QUOTE(wabalas @ 2006 04 05, 05:04)
Sveiki ir sveikos, turiu blogų naujienų, šiandien, t.y. 2006.04.04 įsigaliojo naujas potvarkis, kuriame yra pasakyta, kad ant žemės ūkio paskirties žemės namų netikri ūkininkai nebegalės statyti. Negaliu tiksliai pasakyti ar visoje lietuvoje, bet Klaipėdos raj. tai tikrai, ne yra patvirtintas bendrasis rajono planas, kuriame yra nužymėtos zonos. Aš pats variau dėl projektavimo sąlygų į savivaldybę ir man pakišo tą dokumentą. Bus galima statyti tik ant pakeistos paskirties žemės. Tikriems ūkininkams besiverčiantiems ūkio veikla bus išlygų, o visiems netikriems nepyragai. Na gal ir bus kažkokios išimtys, bet sakė, kad bordakas mūsų Lietuvėlėj baigsis. Be to tas pats laukia ir sodininkų - jie galės tenkintis tik iki 80 kv namukais, o vakar galėjai pramušti, kad ir 300 kv ant 6 arų, dėkui už dėmesį, viso.
Dėdė wabalas (nukentėjau - sumokėjau už sklypą 90 t. lt, o pasirodo turėsiu keisti paskirtį, kurios keitimas apie 20 t. lt kainuos)

.
...Nusiminiau...

Mes kaip tik pradejom ieskoti sklypo ir jau buvau apsidziaugus, maniau, uzsiregistruosim kaip ukininkai ir statysim nama. Ka dabar daryti?

Sklypu su namu valda toookios kaineles, kad nebeliks uz ka statytis.
O pvz., susirasim sklypa, kaip zinoti, galima jam bus pakeisti paskirti ar ne? O jei sklypas neieina i ju suplanuota teritorija, ar bus galima registruotis "ukininku"

Kol kas nelabai gaudaus situose reikaluose.
Idomu, o kaip Kretingos rajone?
Gal kas parduodat kokiu sklypu salia Klaipedos? Nervina tie perpardavinetojai...