Įkraunama...
Įkraunama...

Netikri "ūkininkai"

QUOTE(Opusas @ 2006 08 26, 11:50)
o jei mes jau "ukininkaujam" tai galesim statyt ar ne?  g.gif

Statykit, jei ūkininko pažymėjimą turit ir 50 proc. pajamų rodot wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 26 rugpjūčio 2006 - 10:52
Nieko nesuprantu. Tai jei aš dar nepradėjau ūkininkauti- tam man reikia sodybą išsistatyti, gi nelaikysiu ūkio padargų mieste - leis man statytis ar ne. Juk ir pajamų iš ūkio kol kas dar kaip ir nėra. Susipainiojau....
Atsakyti
Sveikos,
aš visai praradau viltį ką nors pasistatyti kol vyksta atidalinimas verysad.gif
Vakar gavom laišką, kad kol nebus atidalinta tol projektavimo sąlygų neišduos.
Nesuprantu... Esu šitame ar kitame skyrelyje skaičiusi, kad su bendrasavininkų sutikimu (mes tokį turime) leidžia statyti, o kodėl mums neduoda g.gif Visai pasimečiau ir supratau, kad belieka laukti.
Paklausiau, jei aš statysiu tipo laikiną be pamatų, tai man atšovė, kad laikinas po 3m. nugriaunamas. Daugiau nebežinau ką daryti ir kur kreiptis, turbūt teks laukti to padalinimo pabaigos. wacko.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kiek supratau Vyriausybės nutarimas "Dėl statybų privačioje žemėje reglamento patvirtinimo", nepanaikintas, bet bus pakeitimai, kad reiks 50 proc. pajamų rodyt is ūkio. Neįsivaizduoju kaip reiks tai rodyt? Ir kada tą nutarimą pakeis? Gal kas žinot paskutines naujienas, nes mes irgi ketinam patapt ūkininkais... tongue.gif Bet dabar kaip bus?
Atsakyti
QUOTE(Juratele 25 @ 2006 07 18, 16:50)
...pasiskambinau i Salcininkus, pasake, norint gauti UP reikia tureti 1ha... o ten sklypas tik 30a...sako neproblema...rask kas isnuomotu zemes (kad butu 1ha)

man toks klausimukas, o jei žemė namų ūkio valdos (turime 3 ha) , tai tinka dėl ŪP ? ar būtinai turi būti žemės ūkio paskirties g.gif

ir dar ... gal ir man kas konspektukus ŪP gauti pesiųstumėt ax.gif
monikasva@yahoo.com
Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdziuke: 03 rugsėjo 2006 - 12:54
jei del statybu, tai kam tas pazymejimas, gi zeme ir taip namu valdos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Opusas @ 2006 09 03, 13:54)
jei del statybu, tai kam tas pazymejimas, gi zeme ir taip namu valdos  g.gif

tai vat tame ir esmė, kad ne vien dėl statybų ..., yra namukas ten , tiek, kad paskirtis tokia..., tam mums užtenka ir 50 a , o ką daryti su likusia g.gif šiuo metu išnuomojom ūkininkui žemę, kuris rugius užsisėjo .., ateity planuojam susitvarkyti EU paramą kaip ūkininkai , bet matyt tada reikia ir paskirtį keisti , o tas visiškai nenaudinga, nes namų ūkio valda yra veringesnė g.gif , sklypais skaidyti neketiname g.gif žodžiu labirintas kažkoks doh.gif
Atsakyti
nu tai tada nelabai zinau blush2.gif nuomokit ukininkui iki kol apsispresit ka su ja daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2006 09 03, 20:36)
ateity planuojam susitvarkyti EU paramą kaip ūkininkai ,

Įdomu, o kokia "ūkininko" veikla reik užsiimt, kad ES paramą gaut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2006 09 03, 14:55)
Įdomu, o kokia "ūkininko" veikla reik užsiimt, kad ES paramą gaut?  g.gif

yra tam tikrų veiklų , kol kas dar manau pakankamai turinčių paklausą mirksiukas.gif bet "kryžiaus kelius " reikia praeiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 08 30, 12:31)
Sveikos,
aš visai praradau viltį ką nors pasistatyti kol vyksta atidalinimas verysad.gif
Vakar gavom laišką, kad kol nebus atidalinta tol projektavimo sąlygų neišduos.
Nesuprantu... Esu šitame ar kitame skyrelyje skaičiusi, kad su bendrasavininkų sutikimu (mes tokį turime) leidžia statyti, o kodėl mums neduoda  g.gif Visai pasimečiau ir supratau, kad belieka laukti.
Paklausiau, jei aš statysiu tipo laikiną be pamatų, tai man atšovė, kad laikinas po 3m. nugriaunamas. Daugiau nebežinau ką daryti ir kur kreiptis, turbūt teks laukti to padalinimo pabaigos.  wacko.gif

Kozete, o pas jus zemes ukio paskirties sklypas, ir jus bendrasavininkai? Pas mus tokia situacija, dabar dalinam, tai net nebandem del leidimu kreiptis, nezinojom, kad galima g.gif
Kazin, kur galima daugiau info gauti situo klausimu?
Profilyje matau, kad is Vilniaus, o statyt norite mieste ar rajone?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted: 06 rugsėjo 2006 - 17:26
QUOTE(Frosted @ 2006 09 06, 17:20)
Kozete, o pas jus zemes ukio paskirties sklypas, ir jus bendrasavininkai? Pas mus tokia situacija, dabar dalinam, tai net nebandem del leidimu kreiptis, nezinojom, kad galima  g.gif
Kazin, kur galima daugiau info gauti situo klausimu?
Profilyje matau, kad is Vilniaus, o statyt norite mieste ar rajone?

Na, pasiskaityti, tai nebent įstatymai, bet rajono savivaldybėje juos neigia. Cituoji jiems straipsnius, o žodžiai kaip į sieną.
Mes statysimės Vilniaus rajone.
Mums pažįstami, kurie konsultavosi su architektu liepė apskųsti šį jų sprendimą neišduoti projektavimo sąlygų, bet nežinau net kur eiti su tuo skundu ir kaip jį rašyti. doh.gif
Atsakyti