl mylimo lengva numirti. Daug sunkiau dėl jo gyventi. Jei tik žmogus suvoktų, kad tik nuo jo pačio priklauso, ar jis yra laisvas, ar ne, tai nesvarbu būtų jokios skyrybos. Jokie partnerio veiksmai negali atimti iš mūsų laisvės. Nebent užstukintų, kad samagoną po krūmu verdu. Laisvas žmogus nebijo. Žmogui būna nusišikt ką apie jo gyvenimą pagalvos kiti. Laisvas žmogus nebijo gyventi. Nebijo būti toks, koks yra. Jūs pykstat, kad žmonės to nesuvokia?
Atsakyti
Mažiau žinosi mažiau skaudės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(On_fire @ 2009 04 10, 13:41)
Stengiuosi kuo trumpiau papasakoti istoriją:
esame nesusituokę, gyvename kartu netoli 1m. Iš pradžių viskas buvo tiesiog idealu (tikriausiai kaip ir pas visus)- daug laiko kartu, romantiški pasisėdėjimai ir t.t. Ir draugai, ir giminės laikė mus tobula pora. Tačiau prieš porą mėnesių viskas smarkiai pasikeitė...
Niekada nepamiršiu to vakaro. Kažkas paskambina (vyriškas balsas), šeštadienio vakaras suplanuotas mums dviems (skanėstai, filmas ir pan.), tačiau jis pasako, kad turi lėkti pas draugus, kažkas nutikę, už poros valandėlių grįš. Laukiu valandą, dvi, tris, keturias... Gerokai po vidurnakčio jau skambinu- nekelia. Dar porą kartų- nekelia. Išsigąstu (avarija, muštynės, apiplėšimas... verysad.gif ). Geriausias draugas irgi nekelia ragelio. Po pusvalandžio jo telefonas išjungtas. Dingęs...
Grįžo kitą dieną. Pasiteisinimas- užgėriau. Nakvojęs pas draugą (draugas tai patvirtino, nors jis ir yra JO draugas, ne mano). Kodėl reikėjo prisigerti, kodėl dingti, kodėl išjungtas telefonas- pats negalėjo paaiškinti.
Nuo tada kiekvienas savaitgalis skirtas draugams. Tvarkyti sodybą, padėti remontuose, iškasti šulinį, remontuoti mašiną... Išvažiuoja ryte, grįžta 22-23val. (kas kasa šulinius tamsoje?). Prašiau pabūti su manimi- prisižada, bet vėl- skambutis ir išlekia. Lyg degtų kas.
Iš pradžių galvojau, kad jam tiesiog pabodo su manimi. Atšalimas ar pan. Pasistengiau pasigražinti išvaizdą, kūną, siūlyti vis įdomesnius laisvalaikio praleidimo būdus (apie kuriuos anksčiau pats kalbėjo, kaip apie svajonę). Tačiau tie skambučiai jam už viską svarbiau. verysad.gif
Maža to, mylimės dažniausiai kartą per savaitę ir tai mano iniciatyva (vilioju ir dažniau, bet- pavargęs, nenori, miegas ir t.t.). Dar prieš porą mėn jam, atsiprašant, pasistodavo net mane su sijonu pamačius. Paskutinis lašas buvo, kai vos vos jį prisiviliojus pastebėjau, jog sekso metu jis ėmė elgtis kaip niekada iki tol... (kas jį to išmokė?)

Taigi, Supermamos, kreipiuosi pagalbos į jus  4u.gif  Kaip išsiaiškinti? Kaip sužinoti? Esu jauna, dar 30-ies nesulaukusi, vaikų nėra, bendro turto nėra, nesinori dėti vilčių į tą, kuris vos po metų jau turi kitą... Norisi tikrų gražių santykių. O kaip tai padaryti- nebežinau. Padėsit? ax.gif

patyrus pati tokią situaciją, užuojauta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabijaaa @ 2009 07 27, 13:29)
Aš esu laiminga be jo  wub.gif  lotuliukas.gif

Pagirtinas pasiryzimas nutraukti rysi... Visada yra du pasirinkimai. Jeigu dabar esat laiminga, kaip supratau esat, tai isvis jums 100 balu! Kartais pavydziu tokiu ryztingu moteru... O gal tereikia islaukti ir tas ryztas vienoms anksciau kitoms veliau ateis...
Vien zo Gabijaaa, jus pavyzdys galetumet buti daugeliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2009 08 01, 12:07)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2009 08 01, 10:07)

Rinksciausi: tegul skauda, bet zinoti noreciau viska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabijaaa @ 2009 07 26, 16:05)
Moterys, priesingai nei vyrai, pasizymi gera intuicija. Jei jau itarineji ta, tai tuomet ne be pagrindo.
As siulyciau paciai isitikinti, o buda pasirink pati, pagal savo vyra, pritaikyk tinkamiausia. As pvz. pradejau rasynet is kito tel. zinutes ir jis uzkibo smile.gif po geru dvieju men viskas isibegejo (net idomu buvo), pasiuliau jam susitikti ir kaip manot? jis atejo smile.gif ta diena buvo musu svente, 4 metai kai kartu, jis ale negalejo vakarieniauti, ale darbo reikalai, o is tikruju turejo susitikt su ta sms mergaite, t.y. manimi  mirksiukas.gif  pamoka jam gera buvo, man dar geresne - supratau, kad tai ne mano zmogus  bigsmile.gif

Šitą metodą ir aš naudodavau, kai buvau kokių 17-19 metų, tada jis suveikdavo. Bet dabar kažin ar suveiktų.

QUOTE(Ditė @ 2010 03 26, 13:33)
Rinksciausi:  tegul skauda, bet zinoti noreciau viska  4u.gif

100 % sutinku, jeu geriau paskaudės, nei būti apgaudinėjamai ir nieko apie tai nežinoti.
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 14, 16:23)
O jūs dar ir visiškai durna, nors ir šiek tiek raštinga.  tongue.gif

kai vyras nebeturi argumentu,tada pradeda izeidineti...tai silpnumo pozymis
Atsakyti
QUOTE(audrone666 @ 2010 08 15, 15:31)
kai vyras nebeturi argumentu,tada pradeda izeidineti...tai silpnumo pozymis

bei kaltę taip pat
Atsakyti
Kaip visada - nesinori kurti naujos temos, tai prisiglausiu čia.

Vienu žodžiu, mano draugas pažinties pradžioj pasakojo, kad intymių santykių iki manęs turėjo su keliom merginom, o viena iš jų yra jo draugo mergina. Tuo metu kai jie linksminosi jau buvo praėjęs "NET" mėnesis po to, kai mano draugas išsiskyrė su savo pirmąja mergina. Atseit jam reikėjo šilumos, palaikymo. Bet nesuprantu, KODĖL su draugo mergina? Tas draugas nežino. Tai sakydamas mano draugas dar pridėjo "bet jis nesupyktų, labai tolerantiškas yra". Kur gi ne, galvoju, bijai tu, kad nesužinotų, Ir iš kur, po velnių, jis žino, ar tas draugas supyktų ar ne blush2.gif

Bet esmė tame, kad ta mergina su mano vaikino draugu toliau sau draugauja, mano vaikinui tai buvo vienintelis kartas su ta panele. Bet kai jis būna namie, kitam mieste, jie trise susitinka, tai gerai dar, kad trise. O susitiktų vėl. Jis ir ji. Mano draugas sako, kad ta panelė ir jis yra tiesiog labai geri draugai. Bet ar miegama su labai gerais draugais? Kad ir kartelį? Po to vistiek lieka kažkokia lyg dėmė, negi jie sau apsimelavę lyg niekur nieko sau toliau ir bendraus...

Sako kaltas alkoholis, kad taip nutiko. Bet kai paklausiau draugo, ar turi dalykų, dėl kurių gailėtųsi padaręs, atsakė, kad ne. Matyt, nesuprato savo poelgio.

Norėčiau su savo vaikinu pasikalbėti, bet bijau prikurstyti miničų apie ją, gal jis tikrai pamiršęs tą vakarą... Nežinau verysad.gif Man pačiai nelabai ramu.

Išduoti savo gerą draugą su jo panele. (na ir kas kad jie ten tik glamonėjosi, man vaikinas tiksliai nepasakojo ką jie darė...)
Atsakyti