Įkraunama...
Įkraunama...

Dydžiai (batų, drabužių)

Ar pirkot kurios kelnes is www.polo.com ? kaip su dydziais? padidinti - pamazinti?
aciu uz atsakyma
Atsakyti
mane irgi domina polo.com , tik vyriškos maikutės. Ar pas juos ten dydis pamažintas, nes pvz. pagal išmatavimus lentelėj reikia imti M, nors šiaip mano vyras viską S perka.
Ar kas pirko ten maikutes ar polo? kaip kokybė?
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2007 04 06, 19:41)
mane irgi domina polo.com , tik vyriškos maikutės. Ar pas juos ten dydis pamažintas, nes pvz. pagal išmatavimus lentelėj reikia imti M, nors šiaip mano vyras viską S perka.
Ar kas pirko ten maikutes ar polo? kaip kokybė?

as pirkausi megztuka XS ir megztuka S dydziu tai S biskiuka maiselis ant manes blush2.gif nors cia LR nesioju S dazniausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eegluze @ 2007 04 05, 13:50)
Kaip su batu dydziais jav?  4u.gif as tai del batu dydziu visai pasimetusi, noreciau is shoes.com batu....doh.gif jei nesioju 36, atrodytu kad reika 6, bet ten brando MICHAEL MICHAEL KORS raso US 6M atitinka 37, o jo puslapi 6 atitinka 36.... blink.gif tai dabar nezinau ar imti 6 ar 5.5...ir kas ta M prie batu dydzio? g.gif

imk 6, bus 36, o M reiskia medium ploti batu, nes prie kai kuriu batu galima pasirinkt ploti, bet retai buna biggrin.gif
Atsakyti
aš pirkau polo megztuką, rašo S, bet realiai geras M doh.gif jeigu ne daugiau g.gif ir sudėtis tinklapyje rašoma viena, o realiai kita...kokybė tai tikrai nebloga rūbelio, bet tas dydžio ir sudėties neatitikimas tai man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 07 balandžio 2007 - 09:34
O kaip su guessfactor dzinsu dydziais, jei mano klubai apie 95cm, tai koki dydi patartumet imt? Aciu uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2007 04 07, 19:33)
O kaip su guessfactor dzinsu dydziais, jei mano klubai apie 95cm, tai koki dydi patartumet imt? Aciu uz atsakymus.

patarciau 26 dydi imti ax.gif
Atsakyti
mergaites, ar GuessFactory atitinka dydzius? g.gif jei nesioju M, tai ir imti M? g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 04 10, 09:58)
mergaites, ar GuessFactory atitinka dydzius?  g.gif jei nesioju M, tai ir imti M?  g.gif

na bent jau iki šiol ką turėjau, visada atitikdavo, man rodos nėra padidinti rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas esate pirke dzinsus is DKNY? Drauge nori imti, bet nezino koki dydi, jos klubai 99 cm ax.gif Ir idomu is Guess koki dydi dzinsu su tokiais klubais imti.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydi sodai @ 2007 04 11, 11:41)
Mergaites, gal kas esate pirke dzinsus is DKNY? Drauge nori imti, bet nezino koki dydi, jos klubai 99 cm  ax.gif Ir idomu is Guess koki dydi dzinsu su tokiais klubais imti.
4u.gif

as turiu dkny dzinsus. galiu pasakyt tik tiek kad cia lt nesioju 34dydi, o manieji dkny yra 3 dydzio, tai didoki sad.gif na nesioti vistiek galima...
Atsakyti
O gal kas zinot, kokie kudikiu batuku ismatavimai is UK ??? Pvz., mano mazyles kojyte yra 11 cm, tai kokia butu batuku ismera perkant juos Anglijos arba Amerikos parduotuvese ?????
Atsakyti