QUOTE(rimimita @ 2009 10 20, 21:23)
Laba mergaites
noriu pasiklausti ar yra tokiu,kurioms buvo nustatytas AFS po pirmo normaliai isnesioto mazylio? man pirmas buvo nesekmingas nestumas, antras sekmingas, o trecias vel ne. pagal giniu turetu buti vienas paskui kita persileidimai, jeigu butu AFS. Tai dabar suabejojau ar verta daryti man tyrimus del AFS
nors paciai butu ramiau kai butu padaryti tyrimai. ar kam taip buvo? 

mano buvo pirmas nepatvirtintas nesėkmingas (ankstyvas, gal 6 sav), antras sėkmingas, trečias nėšt - netekau 10 sav., ketvirtas vėl nepatvirtintas nes sulaukiau teigiamo testo ir iškraujavau iš karto... ir dabar vat su vaistukais išnešojau sėkmingai savo mergytę.
o pagal popierius tai mano apskritai nė vieno pasirodo nebuvo persileidimo - kai žirniuko 10 sav netekau, ligoninėj pasirodo įrašė mėnesinių ciklo sutrikimus...

taigi nesuku sau galvos kaip ten su oficialumais, sakau dabar gydytojams apie tuos, kuriuos esu tikra pati.
ir noriu dar kartą visoms pabrėžti - taip, diagnozei nustatyti trys iš eilės anksyvi, arba vienas vėlyvas. bet yra visokių kitokių faktorių, ir jei jums pvz jau buvo trombozės atvejų, tuomet ir be persileidimų afs gali būti nustatytas, o gydyti galima pradėti ir be oficialios diagnozės, kaip supratau taip ir daro užsienyje (bent jau kiek skaičiau užsienio forumuose). jei yra įtarimų dėl AFS, tyrimai teigiami, skiria vaistukus, nors dar ir nebuvo tų trijų iš eilės persileidimų.
QUOTE(Gytr @ 2009 10 20, 22:28)
Sveikos, merginos
Jau trys savaitės, kaip geriu aspiriną, ir negaliu atsidžiaugti - nebekankina migreniniai galvos skausmai
Pirmas dvi savaites dar nedrąsiai džiaugiausi, o dabar jau esu tikra, kad aspirinas man tikrai padeda
Jei tau neramu ir abejoji dėl AFS, gali pabandyt tyrimus pasidaryt ne pas Abraitį, o kokioj privačioj klinikoj. Aišku, jei galimybės tai leidžia
O tyrimams pasitvirtinus drąsiai važiuotum pas Abraitį, nesvarbu, kelintas persileidimas ir nesvarbu ar iš eilės.
O jei tyrimas neigiamas (ko ir linkiu
), ramiai sau planuotumėt kitą vaikelį
Papildyta:
o galima plačiau?

Jei tau neramu ir abejoji dėl AFS, gali pabandyt tyrimus pasidaryt ne pas Abraitį, o kokioj privačioj klinikoj. Aišku, jei galimybės tai leidžia

O jei tyrimas neigiamas (ko ir linkiu

Papildyta:
o galima plačiau?

man irgi migrena pasitraukė. dabar kai maitinu vat negaliu aspirino vartot, tai turiu būt labai atsargi, nes tik kas ir jau grąsinas vėl ji...
privačioj nedaro tų tyrimų, ir jokia laboratorija nedaro, išskyrus vilniaus ir kauno klinikas, todėl neapsimoka pinigų leist tarpininkams