labukas

labai aciu uz izsamia informacija
jau skambinau i kauna tai ta pati paake kad nuo 25dienos reikia registruotis,matai as da i kauna turesiu vaz. chromosomu tyrimu darytis,tai norejau kad iseitu taip kad viena diena galeciau viska susitvarkyti...bet man tiem tyrimam reikia 06.29 tas gaunasi pirmadienis,o kiek zinau jis antrad dirba po pietu tik,gal man net neiseis susitikt pirmadieni?
na jei tu turesi kokiu ziniu kada jau yra laisvu dienu pas ji,gal galesi man parsayti i az ,nes cia nelabai tankiai uzsuku as

arba tiesiog jei tureis darkokios info labai lauksiu-parasyk
o tau kiek jau laiko reikia taip vazineti su ta..pasaka..be...galo ilgai jau tai tesias? ar buvo rasta tau kas nors

?
as labai kazkaip bijau to vizito,gal del to kad pirma karta vaziuosiu....

bet jei su siuntimu 180lt brangoka siaip,o kai kartoji irgi tiek pat moki?
na as didelius kelius pramyniau su ttais dakatarais,jau man stogas vaziuoja ....
o dar eini prasai,neduoda tyrimu net-mano poliklin.gine -pasake po antro nestumo-'kam tau jie,juk gal cia tik infekcija ,pavasario kokia ' taip zinoma !,ir pirmas nestumas nutruko kai jam jau buvo ~18sav.

...zodziu beprotyste kazkokia tikra
tai mano pasaka be galo tesiasi jau 12 metų, jei skaičiuosim nuo vedybų, bet primas pastojisma buvpo po 2 metų... iki 3-io karto niekas nesidomėjo mano problemomis, po primo perisleidimo iš vis tik tetso padrasinta i 3-ia diena kreipiaus i daktarus.. po antro - jau siuntė daryt chromosomas, bet prieš tai dar reikė vaziuot issiirt dėl infekcijų- ten neva kazka rado, skyrė gydyma, tai vėl vaziavom- pakalbėjo daktarė aukstom man nesuprantamo fazėm - tipo negali itakot persileidimų... paskui chromosomų tyrimai, paskui po trečio valymo prasidėjo vizitai pas Abraitį... skyrė gydymą, kaip ir visoms, bet du kartus nepasiteisino... tai tų neštumų metu ir lankiausi pas jį po kelis kartus- būdavo pažiūri- kazkas neaišku- ir liepia atvaziuot po savaitės- tada lygina ar auga ar ne, jei ne... abrazija arba paskutinį kartą jau naūrlaiia liepė leist, kad isivalytų, nes ir taip daug jau buvę tų valymų (3) ... dabar skirtumas nuo praeitų gydymų tas, kad nuo pat pradziu leidziami vaistai... i juo ir dedu visas viltis...
tai va taokia mano istorijėlė trumpai... O pinigai, zinok nesvarbu, kia labai nori... jau mes isleidę gal tūsktancius tyrimams, kysiukams, vaistams ir ... bet ne piniguose laimė... uz juos ne viska galima nupirkti... var dbr leidizamu vaistų 10 ampuooliu Lietuvoj kainuoja 125 lt, bet man parveza is Lenkijos- per pus pigiau... O tu visai nebijok... kaip bus taip... paguosim, jei bus neramu... as sitam skyrelyje būtent ir atradau nusiraminima, nes mnamiskiai- tai jau nebadyk, tai dar bus invalidas.... tai dabar nieko nesakua .... zino tik draugės... tai va, kai as uzsiregistruosiu, tai tau duosiu zinia, kuria diena... bte ir pati skambinkis ta 25d... cia kazkuri rašė, kad liepė skambintis iskart i laboratorija... kaip idomiai... man taip nebuvo... o as tyrimu nekartojau... teisa, kartojau, bet juos man darė hematologas ir ... kas idomiausia mokėt nereikėjo, bet ir AFS nerado... tai likau ziopla turiu ta liga ar neturiu... bet cia panoms Abraitis aiskina, kad jei pakartotinai nerodo, taūi vis teik yra, tik uzslėpta forma... cia man kazkaip ne mediciniškai skamba šis sakinys... tai visom gali sakyt, kad turi uzslėpta forma...
taigi, nebijok... drasiau viskas bus ok... o tyrimu as jau nė neskaicuopja... kai ateina atostogos vis galvoju, o pas koki gera daktara dar cia nuvaziavus... jau tapo vasaros ritualu... deja, bet visi ,,plaunasi" rankas
Sirdulka, na taip be artimuju paramos sunku, bet mes tave puikiai suprantame, tad laikykis manau si karta tikrai pasiseks
As jau ipusejau 11sa. leidziuosi clexan, geriu aspirina po 100mg ir foline rugsti, kai buvo paskyre diufastona geriau po 2 tab., bet kita gine pakeite ji kitu vaistu. O kiek tavo

laiko?
tai man poryt bus 8 sav.. o gydymas tas pats kaip ir tavo, tik aspirino 200mg, nes mano svoris ir tai didokas... dufastono kol kas geriu viena, pirmadieni pasitikslinisiu pas gin... ir taip pat folinę rūgštį... Dieve, kaip būtų smagu, kad abiems iki galo pasisektų...
nors ... sianakt paryciais sapnavau ziaurų sapna.... kad prasidėjo kraujavimas... ruosiuos i ligoninę, nerandu kelnių, mama duoda kazkokias nutysusias kasdienines... na, ir pabudau... bet visa diena po to sapno buvo negera.... ir 13 d ir darbe suisparinau ir namo grizau pavargus... bet kai sapnuodavua anksciau grazius leliukus, persileisdavau, tai gal dabar bus priesingai...
Ir tau dreiziuke sveikatos, stiprybės... laikykimės viena į kita... uzsuk vsi... pasidalinsim savijautos ispūdziais... arba galim susirayti az...