Įkraunama...
Įkraunama...

Netikri "ūkininkai"

as ka tik pasidariau ir pasitvirtinau.
Trys derinancios institucijos.
Suderina vilniaus apskrityje per pora savaiciu.
+Planas pasidaryt reikia kuriame butu padetas architekto parasas.
Jei reikia galiu padaryti.
Atsakyti
Labas,

tikrai taip, zemes paskirtis lieka zemes ukio ir galima pradeti tvarkyti toliau popierius. Sekantis etapas projektavimo salygu isemimas..., tada projektas ir t.t.
Atsakyti
Absurdas, kas ką nori, tas tą sugalvoja blink.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau visko ir jau baisu, kad nebalėsim mes nieko statyti sad.gif
Gal kas žinot. "Ūkininkas" turi 1h žemės. Viso to ploto jam tikrai nereikia, jis parduoda beveik viską, sau pasilieka 20 a. Bet iki kol parduoda, jis nori atskirti tuos 20a nuo viso sklypo ir užregistruoti tuos 20a kaip žemės ūkį, pradėti statytis dar nepardavęs likusios žemės g.gif . Žemė randasi Vilniaus apskrityje unsure.gif
Ar yra kažkokių šansų susitvarkyti popierius ir pradėti statybas ???
Atsakyti
Taigi nereikia to 1 h. žemės turėti, tu dar šiai dienai gali ir su 15 a. registruoti kaip ūkininkė ūkį ir ten statytis. Tik reikia greičiau suktis, kol mūsų protingas seimas nesugalvojo koreguoti įstatymų.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2006 03 26, 12:24)
Taigi nereikia to 1 h. žemės turėti, tu dar šiai dienai gali ir su 15 a. registruoti kaip ūkininkė ūkį ir ten  statytis. Tik reikia greičiau suktis, kol mūsų protingas seimas nesugalvojo koreguoti įstatymų.

Tą aš žinau, bet gausis, kad turim 1h žemės, o ūkininkausim tik ant 20a. Ar neprisikabintų kodėl neūkininkaujam ant likusios ? Žinoma, tas 20a. būtų atskirta nuo pagrindinio sklypo g.gif Bet gi Lietuvoje ir prie stulpo gali prisikabinti, už tai noriu viską sužinoti doh.gif
Atsakyti
Nelabai aš suprantu tavo planų. Tik aš tau patarčiau pirktis tiksliai tiek žemės kiek tau reikia, kad nereikėtų atsidalinti. Nes šis veiksmas reikalauj nemažai pinigų ir laiko. Ar tu jau turi sklypą?

O va šitą dalyką man pačiai reikia dar išsiaiškinti. Pav. kad aš turiu kažkur 1h ar 70 a. o ūkį registruoju visai kitam raj. ant 30 a. g.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2006 03 27, 01:20)
Nelabai aš suprantu tavo planų. Tik aš tau patarčiau pirktis tiksliai tiek žemės kiek tau reikia, kad nereikėtų atsidalinti. Nes šis veiksmas reikalauj nemažai pinigų ir laiko. Ar tu jau turi sklypą?

O va šitą dalyką man pačiai reikia dar išsiaiškinti.  Pav. kad aš turiu kažkur 1h ar 70 a. o ūkį registruoju visai kitam raj. ant 30 a.  g.gif

Turim sklypą, bet paskaičiavom, kad daug nervų ir jėgų kainuotų tame ž.ū sklype statytis, nors jis ir labai man patinkančioje vietoje. Pasirinkom kitą, kuris jau namų valda ir visos komunikacijos vietoje, ten vyrui labiau patinka. Ž.ū. sklype bulves sodinsim laugh.gif Pakviesiu tamstą į talką laugh.gif
Atsakyti
Tai ką jau TAURE namolio parleket iš Amerikės? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2006 03 27, 06:53)
Tai ką jau TAURE namolio parleket iš Amerikės?  thumbup.gif

Gal tik bulvių kasti ir sodinti, o gal ir visam. Greitu laiku apsispręsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gegutis @ 2006 03 24, 11:19)
as ka tik pasidariau ir pasitvirtinau.
Trys derinancios institucijos.
Suderina vilniaus apskrityje per pora savaiciu.
+Planas pasidaryt reikia kuriame butu padetas architekto parasas.
Jei reikia galiu padaryti.

Koks tas planas su architekto para6u ir kiek jis kainuoja?
Atsakyti
priklauso nuo ploto.
Placiau i privata.
Atsakyti