Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Sauda teisi, clexana LT pirkdavau be recepto, jeigu lenkuose-receptas reikalingas. Svarbu, kad butu nustatyta reikalinga doze, cia jau priklauso nuo svorio.

Nors ir as turiu AFS galva yra skaudejusi gal pora kartu, bet tikrai tai nebuvo migrena, tad tai ne rodiklis nustatinejant sia liga. Akyse taip pat paraibuliuoja karts nuo karto, o ar del to kaltas AFS neaisku g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2009 10 21, 16:39)
Na mergaites net nezinau,bet tikrai esu pirkusi flaxiparina be jokio receptuko,gal kazkas pasikeite  g.gif Juo labiau,jei pasakysit,jog noresit uzsisakineti ir toliau,tai tikrai nereikejo receptuku.Tik cia kaip supratau negalioja,jei vaistukus noresit pirkti Lenkijoje,.Na gal uzsuks mergaites,kur dabar laukiasi,pakomentuos  ax.gif

Tiesą sakant, man ginius ant recepto buvo užrašęs ilgalaikiam vartojimui. Su tuo pačiu receptu pirkau clexane keletą kartų ir receptą visada man atiduodavo, kol nepirkom vaistų Lenkijoj. Tai gal ir pavyktų be recepto nusipirkti, jei aiški kokia dozė reikalinga, matyt vaistinės neprivalo turėti tų receptų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2009 10 21, 12:24)
reikia tikėti 4u.gif
man nebūna jokių tepliojimų schmoll.gif o ir abiejų nėštumų metu tepliojimai reiškė jų pabaigą verysad.gif

QUOTE(rimimita @ 2009 10 21, 12:57)
kiek zinau tai sergant endometrioze buna rudu tepliojimu mmm pabaigoj,ciklo viduryje... bet sunku diagnozuoti ja ,geriausia diagnostika laparoskopija  unsure.gif  bet reik tiketis taip tau nera 4u.gif

Ačiū, merginos, už nuomones 4u.gif Širdies gilumoj aš bijau, kad tik nebūtų endometriozė verysad.gif . AFS jau nustatyta, dabar reik kitų ligų ieškot doh.gif
Beje, skaitinėjau apie endometriozę, radau parašyta, kad dažnai sergant endometrioze sergama ir vilklige unsure.gif O juk vilklige = AFS unsure.gif Kažkaip įdomiai čia siejasi. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2009 10 23, 00:21)
O juk vilklige = AFS unsure.gif  Kažkaip įdomiai čia siejasi. g.gif

Vilklige ir AFS nera ta pati liga, tyriausi as del vilkliges ir aciu Dievui nesergu as ja.Tai yra autoimunines ligos, neretai AFS buna prie vilkliges, bet gali būti ir savarankiškas.
Atsakyti
QUOTE(dreziuke @ 2009 10 23, 10:47)
Vilklige ir AFS nera ta pati liga, tyriausi as del vilkliges ir aciu Dievui nesergu as ja.Tai yra autoimunines ligos, neretai  AFS buna prie vilkliges, bet gali būti ir savarankiškas.

Oj, klaidingai parašiau blush2.gif Prie AFS gali būti vilkligė. O prie vilkligės gali būti endometriozė unsure.gif Baisiai čia blink.gif Geriau tų ligų nebūtų nė vienai iš mūsų schmoll.gif Užtenka jau AFS doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

norejau paklausti ar uztenka viena AFS rodikli pasidaryti-antikunai pries kardiolipina? man gydytoja sake,pasidaryk sita,jei jis bus teigiamas,tada galesim toliau tyrtis.Bet atrodo jis neigiamas.tai gal nera reikalo badytis.
Atsakyti
QUOTE(augustella @ 2009 10 26, 10:07)
Sveikos merginos,

norejau paklausti ar uztenka viena AFS rodikli pasidaryti-antikunai pries kardiolipina? man gydytoja sake,pasidaryk sita,jei jis bus teigiamas,tada galesim toliau tyrtis.Bet atrodo jis neigiamas.tai gal nera reikalo badytis.

Na aš tai pasidaryčiau ir kitus,tiesiog dėl ramybės,kad paskui nereikėtų galvoti,o gal...
Atsakyti
mergaites sakykit prasau, ar Vilniuje tik santarsikese daro tyrima AFS? kiek laiko viskas trunka, na problema tame, kad atsiprasyt is darbo negaliu...kiap man tuos tyrimus pasidaryt vis suku galva.. ar uzsirasyt ten reikia, ir pakliusi tuo metu, ar gyva eile? g.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2009 10 27, 12:01)
mergaites sakykit prasau, ar Vilniuje tik santarsikese daro tyrima AFS? kiek laiko viskas trunka, na problema tame, kad atsiprasyt is darbo negaliu...kiap man tuos tyrimus pasidaryt vis suku galva.. ar uzsirasyt ten reikia, ir pakliusi tuo metu, ar gyva eile? g.gif
aciu

gyva eile, bet prie mokamu paprastai ji ne tokia ir didele.
cia Sant konsultacinej, treciam aukste tyrimu centre, susimoki ir eini kraujo priduot , salia kabinetai. butinai turek tikslius tyr pavadinimus, cia buvo jau kazkur rasyta anksciau, nes ten niekas nepatars, lieps eiti pas gyd issiaiskinti ko tau reik. mergaites sake dabar ir sestadieniais is ryto dirba. atlieka siuos tyr tik santarai, galima ir kitur kur privacioj tyr priduot, bet vesh vis tiek i tuos pacius santarus, tik dar sumokesi uz tarpininkavima.
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2009 10 27, 12:01)
aciu

As siuos tyrimus dariausi Santariskese.
Nuvaziavau anksti ryte, man atrodo jie nuo 7 ryto dirba. Pameme kraujuka, susimokejau apie 200 lt ir viskas smile.gif
Jiems tik reikia pasakyti, kokius tyrimus nori daryti (t.y. reikia sudiktuoti tyrimu pavadinimus - kazkur juos turejau, dabar nebepamenu, atrodo APCR, LA1, LAII ir dar kazkokie 2 tyrimai).
Po nepilnos savaiteles, sestadieni, nuvykau ir pasiemiau AFS tyrimu rezultatus smile.gif
Atsakyti
aciu mergaites, o tai gal 6 dieny man ten nuvaziuot galima, ar paims krauja ar nelabai? tik va aisku is kur zinot tuos man pavadinimus visus, pas gyd. eisiu tik pirmadieny, tai jei dar kita 6 dieny eiti darytis jauciu per velu jau bus ar ne? juk iskart po "visko" kiek zn reik darytis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2009 10 27, 11:01)
aciu

Aš dariausi šeštadienį - nei vieno žmogaus nebuvo. užsirašyti nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti