QUOTE(Saulegele @ 2009 04 29, 17:55)
Sveikos, vakar as buvau pas Abraiti issitirti del AFS. Tai dabar laukia daug laiko suzinoti atsakymus, nes atsakymas tik birzelio vidury. Ar jums kartu nedave siuntimo pas genetikus. Man kazkaip baisu pas juos eiti...
labukas,
na, taip su atsakymais reikia daug kantrybės , o man išvis pasiskambinus skaė - gerai, etavžiuoit, kol atvažiuosit jau bus visi atsakymai, o jų dar nebuvo, nes sukrešėjo kraujas ir teko daryti tyrimus iš naujo... oi kiek išlaukta, kiek iškentėta, kiek kantrybės reikėjo.. bet laikas greitai lekia...
O pas genetikus aš buvau pirmiausiai- tiesa, prieš registruojantis pas juos dar liepė išsitirti dėl infekcinių ligų... ir visur laukimas., atsiprašinėjimas nuo darbo... o dar būna gražu, kai nuvažiuoji ir - atsiprašome, daktars konferencijoj... na, žodžiu visko būna....
Viena mergina čia guodės, kad nuo begalės tyrimų jau stogas važiuoja... neliūdėk, tu ne viena tokia... man ir jau šimtai tyrimų daryti... vieni randa AFS, kiti neranda... ir net nežinia kuo tikėti... aš čia prisikaičiusi, kad jums aiškina, jog būna užslėpta forma, šaindie nieko net nesakiua Abraičiui, kad man hematologai nerado to baisaus AFS.. O kai jūs čia rašėt, kad turėjus 4 persileidimus reikia leistis vaistukus šiaip ar taip...
darbo džiugios naujienos toms, kurios mane dar pamena... šiandien primą kartą pas Abraitį (o buvus pas jį jau kokius 11 kartų) išgirdau džiugias naujienas... kad turim 6 sav ir plakančią širdelę, ko jis per ankstesnius nėštumus neaptikdavo... tačiau dar prieš pradedant lankytis pas jį (po 3-o persileidimo) aš jau turėjus plakančią širdelę ir nutrūko vistiek... nors jis mane šiandien labai įtikinėjo, kad jo prkatikoje, kiek radęs plakančią širdelę, tai visos sėkmngai išnešiojo... baikavo, kad pasigers, jei aš sėkmingai išnešiosiu... aš neduosiu jam ką gert

... na, baikos baikom... nei džiaugiuos, nei liūdžiu... bus matyt, kai pragyvensiu , jei pragyvesniu 3 mėn... Kaip maniškis sako, džiaugsimės per krikštynas... šiaip tai skyrė aspirino 200mg, clexane leidžiami 20mg, dufastoną ir folinę rūgštį... jei išgyvenism iki sekančio vizito birželio mėn., tai ims genetinį vaisiaus tyrimą... žodžiu da visi išbandymai priešaky... bet kentėsiu bet ką, kad tik viskas laimingai....
tai linkiu ir kitosm daug ryžto.... man jau 6-tas bandymas... būna ir daugiua...