Įkraunama...
Įkraunama...

Dydžiai (batų, drabužių)

As pasiziurejau, kad jei Lt nesioju 39, tai USA butu 8,5 ??
Atsakyti
Gal kas turit is jav siusta vyriska dirza ir galetumet pamatuoti 34 ar 36 dydi?
dzinsus nesioja 33, tai gal ir tiktu butent sie dydziai g.gif
Atsakyti
Sveiki noriu nupirkti draugei rubeli ir kaip man dabar issiaiskinti ar tinkamas dydis , mano drauge nesioja S dydi bet cia tas SHOULDER 14" mus neramina, nes cia gaunas, kazkaip mazai centimetru, paziurejus dauguma namie turimu bliuzonu atrodo amerikietiski dydziai S jei tinka , o gal cia kazkoks kitoks S , taip kad man prasau paaiskinti, kaip dabar issimatuoti ir suzinoti ar tinkamas ar ne sitas rubas?

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

MEASUREMENTS: S

SHOULDER 14"

CHEST 17.5" laying flat

LENGTH 27" from shoulder

SLEEVE 26" from shoulder
Atsakyti
nors viena is jusu gali man padeti del tu dydziu? smile.gif
Atsakyti
išmatavimai visi yra, tik coliais parašyti. čia galima išsiversti į centimetrus:
http://manuelsweb.com/in_cm.htm
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 10 20, 12:19)
išmatavimai visi yra, tik coliais parašyti. čia galima išsiversti į centimetrus:
http://manuelsweb.com/in_cm.htm

Gerai o daleiskim, cia raso 14 inch per pecius ane, o tai kaip pamatuoti pas moteri tuos pecius su centimetru pas ja gaunas daugiau negu 14 inch? O kaip jus merginos tuos pecius matuojat, ar cia 14 inch yra visai normalus standartas?
Atsakyti
QUOTE(Davydas @ 2010 10 20, 12:27)
Gerai o daleiskim, cia raso 14 inch per pecius ane, o tai kaip pamatuoti pas moteri tuos pecius su centimetru pas ja gaunas daugiau negu 14 inch? O kaip jus merginos tuos pecius matuojat, ar cia 14 inch yra visai normalus standartas?

nžn, nelabai aš žiūriu į tuos pečius. šitam konkrečiam rūbui nurodyta, kad per krūtinę yra 89cm, o dar turbūt ir tempiasi kažkiek. tai negali tokiu atveju pečiai būti labai siauri, nors rašo ~71.2cm (per aplinkui). aš orientuočiausi pagal krūtinę (jei žinai, kiek cm), ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 20 spalio 2010 - 11:42
QUOTE(katalike @ 2010 10 20, 12:37)
nžn, nelabai aš žiūriu į tuos pečius. šitam konkrečiam rūbui nurodyta, kad per krūtinę yra 89cm, o dar turbūt ir tempiasi kažkiek. tai negali tokiu atveju pečiai būti labai siauri, nors rašo ~71.2cm (per aplinkui). aš orientuočiausi pagal krūtinę (jei žinai, kiek cm), ir tiek.

gerai tada ismatuosim ir suzinosiu manau viskas bus gerai , dekui uz patarimus , cia kazkaip idomiai tie standartai amerikietiski eina .
Atsakyti
Siaip is tikro tai neaisku kaip su tais batu dydziais sad.gif , nesioju 42 dydi , is USA pirkau Fitzwell firmos batus 12 dydi , ir ka .... mazokas g.gif
Atsakyti
as nusiziurejau dzinsus, bet su dydziu irgia problrmu turiu, ieskojau internete, bet neradau nieko kas paaiskintu.

vienu dzinsu dydi 24R ir 31R, o kitu omedium, 3medium, 5medium ir taip iki 17medium.

kuris mazdaug atitiktu europietiska 38dydi??? smile.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt kas nors padėt : noriu iš ebay.co.uk užsisakyt batus, 8 dydžio, ir bijau ar jie nebus per dideli. Mano dydis 41. Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Davydas @ 2010 10 20, 10:15)
Sveiki noriu nupirkti draugei rubeli ir kaip man dabar issiaiskinti ar tinkamas dydis , mano drauge nesioja S dydi bet cia tas SHOULDER 14" mus neramina, nes cia gaunas, kazkaip mazai centimetru, paziurejus dauguma namie turimu bliuzonu atrodo amerikietiski dydziai S jei tinka , o gal cia kazkoks kitoks S , taip kad man prasau paaiskinti, kaip dabar issimatuoti ir suzinoti ar tinkamas ar ne sitas rubas?

Jei cia Ed Hardy,dydziai atitinka. smile.gif
Tikriausiai jau gavote ir nesioja drauge dzempa,ar atitiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 15 vasario 2011 - 19:48