Įkraunama...
Įkraunama...

Dydžiai (batų, drabužių)

QUOTE(sima77 @ 2007 05 15, 23:00)
ilgis regular tipo, (ne long ir ne short) biggrin.gif ir 36 inchai liemuo 4u.gif

aciu, sima77 4u.gif
mano vyras dzinsus nesioja W36 L34 , tai cia tos 36R dydzio kelnes tiktu ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(žydi sodai @ 2007 05 15, 22:13)
aciu, sima77  4u.gif
mano vyras dzinsus nesioja W36 L34 , tai cia tos 36R dydzio kelnes tiktu ar ne  g.gif

atsakysiu as, ilgis tai tikrai per trumpas bus reg. reikia long ar kaip butent ten skirsto smile.gif
Atsakyti
aciu, sima77  4u.gif
mano vyras dzinsus nesioja W36 L34 , tai cia tos 36R dydzio kelnes tiktu ar ne  g.gif

aha tiktu manau g.gif nes L34 tikrai vidutinis ilgis o ne ilgas, tai man rodos tikrai regular ax.gif
Papildyta:
QUOTE(maxiule @ 2007 05 15, 22:27)
atsakysiu as, ilgis tai tikrai per trumpas bus reg. reikia long ar kaip butent ten skirsto  smile.gif

Nu mano vyras 1.80 ugis turi Regular ilgio dzinsus tai jam pats tas g.gif Va moterims tai esu girdehjjus kad reikia ilgesni imt, nes as pvz 1.60, tai man pagal viska tiktu short, bet neee, realiai jie per trumpi, imu sau regular, tada trumpinu pas siuveja doh.gif
Cia isvis nuo firmos priklauso man rodos, pas vienus regular 32 inchai, pas kitus net 34 blink.gif
Papildyta:
aciu, sima77  4u.gif

Zydi sodai, o tame psl is kur nori juos uzsakyti, neraso koks yra Regular ilgis, kiek incu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 15 gegužės 2007 - 21:33
QUOTE(sima77 @ 2007 05 15, 23:34)
aha tiktu manau g.gif nes L34 tikrai vidutinis ilgis o ne ilgas, tai man rodos tikrai regular ax.gif
Papildyta:

Nu mano vyras 1.80 ugis turi Regular ilgio dzinsus tai jam pats tas g.gif Va moterims tai esu girdehjjus kad reikia ilgesni imt, nes as pvz 1.60, tai man pagal viska tiktu short, bet neee, realiai jie per trumpi, imu sau regular, tada trumpinu pas siuveja doh.gif
Cia isvis nuo firmos priklauso man rodos, pas vienus regular 32 inchai, pas kitus net 34  blink.gif
Papildyta:

Zydi sodai, o tame psl is kur nori juos uzsakyti, neraso koks yra Regular ilgis, kiek incu? g.gif

as cia macys puslapyje radau Boss kelnes ir nera prie ju dydziu lenteles kaip prie kitu (pvz. dkny) duoda. Yra isvis tik du dydziai ir abu su R. Todel cia ir klausineju doh.gif Mano vyro ugis ~ 186, tai gali buti ir trumpos, net nenumanau kur ir paieskot tu inchu.
Vistiek labai aciu uz pagalba. Smagu kai galima paklausti, gauti atsakyma ir pasitarti su jumis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydi sodai @ 2007 05 15, 22:48)
as cia macys puslapyje radau Boss kelnes ir nera prie ju dydziu lenteles kaip prie kitu (pvz. dkny) duoda. Yra isvis tik du dydziai ir abu su R.  Todel cia ir klausineju  doh.gif  Mano vyro ugis ~ 186, tai gali buti ir trumpos, net nenumanau kur ir paieskot tu inchu.
Vistiek labai aciu uz pagalba. Smagu kai galima paklausti, gauti atsakyma ir pasitarti su jumis  4u.gif

Nu cia jau long reiketu tikrai tokiam ugiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 05 15, 22:03)
tai jei aš 172cm tai regular būsiu?

QUOTE(Aila @ 2007 05 15, 22:06)
tikrai taip mirksiukas.gif

Pataisykit mane, jeigu klystu, bet short, regular, long nebutinai nuo ugio priklauso mirksiukas.gif Tai yra kelniu ilgis, kuri matuoja palei vidine siule, t.y. nuo klyno iki apacios. Todel jei kazkas turi nestandartine figura, pvz. kojas iki pazastu lotuliukas.gif, tai geriausia pamatuoti turimu kelniu siules vidu ir issirinkti labiausiai tinkama ilgi. Na, aukstauges tikrai nebus labai trumpom kojom, bet gi gali buti, kad joms reikes nebutinai regular ilgio, bet netgi long smile.gif
Atsakyti
o gal kuri zino, kaip su La Senza tapkiu dydziais? Ten parasyta SMALL, tai jei as nesioju 38/39 ar man tiks? g.gif

Atsakyti
mergaites, kaip si Guess džinasu dydžaiais? kokio dydžio reiktu 88 dupcei?
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2007 05 18, 22:52)
mergaites, kaip si Guess džinasu dydžaiais? kokio dydžio reiktu 88 dupcei?

man ant mano klubu 97cm, tiko 29dydis (jie be elastano) 4u.gif Skaiciuokis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 05 16, 08:14)
o gal kuri zino, kaip su La Senza tapkiu dydziais? Ten parasyta SMALL, tai jei as nesioju 38/39 ar man tiks?  g.gif

schmoll.gif reikia L dydzio.
Atsakyti
o kaip guessfactory batu dydziai, uzsisakiau batukus 9 dydzio nes visose lenteles kur usa dydziai rase kad 9 atitinka 40 dydi, o siandien drauge pasake kad 9 dydis atitinka 42,tai kaip ten yra, nes labai pergyvenu, kad nebuciau uzsisakius per dideliu verysad.gif
Atsakyti
Mergaits, norėjau pasiklausti dėl diržų dydžių.Radau guess neblogų diržų MB, bet va nesigaudau visai, kaip ten su tais dydžiais g.gif Rašo size 32,36,38,40 tai čia bus inčais ar kaip ir rūbų dydis?
Atsakyti