Įkraunama...
Įkraunama...

Dydžiai (batų, drabužių)

atsakkykit prasau koki europietiska dydi atitinka 7-16 dydis pagal amerikiecius?
Atsakyti
Mergaitės, patarkit su dydžiais, kaip gali būti 36EU, jeigu t.b. 33EU dydis, gal ką blogai skaičiuoju:
Man reikia 22cm, kad būtų. Gaunasi 4 Y ir jis atitinka 36 dydį, lyg ir turėtų būti koks 33Eu....
Šitų basučių http://www.ideeli.co...st_view/1158363 .
Patarkit bijau prašauti g.gif
Atsakyti
koks dydis jeigu vaikisku keduku raso C3 dydi ??aciu
Atsakyti
O mane domina vaiku batu dydziai pagal amziu. Kokio mazdaug amziaus bus vaikas kai jam tiks 20 dydis, arba angliskas 5? Kur rasti tokia lentele? smile.gif
Atsakyti
O sakykit mamytes Laredoute RUBAI AR ATITINKA SAVO DYDZIUS,AR BUNA DIDINTI? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilena @ 2011 09 22, 09:54)
O mane domina vaiku batu dydziai pagal amziu. Kokio mazdaug amziaus bus vaikas kai jam tiks 20 dydis, arba angliskas 5? Kur rasti tokia lentele? smile.gif

Man igi aktualu butu sita info blush2.gif
PVZ 3UK kokiam amziui butu ir koks ilgis...gal yra kazkokia lentute blush2.gif
Gal galit mamytes padet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2012 10 23, 11:40)
O sakykit mamytes Laredoute RUBAI AR ATITINKA SAVO DYDZIUS,AR BUNA DIDINTI? ax.gif

va prasau smile.gif
batu dydziai
Atsakyti
Gal galite paaiškinti koks tai gali būti kelnių dydis T2 ar T4 Niekur nerandu koks tai dydis?
Atsakyti
Sveikos mielosios, užsisakinėjam drabužius per pažįstamus iš Lietuvos, kadangi maniškiui reikia džinsų o dydžio nežinom nors ant džinsų ir parašyta ''Size 42 107cm Long'' bet vat vartant internetinius puslapius kaip išsiversti šitą dydį net nežinau, o labai reikia. Ant džinsų užrašyta d555 kaip pavadinimas. Tai vat gal jum pavyks pagelbėti, o gal žinot kokį tiskliai verčiamą dydžių puslapiuką mestelkit smile.gif arba jeigu matuojant su metru ką matuoti ir kaip pateikti giminaičiam parduotuvėje kad nebūtų po to prašiau vieno gavau kitą. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas zinote ka reiskia prie vaikisku batu dydzio raide C ?
Atsakyti