Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis "Trio", atsiliepimai

QUOTE(slyva @ 2010 06 13, 12:47)
mes per skelbiu.lt uz 930 nusipirkom su garantija nauja.

thumbup.gif

QUOTE(gitulia @ 2010 06 13, 13:31)
Oficiali gamintojo parduotuve:
premium 899
http://www.facebook....ms/277346669881

jei galit sau leisti 1200, tada ziurekit Tutis zippy  mirksiukas.gif

labai aciu uz nuoroda,puiki kaina thumbup.gif zippy man ne prie dusios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2010 06 13, 15:07)
thumbup.gif
labai aciu uz nuoroda,puiki kaina  thumbup.gif  zippy man ne prie dusios  schmoll.gif

Taip taip geriausiai žiūrėtis jų gamykloje vežimėlio. Dar šiaip variantas ir www.babymarket.lt pasižiūrėti, nes jie irgi pardavinėja bent jau Zippy tai tikrai. Dėl tro premium nesu tikra ir kaina turėtų būti gera. Bet aišku tiesiai iš gamyklos gal ir geriau..
Atsakyti
Mano Tutis premium. Aš juo labai patenkinta. Aišku, minusas yra jo svoris, nes jei reiktų laiptais nešioti, tai tikrai sunkus. Ypač patinka važiuoklė ir erdvus lopšys.
Dėl kainos - prieš kokį mėn. buvau radusi per google, kad internetu perkant - 899Lt už visas tris dalis.
Papildyta:
O aš siūlyčiau pirkti Tutis Comfort vietoj Premium, tik reikia su guminiais ratais užsisakyti, nes kiek girdėjau, Comfort šiek tiek patobulinti, naujesnis modelis - yra ventiliacijos anga lopšyje atitraukiama užtrauktuku, gaubtelis daugiau apsaugo nuo vėjo, berods ir tvirtinimas patobulintas.
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
perskaičiau visą temą, dėliojau + ir - , rodos išsirinkau, o gale visai susipainiojau doh.gif doh.gif doh.gif
iš viso turguje siūlomo asortimento pagal kainos ir kokybės santykį buvau išsirinkusi tutis confort, tačiau pamačiusi naująjį zippy suabejojau doh.gif bet zippio kaina kandžiojasi doh.gif
o suabejojau dėl vieno dalyko- lopšio dydžio ax.gif lelius turėtų gimti birželio pačioje pabaigoje (jei anksčiau nesubyrėsiu ax.gif ), taigi žiemą per pačius šalčius jau bus paaugęs (lapkričio mėn. 5 mėn.) tai ar tilps mano lelius dar į lopšį, juk dar prisidės kombinzonas, šiltas užklotukas ar vokelis ax.gif ėtariu kad jau žiemą mums teks važinėtis su sportinuku ax.gif o dar tokiam mažiui vistik norėtųsi šilto vežimuko (lopšiuko) ax.gif
gal galite parašyti kas turite tutį confort kokie lopšio išmataviimai (kažkur temoje buvo, bet nepamenu kuriame lape, o tučio internetiniiame psl. nerašo). o gal kuri su panašaus amžiaus leliumi jau šią žiemą pusnis šturmavote ax.gif patarkite, nes jau laikas sdpaudžia reikia apsispręsti ax.gif ir nusipirkti, nes nežinau kiek dar tempsiu ax.gif
Atsakyti
riesuteli, jei finansai neleidzia, tai ir nesuk galvos del to lopsio dydzio. Paprastai 5-6 men vaikai visai nebenori guleti lopsyje, o pageidauja pusiau sedom sportinuke zvalgytis po pasauli. Paguldyti protestuoja, verkia. Aisku buna ir isimciu.
Apziurek sportinuka, kad nebutu labai atviras (o tucio atrodo jis normalus), kad butu uzklotelis kojoms ir tiek. Juk vilksi kombinezona vaikui ir labai bjauriu oru i lauka neisit, jei reiks dar koki vilnoni dekiuka uzsiklosit, tikrai nenusalsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 06 15, 12:26)
riesuteli, jei finansai neleidzia, tai ir nesuk galvos del to lopsio dydzio. Paprastai 5-6 men vaikai visai nebenori guleti lopsyje, o pageidauja pusiau sedom sportinuke zvalgytis po pasauli. Paguldyti protestuoja, verkia. Aisku buna ir isimciu.
Apziurek sportinuka, kad nebutu labai atviras (o tucio atrodo jis normalus), kad butu uzklotelis kojoms ir tiek. Juk vilksi kombinezona vaikui ir labai bjauriu oru i lauka neisit, jei reiks dar koki vilnoni dekiuka uzsiklosit, tikrai nenusalsit  mirksiukas.gif

aciuks.gif aciuks.gif
na žinau kad nebenori gulėti, bet zipiui kaip ir tutis premium pasidaro lopšio nugarėlė sėdima ax.gif bet vėl kai pagalvoji kad už vežimą mokėti 1100lt ax.gif na kažkaip nekyla ranka ax.gif geriau jau po to geresnį sportinuką nusipirkti biggrin.gif be to paskui pardavinėjant net pusė mokėtos sumos negausiu doh.gif
Atsakyti
Zipio lopšys didžiausias ir plačiausias lyginant su Comfort ar Premium 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2010 06 15, 14:55)
Zipio lopšys didžiausias ir plačiausias lyginant su Comfort ar Premium 4u.gif

tą tai jau pamačiau ax.gif
Atsakyti
Neapsigaukit, kol tiksliai neišmatavot, Zipis tik vizualiai l. didelis atrodo. Kažkas rašė išmatavimus, pasirodė, kad beveik tokie patys, gal tik platesnis. Mano Premium išmatavimai iš vidinės pusės - 78 cm ilgis, plotis - 38 cm. Sportinė dalis tikrai erdvi, nes rinkausi ir pagal šį kriterijų vežimą, tik išmatavimų negaliu pasakyti, nes dar nenaudojam.
Atsakyti
Man asmeniskai lopsio nugareles pakelimas, nebuvo patogus. Gerai nesedintis mazylis tokioje pozicijoje sumunka zemyn ar svyra i sona. Sportinuke patogiau sedeti. Be to lopsyje neprisisega, jei vaikas vikresnis tai pasodintas ir iskristi gali, jei mama nespes sureaguoti. Pradejusiam pasauliu dometis mazyliui gal vis tik geriau erdvus ir uzdaras sportinukas mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galite parašyti kas turite tutis confort lopšio išmatavimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2010 06 15, 15:45)
Neapsigaukit, kol tiksliai neišmatavot, Zipis tik vizualiai l. didelis atrodo. Kažkas rašė išmatavimus, pasirodė, kad beveik tokie patys, gal tik platesnis. Mano Premium išmatavimai iš vidinės pusės - 78 cm ilgis, plotis - 38 cm. Sportinė dalis tikrai erdvi, nes rinkausi ir pagal šį kriterijų vežimą, tik išmatavimų negaliu pasakyti, nes dar nenaudojam.

Šiaip Zippio lopšio plotis tai tikrai vienas iš didžiausių, kokį esu mačiusi, todėl nėra čia jokios vizualinės apgaulės. o va ilgis tai panašus kaip ir kitų vežimėlių.. smile.gif
Atsakyti