Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis "Trio", atsiliepimai

QUOTE(nelsi @ 2009 11 17, 17:00)
Sestadieni buvau iki turgaus nulekus, tai maciau naujas spalvytes premium, tikrai labai  thumbup.gif  Taigi nebesiblaskysim ir tirai pirksim tutis premium  biggrin.gif

Koios tos naujos apalvytes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Persik'as @ 2009 11 17, 18:16)
Koios tos naujos apalvytes? ax.gif

Viena buvau i dejus su tokiais violetiniais rutuliukais, kitas zalias komponuotas, paskui smelinis su langeliais komponuotas, kitas tamsesnis su didesniais langeliais, tai tie su languciais labai jau patiko smile.gif
Sake bus dar nauju spalvyciu... bet as sakiau kad su visom spalvom nespesim vistiek biggrin.gif
IR nusiima ir uzsideda tikrai labai lengvai, yra pypsiukai, paspaudi ir nukeli. O uzdejus tik uzsifiksuoja automatiskai ir viskas thumbup.gif
Papildyta:
va cia pirmieji nauju spalvu http://www.skelbiu.l...ai-6267634.html
o tu su langeliais net nerandu internete g.gif
Atsakyti
neslsi, o turguje cia Vilniuje Gariunuose buvai? tai gal tikrai neapsimoka vaziuot i gamykla i Kauna, jei cia naujas spalvas turguje turi...ir kaina kiek pamenu tokia pat kaip gamykloj kazkas rase - 950Lt. Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Indy @ 2009 11 17, 22:07)
neslsi, o turguje cia Vilniuje Gariunuose buvai? tai  gal tikrai neapsimoka vaziuot i gamykla i Kauna, jei cia naujas spalvas turguje turi...ir kaina kiek pamenu tokia pat kaip gamykloj kazkas rase - 950Lt. Ar ne?

As Klp turguje buvau, net netikejau kad ir cia tame mazame turguje yra. kainele 3in1 sake 830lt jau galutine, daugiau tikrai negali mazint ax.gif Tai man ir kaina ir visa kita super duper. Sake 1 metam garantija, bet sako jei kas nutiktu visalaik galesit kreiptis- padesim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nelsi @ 2009 11 17, 22:41)
As Klp turguje buvau, net netikejau kad ir cia tame mazame turguje yra. kainele 3in1 sake 830lt jau galutine, daugiau tikrai negali mazint  ax.gif  Tai man ir kaina ir visa kita super duper. Sake 1 metam garantija, bet sako jei kas nutiktu visalaik galesit kreiptis- padesim.  smile.gif

Oho kaip pigiai thumbup.gif Imciau negalvodama turbut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 11 17, 23:56)
Oho kaip pigiai  thumbup.gif Imciau negalvodama turbut  blush2.gif

Tikrai pigiai, kai tuo tarpu buvau baby city, tai ten tas pats vezimelis 1200lt kainuoja. na zinoma, dabar jiem akcija berods 30% biggrin.gif
Atsakyti
nu bet kaip jie gali pardavineti pigiau nei gamykline kaina... g.gif as dar pati i Raudondvario plenta skambinausi ir man ten kaina pasake 950Lt.

P.S. Man tai tas raudonas labai vezimukas fainas - maciau gyvai, nu labai grazi9ai atrodo...bet jei berniukas gimtu (nes iki siol nzn ka turesiu), tai kazkaip nelabai raudonas vezimas tiktu ar ne?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indy @ 2009 11 18, 12:36)
nu bet kaip jie gali pardavineti pigiau nei gamykline kaina... g.gif  as dar pati i Raudondvario plenta skambinausi ir man ten kaina pasake 950Lt.
P.S. Man tai tas raudonas labai vezimukas fainas - maciau gyvai, nu labai grazi9ai atrodo...bet jei berniukas gimtu (nes iki siol nzn ka turesiu), tai kazkaip nelabai raudonas vezimas tiktu ar ne?smile.gif

O mes irgi su V buvom ta raudona isisuziureje, ir nusprendem, kad raudona tai nebutinai mergytei. Mes butume ir berniukui pirke raudona, kol nepamaciau to sviesaus su languciais. Ziople, galejau gi bent su tel nufotkint, nes viena buvau tai net V nemate.

Na o del kainos, manau jie gauna kaip atstovai ir kiek uzsideda tiek ir uzsidirba, o ten kur raudondvari, tau vistiek pasake ne savikainos kaina, o tokia, kiek jie uzsideje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indy @ 2009 11 18, 11:36)
nu bet kaip jie gali pardavineti pigiau nei gamykline kaina... g.gif  as dar pati i Raudondvario plenta skambinausi ir man ten kaina pasake 950Lt.

Nemanau, kad gamykla uz savikaina atiduoda, jie turbut irgi kazkoki antkaini uzsideda. O toliau jau kaip kas nori uzdirbti mirksiukas.gif

Aha, raudonas grazus thumbup.gif Gal ir berniukui visai tiktu, gi ne rozinis blush2.gif
Atsakyti
galiu pasakyti, kad pigiau nei gamykloje, jus tikrai nerasite - juk tai ne logiska. ir jiems jokiu patalpu nuomotis nereikia... siaip pacioje gamykloje buna ir ispardavimu, ano sezono vezimuka galima nusipirkti uz 700lt ar pan, cia 3 daliu. o tuos sunkesnius - dar pigiau
Atsakyti
noriu pasidalinti patirtimi -turejome tuti trio,pirkome klaipedoje,turguje uz 800,be kedutes,kazkodel ponia pardaveja pareiske,kad mums jos greitu laiku neprireiks,na o mes aisku patikejom,poto labai gailejausi,nes pirkau atskirai kedute-nesykle,kurios ant vezimuko,aisku ,jau nebepritaikysi.po dvieju savaiciu suluzo stabdziai,vyras nuveze,pakeite visa rema,buvo su priekiniais maziukais,kurie sukosi ,parveze su visais keturiais pripuciamais dideliais ratais(taip,kad turguje irgi duoda siokia tokia garantija)na is tucio trio virto kazkokiu transformeriu doh.gif bet kadangi buvo jau beveik ziemos pradzia,tai tie ratai pasiteisino,pravazinejom visa ziema lyg ir neblogai,tik kai reikedavo sudet i masinos bagazine,tai budavo katastrofa,isardydavome ir sukisdavome vaziuokle i bgazine,lopsi i salona,pavasariop suplyso apsauga nuo lietaus,jei taip imanoma pavadinti ta maisa,kuris vejui paputus tuoj nulekdavo blink.gif pirkiniu krepsys-butiniausiems daikteliams,tikrai netalpus.na o tikrieji linksmumai prasidejo,kai musu mazyle pasodinom i sportine dali doh.gif nezinau,kodel,ji nuciuozdavo,gal jai ta sportine dalis buvo didoka,ar kazkaip ne taip verzdavau dirzus,na niekaip nesisekdavo,o jei dar saule sviesdavo i veiduka tai budavo dar linksmiau,kai viska isrenki,apsuki sedimaja dali kita puse,vel viska surenki,isodini vaika ir toliau bandai vaziuot. blush2.gif tai taip ir vargom iki vasaros pradzios,o poto nusipirkom kita vezima,kuriuo dziaugiames lyg siol thumbup.gif supratau viena dalyka,negalima taupyti savo nervu ir sveikatos, vaiko patogumo ir komforto saskaita,todel antrajam vezimui pinigu nebegailejau.musu patirtis tokia,jokiu budu nenoriu supykdyti tu mamu ,kurios pasirinko tuti ir tuo patenkintos,kiekviena preke turi savo pirkeja,mums tiesiog kazkaip nenusiseke.
Atsakyti
nu vat idomu kaip su ta sportine dalimi yra...ar ji tikrai nepatogi vaikui sedet...nes man is tikruju labai svarbi sportine dalis - net sakyciau lopsys nera toks svarbus kaip sportine dalis.
Nu o del vaziuokles tai nesuku sau galvos - kai duoda tokia garantija (2 metai), tai manau problemu nebus ja pakeisti jei kas sulus.

Beje nepamenu kas cia gariunuose pirko vezim,a ir zadejo po poros savaiciu vaziuokle pakeisti?...ar jau pakeite? ar viskas gerai baigesi?...
Atsakyti