Įkraunama...
Įkraunama...

Netikri "ūkininkai"

QUOTE(brunete @ 2006 02 26, 20:49)
Pavydžiu jums, forumietės, kurioms visus popierius taip greit žemėtvarkos ir savivaldybės sutvarko  blush2.gif . Ūkininke patapau tik prasidėjus rudeniui ir nuo to laiko tvarkaus dokumentus. Visur mažiausiai 2 sav-1mėn. laukiu doh.gif , net "dovanėles" nešu, kad tik greičiau būtų  4u.gif .
Jau šią savaitę turėčiau gauti popieriukus su parinkta sodybos vieta ir visais reikalavimais statyboms.
Kiekviena savivaldybė dirba skirtingais tempais, ir nieko mes čia nepadarysim  tongue.gif .

Bet už tai jau viską praėjai ir žinai kur ko reikia, o mūsų tai dar tik laukia sad.gif doh.gif
Atsakyti
Oi,šiandien visai nusilaksčiau, nes žemėtvarkos vedėjas nesirašo, kol neturėsiu leidimo iš regioninių kelių direkcijos. Šalia mūsų sklypo eina regioninis kelias, tai tiek problemų dabar doh.gif

Kantrybės visiems pradedantiems! tongue.gif

Jei reiks kokios info, rašykit, kiek žinosiu, tiek pasakysiu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brunete: 27 vasario 2006 - 23:24
Netikri ūkininkai neberegistruojami, jei neturi 1 ha žemės.VISKAS STOP.
KAS TURI PASIŪLYMŲ KAIP GAUTI STATYBOMS LEIDIMĄ. g.gif g.gif NEGI REIKS METUS LAIKO LAUKTI DETALIŪJŲ PLANŲ?. blink.gif blink.gif
Atsakyti
kur radai tokia informacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Opusas @ 2006 03 21, 18:07)
kur radai tokia informacija?  g.gif

Ši informacija tinka tik Vilniaus raj.
Nuo 2006-03-17 d. pagal Viln. raj. merės įsakymą paraiškos nebepriimamos ūkiui registruoti, jei ūkis mažesnis nei 1ha. Aš pats pakibau ore su savo netikru ūkiu.javascript:emoticon(':verysad:')
smilie javascript:emoticon(':blink:')
smilie
Atsakyti
QUOTE(1tikras @ 2006 03 22, 17:13)
Ši informacija tinka tik Vilniaus raj.
Nuo 2006-03-17 d. pagal Viln. raj. merės įsakymą paraiškos nebepriimamos ūkiui registruoti, jei ūkis mažesnis nei 1ha. Aš pats pakibau ore su savo netikru ūkiu.javascript

ohmy.gif bash.gif mega_shok.gif cry.gif cry.gif cry.gif

O kažin kaip Trakų raj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 22 kovo 2006 - 18:00
Noriu paklausti tų, kas formavo ūkininko sodybą-kas čia per planas, ar sudėtingas,ar su daug institucijų jį derinti reikia?
Atsakyti
Na dabar man įdomu pasidarė kokiais motyvais ji gali neregistruoti, nes ministerija įstatymus tvarko, ir nėr jokių pakeitimų nuo ūkio dydžio. Kaži kaip ministerija reaguotų į tokius merės veiksmus. Arba čia yra blefas.
Atsakyti
va va, man irgi atrodo kad cia turetu buti ministerijos darbas g.gif bet kad ir mere cia pasitenge, vistiek neradau jokios informacijos blush2.gif jei tai tiesa, tai manau ir Kaunui gresia tas pats verysad.gif
Papildyta:
atrodo kad tikrai cia tik blefas unsure.gif
Atsakyti
Aš ir nepatingėjau perverčiau visas Vilniaus raj, naujienas, žinias ir t.t bet nieko nėr. O jau toks pranešimas inete tikrai būtų.
Man išaiškino iš kito raj. žemėtvarkos, kad taip negali būti ir registruoja kad ir nuo 1 a. O jei ne tai reiktų į ministeriją pranešti tokius fintus, nuo kada merai ministerijos įstatymus keist pradėjo.
Atsakyti
Merės potvarkiu paprasčiausiai nepriima paraiškos, jei neturi 1ha ir taškas. Teisėta tai ar ne, kol išsiaiškins ministerijoj, žiūrėk jau bus detalus planas patvirtintas ir pavasaris jau kitas... javascript:emoticon(':blink:')
smilie O informacijos niekur nerasite, nes tai šviežu ir ji kabo tik ant durų pro kurias nešite paraišką ūkiui registruoti. javascript:emoticon(':hm')
smilieKą daryti toliau, nežinau ieškau informacijos...javascript:emoticon(':hm')
smiliejavascript:emoticon(':hm')
smiliejavascript:emoticon(':hm')
smilie
Atsakyti
Kadangi tu pakibai su šiuo reikalu tai ir kreipkis geriausia raštiškai arba telefonu į žemės ūkio ministerija ir konstatuok tokį faktą, kuris neatitinka įstatymų. Taip man patarė kito miesto žemėtvarkoje. Nes kaip tik šiandien ir skambino į ministeriją kur registruoja ūkius, tai jie sakė,kad jokių pakeitimų nėra. Tikiuosi tokių fintų nesugalvos kiti rajonai. g.gif
Atsakyti