Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis "Trio", atsiliepimai

Tie su sparneliais kimba prie bet kokiu ryskiu drabuziu /vezimu. Prie mano raudono irgi kimba. Apsirenkit tamsiai melynai juodai, matysit, kad nekibs. O siaip gi ne problema, tuoj atsals ir problema savaime isnyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausykit, kas turit Tutis trio Premium puciamais ratais -o kaip jie per sniega vaziuoja? g.gif neslysta? nes man is paziuros tokie neypatingai grubleti tie ratukai, mazoka "sipu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2010 08 09, 11:10)
Klausykit, kas turit Tutis trio Premium puciamais ratais -o kaip jie per sniega vaziuoja?  g.gif neslysta? nes man is paziuros tokie neypatingai grubleti tie ratukai, mazoka "sipu" biggrin.gif

normaliai thumbup.gif tikrai gerai vaziavom, kaip su tanku thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kaip nuimti Premium lopšį nuo rėmo blush2.gif
Draugė nusipirko, sustatėm dabar, o kaip nuimti lopšiuką doh.gif ji nepamena, o rasti nu niekaip nerandam...
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2010 08 09, 11:37)
Mergaitės, o kaip nuimti Premium lopšį nuo rėmo blush2.gif
Draugė nusipirko, sustatėm dabar, o kaip nuimti lopšiuką doh.gif ji nepamena, o rasti nu niekaip nerandam...

yra sonuose raudoni tokie plastmasiukai - tai viena reikia traukti i save, kita zemyn ir atsikabina. ir taip abiejuose sonuose.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2010 08 09, 11:52)
yra sonuose raudoni tokie plastmasiukai - tai viena reikia traukti i save, kita zemyn ir atsikabina. ir taip abiejuose sonuose.

Ačiū.
Pavyko 4u.gif
Atsakyti
Jau ruosiames rimtai pardavineti saviski tutis trio comfort smile.gif gal kam prireiks smile.gif
Atsakyti
mes jau nusipirkom tutis premium jeeee esu patenkinta kol kas ,nebrangiai Klaipedoje dziaugiuos laaabai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2010 08 09, 14:36)
mes jau nusipirkom tutis premium jeeee esu patenkinta kol kas ,nebrangiai Klaipedoje dziaugiuos laaabai  thumbup.gif

Vakar pas draugę apžiūrėjau šį gražuolį. Patiko jis man labai thumbup.gif
Smagiai manevruojantis, šviesus ir skalbiamas vidus, reguliuojasi amortizatorių minkštumas, pasikelia lopšio dugniukas, ventiliacija...ech - visko ir nesurašysi wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif norė pasiteirauti, kuo skiriasi pripuciami ratai nuo paprastu? Jie geresni? ir dar kur pirkti geriau gariunuose ar is parduotuves? juk gariunuose garantijos neduoda? blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti