Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Rožė 35 @ 2009 04 29, 12:58)
Labas,man gyd.Abraitis sakė kad po 4 persileidimų,net ir nerodant tyrimams ASF,jau skiriama leidžiami vaistai skystint kraujui,aišku jau pastojus.taigi tau reikėtų jo konsultacijos.O dėl aspirino tai netgi neplanuojant nėštumo,jei virš 30metų,tai kiekvienam rekomenduojama jį gert.Tai sėkmės tau.

aciu labai uz info.Cia man naujiena,butinai reikes daugiau pasidomet.Vasara LT busiu,kaip nors reiktu pasji nulekt.
Dekui,Roze35 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar as buvau pas Abraiti issitirti del AFS. Tai dabar laukia daug laiko suzinoti atsakymus, nes atsakymas tik birzelio vidury. Ar jums kartu nedave siuntimo pas genetikus. Man kazkaip baisu pas juos eiti...
Atsakyti
QUOTE(Saulegele @ 2009 04 29, 17:55)
Sveikos, vakar as buvau pas Abraiti issitirti del AFS. Tai dabar laukia daug laiko suzinoti atsakymus, nes atsakymas tik birzelio vidury. Ar jums kartu nedave siuntimo pas genetikus. Man kazkaip baisu pas juos eiti...

labukas,

na, taip su atsakymais reikia daug kantrybės , o man išvis pasiskambinus skaė - gerai, etavžiuoit, kol atvažiuosit jau bus visi atsakymai, o jų dar nebuvo, nes sukrešėjo kraujas ir teko daryti tyrimus iš naujo... oi kiek išlaukta, kiek iškentėta, kiek kantrybės reikėjo.. bet laikas greitai lekia...

O pas genetikus aš buvau pirmiausiai- tiesa, prieš registruojantis pas juos dar liepė išsitirti dėl infekcinių ligų... ir visur laukimas., atsiprašinėjimas nuo darbo... o dar būna gražu, kai nuvažiuoji ir - atsiprašome, daktars konferencijoj... na, žodžiu visko būna....

Viena mergina čia guodės, kad nuo begalės tyrimų jau stogas važiuoja... neliūdėk, tu ne viena tokia... man ir jau šimtai tyrimų daryti... vieni randa AFS, kiti neranda... ir net nežinia kuo tikėti... aš čia prisikaičiusi, kad jums aiškina, jog būna užslėpta forma, šaindie nieko net nesakiua Abraičiui, kad man hematologai nerado to baisaus AFS.. O kai jūs čia rašėt, kad turėjus 4 persileidimus reikia leistis vaistukus šiaip ar taip...

darbo džiugios naujienos toms, kurios mane dar pamena... šiandien primą kartą pas Abraitį (o buvus pas jį jau kokius 11 kartų) išgirdau džiugias naujienas... kad turim 6 sav ir plakančią širdelę, ko jis per ankstesnius nėštumus neaptikdavo... tačiau dar prieš pradedant lankytis pas jį (po 3-o persileidimo) aš jau turėjus plakančią širdelę ir nutrūko vistiek... nors jis mane šiandien labai įtikinėjo, kad jo prkatikoje, kiek radęs plakančią širdelę, tai visos sėkmngai išnešiojo... baikavo, kad pasigers, jei aš sėkmingai išnešiosiu... aš neduosiu jam ką gert biggrin.gif ... na, baikos baikom... nei džiaugiuos, nei liūdžiu... bus matyt, kai pragyvensiu , jei pragyvesniu 3 mėn... Kaip maniškis sako, džiaugsimės per krikštynas... šiaip tai skyrė aspirino 200mg, clexane leidžiami 20mg, dufastoną ir folinę rūgštį... jei išgyvenism iki sekančio vizito birželio mėn., tai ims genetinį vaisiaus tyrimą... žodžiu da visi išbandymai priešaky... bet kentėsiu bet ką, kad tik viskas laimingai....
tai linkiu ir kitosm daug ryžto.... man jau 6-tas bandymas... būna ir daugiua...
Atsakyti
Atleiskit už begales klaidų, nes vėlai rašau į ekraną net nežiūriu.... bet gal suprasit mintį.... bandžiau pataisyti klaidas, bet neduoda išsiųsti pakeistos žinutės....

gal kuri žinot, kiek gerti dufastono per dieną? iš tos laimės pamiršau paklausti, o kiek pamenu gerdavu lyg ir po 2 tabletes... bijua padaugint ar pamažint... man tik surašė , kokie vastai, o po kiek neparašė...
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2009 05 06, 00:44)
Atleiskit už begales klaidų, nes vėlai rašau į ekraną net nežiūriu.... bet gal suprasit mintį.... bandžiau pataisyti klaidas, bet neduoda išsiųsti pakeistos žinutės....

gal kuri žinot, kiek gerti dufastono per dieną? iš tos laimės pamiršau paklausti, o kiek pamenu gerdavu lyg ir po 2 tabletes... bijua padaugint ar pamažint... man tik surašė , kokie vastai, o po kiek neparašė...

mažut, kokios džiugios naujienos. tyliai tyliai sveikiname ir laikome kumštukus už jus ir laukiane nestuke.gif skyrelyje 4u.gif 4u.gif 4u.gif

dėl dufastono berods ryte vakare po tabletę gėriau, bet tu gal taip gerk bet vis tiek pasiskambink dar ir pasitikslink.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Sidrulka-laikau uz Jus visus pirstukus,kad tik Jums pasisektu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gi turi kazkada baigtis visos Jusu bedeles.Linkiu sklandaus nestuke.gif ,o per krikstynas ir mes dziaugsimes ne maziau nei Jusu vyrukas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sidrulka,labai linkiu ,kad sis 6-as kartas butu pirmas laimingas 4u.gif
Turi gi kazkada pasisekti!
Atsakyti
Sidrulka nubraukiau ašarą skaitydama tavo postą 4u.gif tikiu sėkme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Law @ 2009 05 06, 13:17)
Sidrulka nubraukiau ašarą skaitydama tavo postą 4u.gif tikiu sėkme thumbup.gif

Na, nedėkosiu, nes sako kai padėkoji, tai nesiseka.... Džiauiguosi, kad mane palaikot... tik panašaus likimo žmonės gali geriausiai suprasti... Man po paskutinio persileidimo daugiausiai jėgų suteikė būtent jūsų visų istorijos... kai paskaitai, pasijauti ne vienas kenčiantis ir ... pirmyn... dabar dar ir nesidžiaugiu labai, nes ir širdelei plakant visko būna ir bet kada gali nustoti ji plakti.... Na, kaip hus taip... dar savaitėlę paeisiu i darbuką, paskui sakiau pasiimsiu biskį biuletenį, nes per darbus neturiu visai laiko sau...
taigi, dar kartelį džiaugiuos jūsų palaikymu... Žinau, kad jūs palaikysit ar džiaugsmo ar liūdesio minutę....
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2009 05 06, 15:35)
Na, nedėkosiu, nes sako kai padėkoji, tai nesiseka.... Džiauiguosi, kad mane palaikot... tik panašaus likimo žmonės gali geriausiai suprasti... Man po paskutinio persileidimo daugiausiai jėgų suteikė būtent jūsų visų istorijos... kai paskaitai, pasijauti ne vienas kenčiantis ir ... pirmyn...  dabar dar ir nesidžiaugiu labai, nes ir širdelei plakant visko būna ir bet kada gali nustoti ji plakti.... Na, kaip hus taip... dar savaitėlę paeisiu i darbuką, paskui sakiau pasiimsiu biskį biuletenį, nes per darbus neturiu visai  laiko sau...
taigi, dar kartelį džiaugiuos jūsų palaikymu... Žinau, kad jūs palaikysit ar džiaugsmo ar liūdesio minutę....

sidrulka, linkiu tau sveiketeles ir stiprybes 4u.gif Laikykis, melsiuos už tave. Suprantu kaip jautiesi ir ką tai reiškia. Mes stiprios, mes viską ištversime.
Daugelis žmonių , kai blogai, kai nesiseka užduoda klausimus : kodėl man? Bet atsakymo, taip ir nesulaukiam. Pati išgyvenau 2 širdies operacijas, 2 nesivystančius ir labai skaudžius nėštumo praradimus, padėjau mamai kovoti su krūties vėžiu. Mačiau, kaip žmonės nori gyventi, viliasi ir tikisi, kad viskas bus gerai. Svarbiausia viltis, artimųjų palaikymas ir tikėjimas, kad už visus išgyvenimus, praradimus ir skausmą ateis džiaugsmas.
Mes stiprios ir kažkada tai turim juk ir mums pasisekti.

Linkiu tau širdyje ramybės, akyse džiaugsmo vilties. Daugiau ilsėkis ir rūpinkis savimi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
uzklydau cia netiketai, seniai lankiausi ir uzraukiau su visais forumais, nes viskas nusibodo, o ir laiko tam daug neturiu. Pamaciau, kad paminejot mane ir nutariau parasyti. Kaip Endra ir minejo pas mane irgi buvo tik anti-beta teigiami. AFS nenustate, bet aspirina as geriau kelis menesius. Bet, kas is to.....kol kas nesiseka pastoti. Tai kuris laikas jau ir aspirino negeriu, nes visgi chemija, kaip begalvotum turi ir salutini poveiki. Tai gi, stengiuos ir as nenuleisti ranku, uzsirasiau vel pas gine privaciai, bandysiu aiskintis kokios problemos, nors tyrimu jau nemazai esu pasidarius ir visi geri.
Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 05 07, 14:11)
Sveikos 4u.gif
uzklydau cia netiketai, seniai lankiausi ir uzraukiau su visais forumais, nes viskas nusibodo, o ir laiko tam daug neturiu. Pamaciau, kad paminejot mane ir nutariau parasyti. Kaip Endra ir minejo pas mane irgi buvo tik anti-beta teigiami. AFS nenustate, bet aspirina as geriau kelis menesius. Bet, kas is to.....kol kas nesiseka pastoti. Tai kuris laikas jau ir aspirino negeriu, nes visgi chemija, kaip begalvotum turi ir salutini poveiki. Tai gi, stengiuos ir as nenuleisti ranku, uzsirasiau vel pas gine privaciai, bandysiu aiskintis kokios problemos, nors tyrimu jau nemazai esu pasidarius ir visi geri.
Sekmes jums 4u.gif

Labutis,

malonu tave girdėti. Ir aš nelabai turiu jėgų ir noro rašinėti, bet visgi ši tema man aktuali .Tik neprarask vilties, viskas bus gerai. Matyt, dar nelaikas mazyliui.
Sakyk, o tu ar pakartotinai tyrimus dareisi del anti-beta? Ką kalba tavo gydytojai? As dariau jau 3 kartus, tai jis pas mane tai neigiamas, tai teigiamas. Visai suparino. O jau buvau apsidziaugusi, akd AFC neturiu. Bet reumatologe ir ginekologe sake, kad jeigu plauosiu nėštumą reiks leistis vaistukus, nes kažkokia pas mane užslėpta forma. Tad nerizikuosiu.
DAbar, aišku, turiu daug didesnių porblemų ir vaduojuos nuo depresijos, tad planavimą atidėjau. Kai atsigausiu, tada žiūrėsim ką daryti.

Sėkmės ir lauksim iš tavęs gerų žinių smile.gif
Atsakyti