Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

ar galit man kas nors paaiskint blush2.gif Abraitis daro tuos AFStyrimus ar jis tik nukreipia.as jau pasimetusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 12, 22:48)
ar galit man kas nors paaiskint  blush2.gif Abraitis daro tuos AFStyrimus ar jis tik nukreipia.as jau pasimetusi  verysad.gif

AFS tyrimus daro ir ne nėščioms... aš net nežinau ar išvis nėščioms juos daro? bet aš pas jį važiavau po 3-io nesivystančio (gal čia tu tu 3ejetą sumaišei), nes jei vienas nesivystantis tai dar netiria, daugelį čia pastebėjua tiria jau po antro nesivystančio.... O dak. Abraitis pripažįsta tik pas jį darytus tyrimus. iš kitur atsivežtų nepripažįsta - mano draugė nuvaziavo neva su atsakymais, tai ten buvo tik tyrimo trečioji dalis, nes ištikrųjų kraują ima į tris mėgintuvėlius...

Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2009 05 12, 23:52)
AFS tyrimus daro ir ne nėščioms... aš net nežinau ar išvis nėščioms juos daro? bet aš pas jį važiavau po 3-io nesivystančio (gal čia tu tu 3ejetą sumaišei), nes jei vienas nesivystantis tai dar netiria, daugelį čia pastebėjua tiria jau po antro nesivystančio....  O dak. Abraitis pripažįsta tik pas jį darytus tyrimus. iš kitur atsivežtų nepripažįsta - mano draugė nuvaziavo neva su atsakymais, tai ten buvo tik tyrimo trečioji dalis, nes ištikrųjų kraują ima į tris mėgintuvėlius...
ne, tikrai nesąmonė, kad esant 3 mėn nėštumui, nes kol padarys tyrimus, praies dar pora mėnesių, tai kada tada taikyti gydymą? o gydymas skiriamas dar pieš pastojimą keletą mėn...
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2009 05 12, 22:08)
sveikutė, likimo sese,
tai gal geriau registruokis telefonu, bet kai as buvau pas jį prieš savaitę, tai girdėjua registratūroj sakė, visa gegužė jau užimta, o birželiui registruos tik nuo gegužės 25 d.  registratūros nr tai gal pasieiškok internete, nes aš čia jų turiu kokius tris, tai nežinau dabar kuris tikrasiis, nes seniai registravaus... AFS tyrimas- tai paima i kelis mėgintuvėlius kraujo, berods į tris... o mokėt reikia nepriklausomai ar su siuntimu ar be... 180lt - draugei darė praeitą savaitę... nemokėjau tik, aki darė pakartotiną tyrimą, nes pirmojo tyrimo metu kraujas sukrešėjo... o siuntimas tai praktiškai būtinas, nes paskui seselės ten tokios labai krūtos, paleidžia kakarines...  tyrimo draugei reikės laukt apie 2 mėn... aš laukiua gal daugiau nei mėnesį, paskui kartojo ir ... pasaka be galo...

Tik nusiteik ,,smagia" bendravimui su daktaru... iš tiesų jis fainas daktaras ir bendrauja taip jaunatviškai ir nevaržomai... draugė iš pirmo karto nusigando... man irgi buvo keista pirmą kartą, bet dabar jau nieko, apsipratau...
Tai va, nebijok svarbiausia. daug kantrybės ir kuo didziausios sėkmės. lauksim tavo džiugių žinių..  as irgi pas jį registruosiuos birželiui, tai gal dar susitiksim...

kraštietę va susitikau, nors iš anksto buvom nesitarę , kad važiuojam...

labukas 4u.gif labai aciu uz izsamia informacija blush2.gif
jau skambinau i kauna tai ta pati paake kad nuo 25dienos reikia registruotis,matai as da i kauna turesiu vaz. chromosomu tyrimu darytis,tai norejau kad iseitu taip kad viena diena galeciau viska susitvarkyti...bet man tiem tyrimam reikia 06.29 tas gaunasi pirmadienis,o kiek zinau jis antrad dirba po pietu tik,gal man net neiseis susitikt pirmadieni? 4u.gif
na jei tu turesi kokiu ziniu kada jau yra laisvu dienu pas ji,gal galesi man parsayti i az ,nes cia nelabai tankiai uzsuku as blush2.gif arba tiesiog jei tureis darkokios info labai lauksiu-parasyk ax.gif
o tau kiek jau laiko reikia taip vazineti su ta..pasaka..be...galo ilgai jau tai tesias? ar buvo rasta tau kas nors blush2.gif ?
as labai kazkaip bijau to vizito,gal del to kad pirma karta vaziuosiu.... g.gif bet jei su siuntimu 180lt brangoka siaip,o kai kartoji irgi tiek pat moki? doh.gif
na as didelius kelius pramyniau su ttais dakatarais,jau man stogas vaziuoja ....
o dar eini prasai,neduoda tyrimu net-mano poliklin.gine -pasake po antro nestumo-'kam tau jie,juk gal cia tik infekcija ,pavasario kokia ' taip zinoma !,ir pirmas nestumas nutruko kai jam jau buvo ~18sav. verysad.gif ...zodziu beprotyste kazkokia tikra schmoll.gif

Atsakyti
as turbut neaiskiai parasiau ax.gif as nesilaukiu,man ivf buvo kovo14,bet po men.atmete.ir cia mano 6 ivf verysad.gif visalaik persileidziu.ir iki ivf turejau 2 persileidimus naturaliai pastojus g.gif todel ir noriu pasidaryt ta tyrima.as paskambinau i klinikas837326375,ir paprasiau uzregistruot pas V,Abraiti.ta ponia,kur atsiliepe,paklause,kokiu klausimu?pasakiau,kad noriu pasidaryt AFStyrima,tai dave klinikines laboratorijos numeri ir liepe bandyt ten skambint.as paskambinau pazystamai,ji dirba klinikose,gal rytoj jai pavyks rast pazinciu [COLOR=yellow] g.gif
Papildyta:
Abigaile88 4u.gif o kokiu numeriuku Tu skambinai? blush2.gif ir kur registravaisi,pas Abraiti ar iskart i laboratorija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 13, 16:25)
as turbut neaiskiai parasiau  ax.gif as nesilaukiu,man ivf buvo kovo14,bet po men.atmete.ir cia mano 6 ivf  verysad.gif visalaik persileidziu.ir iki ivf turejau 2 persileidimus naturaliai pastojus  g.gif todel ir noriu pasidaryt ta tyrima.as paskambinau i klinikas837326375,ir paprasiau uzregistruot pas V,Abraiti.ta ponia,kur atsiliepe,paklause,kokiu klausimu?pasakiau,kad noriu pasidaryt AFStyrima,tai dave klinikines laboratorijos numeri ir liepe bandyt ten skambint.as paskambinau pazystamai,ji dirba klinikose,gal rytoj jai pavyks rast pazinciu [COLOR=yellow]  g.gif
Papildyta:
Abigaile88  4u.gif o kokiu numeriuku Tu skambinai? blush2.gif ir kur registravaisi,pas Abraiti ar iskart i laboratorija? g.gif

o kiek savaiciu nestumui ,kai jis nutruksta?visada vienodo ar skiriasi?
Kazkaip nenoreciau patiket,kad po tiek ivf ne viena kart del afs tyrimai nebuvo daryti...
Ne LT butum rekomenduotu natural killer cells testa daryt,ji daznai po nepasisekusiu ivf siulo.Cia imunines problemos,kai taviskes lasteles vaisiu atpazista kaip priesa ir ji sunaikina.Pas mane panasios problemos su persileidimais,noreciau tirtis.Ziuresiu dar kaip artimiausia pusmeti seksis su pastojimai ir tada konkreciai spresiu.
Atsakyti
niekada nieks nedare tokio tyrimo verysad.gif pirmas nestumas naturalus nutruko 16sav.antras naturalus -10sav.,visi kiti ivf-ilgiausias paskutinis kartas6 savait.jie taip skaiciuoja.as skaiciavau 4sav.nuo idejimo embrionu,o gydyt.skaiciuoja nuo stimuliacijos folikulu.paskirdavo tik aspirina gydyt.Bogdanskiene.as po embrionu idejimo visada jauciu siaubinga koju venu skausma.apskritai man buna jausmas,kad kazkur kemsasi kraujagysles,tik nieko apie toki tyrima nezinojau ir nesiskundziau gydytojai.galvojau,kad taip turi but blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 13, 16:44)
niekada nieks nedare tokio tyrimo  verysad.gif pirmas nestumas naturalus nutruko 16sav.antras naturalus -10sav.,visi kiti ivf-ilgiausias paskutinis kartas6 savait.jie taip skaiciuoja.as skaiciavau 4sav.nuo idejimo embrionu,o gydyt.skaiciuoja nuo stimuliacijos folikulu.paskirdavo tik aspirina gydyt.Bogdanskiene.as po embrionu idejimo visada jauciu siaubinga koju venu skausma.apskritai man buna jausmas,kad kazkur kemsasi kraujagysles,tik nieko apie toki tyrima nezinojau ir nesiskundziau gydytojai.galvojau,kad taip turi but  blush2.gif

idomiai kaip,tavo vietoj keisciau ir klinika ir gydytoja.Ir tyrimus butinai pasidaryk,per galva nieks neduos.Gal surasi priezasti ir 7bus laimingas.
Del tu killer cells kiek skaiciau uzsienio forumu tai mazai kas daugiau 6 savaiciu traukdavo,bet jei tavo ir ilgesniu nestumu buve tai tikriausiai cia tas nkc ne prie ko.
Ir tas venu skausmas kazkaip cia itartinai.. g.gif
Atsakyti
jau ieskausi klinikos,tik noreciau si tyrima pasidaryt Lietuvoj,vis bus pigiau,nes turiu planu ivf daryt Tartu arba Rygoj Embrions klinikose.paskutini karta 21d.po idejimo embrionu,man iskrito kresulys su kazkokiom dviem gyslelem,bet kadangi man visada deda 4,galvojau 2 iskrito,atmete, o du liko.ot tamsuole lotuliukas.gif is tikruju juokas pro asaras verysad.gif
Papildyta:
as galvoju,ar nebus tie IVF man issauke to AFS g.gif juk tiek stimuliaciju blink.gif
Papildyta:
ir po IVF neisnesioju ilgiau nei 6savaites,visada atmesdavo greiciau.Dieve,kaip cia viskas painu doh.gif
Atsakyti
Sirdulka, na taip be artimuju paramos sunku, bet mes tave puikiai suprantame, tad laikykis manau si karta tikrai pasiseks 4u.gif

As jau ipusejau 11sa. leidziuosi clexan, geriu aspirina po 100mg ir foline rugsti, kai buvo paskyre diufastona geriau po 2 tab., bet kita gine pakeite ji kitu vaistu. O kiek tavo nestuke.gif laiko?
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 05 13, 14:56)
labukas 4u.gif  labai aciu uz izsamia informacija blush2.gif
jau skambinau  i  kauna tai ta pati paake kad nuo 25dienos reikia registruotis,matai as da i kauna turesiu vaz. chromosomu tyrimu darytis,tai norejau kad iseitu taip kad viena diena galeciau viska susitvarkyti...bet man tiem tyrimam reikia 06.29 tas gaunasi pirmadienis,o kiek zinau jis antrad dirba po pietu tik,gal man net neiseis susitikt pirmadieni? 4u.gif
na jei tu turesi kokiu ziniu kada jau  yra laisvu dienu pas ji,gal galesi man parsayti i az ,nes cia nelabai tankiai uzsuku as blush2.gif  arba tiesiog jei tureis darkokios info labai lauksiu-parasyk ax.gif
o tau kiek jau laiko reikia taip vazineti su ta..pasaka..be...galo ilgai jau tai tesias? ar buvo rasta tau kas nors blush2.gif ?
as labai kazkaip bijau to vizito,gal del to kad pirma karta vaziuosiu.... g.gif  bet jei su siuntimu 180lt brangoka siaip,o kai kartoji irgi tiek pat moki? doh.gif
na as didelius kelius pramyniau su ttais dakatarais,jau man stogas vaziuoja ....
o dar eini prasai,neduoda tyrimu net-mano poliklin.gine -pasake po antro nestumo-'kam tau jie,juk gal cia tik infekcija ,pavasario kokia '  taip zinoma !,ir pirmas nestumas nutruko kai jam jau buvo ~18sav. verysad.gif ...zodziu beprotyste kazkokia tikra schmoll.gif

tai mano pasaka be galo tesiasi jau 12 metų, jei skaičiuosim nuo vedybų, bet primas pastojisma buvpo po 2 metų... iki 3-io karto niekas nesidomėjo mano problemomis, po primo perisleidimo iš vis tik tetso padrasinta i 3-ia diena kreipiaus i daktarus.. po antro - jau siuntė daryt chromosomas, bet prieš tai dar reikė vaziuot issiirt dėl infekcijų- ten neva kazka rado, skyrė gydyma, tai vėl vaziavom- pakalbėjo daktarė aukstom man nesuprantamo fazėm - tipo negali itakot  persileidimų... paskui chromosomų tyrimai, paskui po trečio valymo prasidėjo vizitai pas Abraitį... skyrė gydymą, kaip ir visoms, bet du kartus nepasiteisino... tai tų neštumų metu ir lankiausi pas jį po kelis kartus- būdavo pažiūri- kazkas neaišku- ir liepia atvaziuot po savaitės- tada lygina ar auga ar ne, jei ne... abrazija arba paskutinį kartą jau naūrlaiia liepė leist, kad isivalytų, nes ir taip daug jau buvę tų valymų (3) ... dabar skirtumas nuo praeitų gydymų tas, kad nuo pat pradziu leidziami vaistai...  i juo ir dedu visas viltis...
tai va taokia mano istorijėlė trumpai...  O pinigai, zinok nesvarbu, kia labai nori... jau mes isleidę gal tūsktancius tyrimams, kysiukams, vaistams ir ...  bet ne piniguose laimė... uz juos ne viska galima nupirkti... var dbr leidizamu vaistų 10 ampuooliu Lietuvoj kainuoja 125 lt, bet man parveza is Lenkijos- per pus pigiau... O tu visai nebijok... kaip bus taip... paguosim, jei bus neramu... as sitam skyrelyje būtent ir atradau nusiraminima, nes mnamiskiai- tai jau nebadyk, tai dar bus invalidas.... tai dabar nieko nesakua .... zino tik draugės... tai va, kai as uzsiregistruosiu, tai tau duosiu zinia, kuria diena... bte ir pati skambinkis ta 25d... cia kazkuri rašė, kad liepė skambintis iskart i laboratorija... kaip idomiai... man taip nebuvo... o as tyrimu nekartojau... teisa, kartojau, bet juos man darė hematologas ir ... kas idomiausia mokėt nereikėjo, bet ir AFS nerado... tai likau ziopla turiu ta liga ar neturiu... bet cia panoms Abraitis aiskina, kad jei pakartotinai nerodo, taūi vis teik yra, tik uzslėpta forma... cia man kazkaip ne mediciniškai skamba šis sakinys... tai visom gali sakyt, kad turi uzslėpta forma...

taigi, nebijok... drasiau viskas bus ok... o tyrimu as jau nė neskaicuopja... kai ateina atostogos vis galvoju, o pas koki gera daktara dar cia nuvaziavus... jau tapo vasaros ritualu... deja, bet visi ,,plaunasi" rankas

Papildyta:
QUOTE(dreziuke @ 2009 05 13, 20:55)
Sirdulka, na taip be artimuju paramos sunku, bet mes tave puikiai suprantame, tad laikykis manau si karta tikrai pasiseks 4u.gif

As jau ipusejau 11sa. leidziuosi clexan, geriu aspirina po 100mg ir foline rugsti, kai buvo paskyre diufastona geriau po 2 tab., bet kita gine pakeite ji kitu vaistu. O kiek tavo nestuke.gif  laiko?

tai man poryt bus 8 sav.. o gydymas tas pats kaip ir tavo, tik aspirino 200mg, nes mano svoris ir tai didokas... dufastono kol kas geriu viena, pirmadieni pasitikslinisiu pas gin... ir taip pat folinę rūgštį... Dieve, kaip būtų smagu, kad abiems iki galo pasisektų...
nors ... sianakt paryciais sapnavau ziaurų sapna.... kad prasidėjo kraujavimas... ruosiuos i ligoninę, nerandu kelnių, mama duoda kazkokias nutysusias kasdienines... na, ir pabudau... bet visa diena po to sapno buvo negera.... ir 13 d ir darbe suisparinau ir namo grizau pavargus... bet kai sapnuodavua anksciau grazius leliukus, persileisdavau, tai gal dabar bus priesingai...

Ir tau dreiziuke sveikatos, stiprybės... laikykimės viena į kita... uzsuk vsi... pasidalinsim savijautos ispūdziais... arba galim susirayti az...
Atsakyti
Visos AFS nestuke.gif bendrauja kitame skyrelyje (Apie nestuma ir gimdyma->Nestukiu pasnekesiai->AFS) , prisijunk ir tu, kartu galesim ir pasidziaugti ir nuraminti, jei iskils kokiu neaiskumu.

Man su sapnais buna taip, ka pasapnouju, tai gaunas viskas atbulai, tad nusiramik, nes nervai tikrai ne i gera. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 13, 18:25)
as turbut neaiskiai parasiau  ax.gif as nesilaukiu,man ivf buvo kovo14,bet po men.atmete.ir cia mano 6 ivf  verysad.gif visalaik persileidziu.ir iki ivf turejau 2 persileidimus naturaliai pastojus  g.gif todel ir noriu pasidaryt ta tyrima.as paskambinau i klinikas837326375,ir paprasiau uzregistruot pas V,Abraiti.ta ponia,kur atsiliepe,paklause,kokiu klausimu?pasakiau,kad noriu pasidaryt AFStyrima,tai dave klinikines laboratorijos numeri ir liepe bandyt ten skambint.as paskambinau pazystamai,ji dirba klinikose,gal rytoj jai pavyks rast pazinciu [COLOR=yellow]  g.gif
Papildyta:
Abigaile88  4u.gif o kokiu numeriuku Tu skambinai? blush2.gif ir kur registravaisi,pas Abraiti ar iskart i laboratorija? g.gif

Aš tavo vietoj nuvažiuočiau į Santariškes ir pasidaryčiau tyrimą dėl AFS savarankiškai. Ir klinikose mokamai, o Santariškėse nereikės laukti atsakymų pusantro mėnesio. Žinosi viską po savaitės.
Aš taip padariau, o su atsakymais nuėjau pas savo ginių ir jis man paskyrė gydymą (nežiūrint į tai, kad tik vienas persileidimas buvo. Tuo tarpu Abraitis būtų išvaręs mane iš kabineto) smile.gif
Atsakyti