Tie su sparneliais kimba prie bet kokiu ryskiu drabuziu /vezimu. Prie mano raudono irgi kimba. Apsirenkit tamsiai melynai juodai, matysit, kad nekibs. O siaip gi ne problema, tuoj atsals ir problema savaime isnyks

Klausykit, kas turit Tutis trio Premium puciamais ratais -o kaip jie per sniega vaziuoja?
neslysta? nes man is paziuros tokie neypatingai grubleti tie ratukai, mazoka "sipu"

QUOTE(pumpica @ 2010 08 09, 11:10)
Klausykit, kas turit Tutis trio Premium puciamais ratais -o kaip jie per sniega vaziuoja?
neslysta? nes man is paziuros tokie neypatingai grubleti tie ratukai, mazoka "sipu" 

normaliai

QUOTE(Ciuple @ 2010 08 09, 11:37)
Mergaitės, o kaip nuimti Premium lopšį nuo rėmo
Draugė nusipirko, sustatėm dabar, o kaip nuimti lopšiuką
ji nepamena, o rasti nu niekaip nerandam...

Draugė nusipirko, sustatėm dabar, o kaip nuimti lopšiuką

yra sonuose raudoni tokie plastmasiukai - tai viena reikia traukti i save, kita zemyn ir atsikabina. ir taip abiejuose sonuose.
QUOTE(slyva @ 2010 08 09, 11:52)
yra sonuose raudoni tokie plastmasiukai - tai viena reikia traukti i save, kita zemyn ir atsikabina. ir taip abiejuose sonuose.
Ačiū.
Pavyko

Jau ruosiames rimtai pardavineti saviski tutis trio comfort
gal kam prireiks

mes jau nusipirkom tutis premium jeeee esu patenkinta kol kas ,nebrangiai Klaipedoje dziaugiuos laaabai

QUOTE(virdzzinija @ 2010 08 09, 14:36)
mes jau nusipirkom tutis premium jeeee esu patenkinta kol kas ,nebrangiai Klaipedoje dziaugiuos laaabai 

Vakar pas draugę apžiūrėjau šį gražuolį. Patiko jis man labai

Smagiai manevruojantis, šviesus ir skalbiamas vidus, reguliuojasi amortizatorių minkštumas, pasikelia lopšio dugniukas, ventiliacija...ech - visko ir nesurašysi

Sveikutes
norė pasiteirauti, kuo skiriasi pripuciami ratai nuo paprastu? Jie geresni? ir dar kur pirkti geriau gariunuose ar is parduotuves? juk gariunuose garantijos neduoda?