Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Sidrulka wub.gif Pamenu Jus ir Jusu istorija,vis pasekdavau kaip Jums sekasi. Negaliu atsidziaugti ir as Jusu laime,ir nuostabia mergyte wub.gif Aukite dideles ir sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu isgirsti atsiliepimus, kaip sekasi isnesioti antra,galbut ir trecia vaikeli, kai jau pirmo besilaukiant, teko taikyti gydyma del AFS? Ar islieka didele rizika nesivystanciam nestumui?
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KIKE @ 2010 01 26, 15:01)
Sveikos,
noriu isgirsti atsiliepimus, kaip sekasi isnesioti antra,galbut ir  trecia vaikeli, kai jau pirmo besilaukiant, teko taikyti gydyma del AFS? Ar islieka didele rizika nesivystanciam nestumui?
Aciu smile.gif

man sakė, kad jau kartą susirgus, toliau kelioa tgal nėra, visi nėštumai su tais pačiais vaistukais. daugelis merginų sakė, kad jom taip apt gin sakė, nors gal priklauso nuo individualaus atvejo vis tiek.
Atsakyti
QUOTE(simuliukas @ 2010 01 25, 20:50)
Sidrulka wub.gif  Pamenu Jus ir Jusu istorija,vis pasekdavau kaip Jums sekasi. Negaliu atsidziaugti ir as Jusu laime,ir nuostabia mergyte wub.gif  Aukite dideles ir sveikos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

dėkoju 4u.gif man padėjo šį kart labai nuoširdus visų, ypač draugų, palaikymas thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
man irgi sakė A., be vaistų geriau nerizikuoti... aš ir apti jau bijočiau be jų... jau nebėra laiko bandymams, kai esi virš 30... bet dar mums anksti galvoti apie antrą... nors... mes jį jau garsiai planavom kartu su daktaru dar gimdykloj po lengvo Rugilės atėjimo lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, o kokius vaistus reikia naudoti turint AFS? ir nuo kada?
zinau, kad man rekomendavo leistis Clexane jau kt. diena po punkcijos g.gif turiu lupus antikoagulantis
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 01 28, 12:22)
zinau, kad man rekomendavo leistis Clexane jau kt. diena po punkcijos  g.gif turiu lupus antikoagulantis

Idomu, po kokios punkcijos g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2010 01 27, 13:12)
man sakė, kad jau kartą susirgus, toliau kelioa tgal nėra, visi nėštumai su tais pačiais vaistukais. daugelis merginų sakė, kad jom taip apt gin sakė, nors gal priklauso nuo individualaus atvejo vis tiek.

Fedes,
suprantu, kad kelio atgal nera, bet gal sakau situacija gali dar blogeti ("Ne duok Dieve"). Kad jau tu vaistuku su kuriais isnesiojau nebeuztekti? Ar butina kartoti tyrimus pries kiekviena nestuma?
Pasiskambinau A., liepe atvaziuoti (sakiau, kad niekaip negaunu talonelio) ir tada pakonsultuos. Tad antradieni jau ir lekiu. Busiu be talonelio, tikiuosi prieisiu mirksiukas.gif
Geros ziemiskos dienos smile.gif !
Papildyta:
QUOTE(sidrulka @ 2010 01 28, 02:22)

man irgi sakė A., be vaistų geriau nerizikuoti... aš ir apti jau bijočiau be jų... jau nebėra laiko bandymams, kai esi virš 30... bet dar mums anksti galvoti apie antrą... nors... mes jį jau garsiai planavom kartu su daktaru  dar gimdykloj po lengvo Rugilės atėjimo lotuliukas.gif

O Jums is pirmo karto pavyko isnesioti su gydymu (Jusu istorijos as nezinau) ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(KIKE @ 2010 02 01, 12:55)
Idomu, po kokios punkcijos g.gif ?

po pagalbinio apvaisinimo IVF metu punktuojamu kiausialasciu is kiausidziu 4u.gif
atsakykit, prasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 01 28, 12:22)
zinau, kad man rekomendavo leistis Clexane jau kt. diena po punkcijos  g.gif turiu lupus antikoagulantis

Sveikute 4u.gif Pries pastojant naudojamas aspirinas Trombo ass ( dazniausiai,nes jis maziausiai kenkia skrandukui ),jo doze priklauso nuo turimu kilogramu smile.gif .Pastojus,kai pradeda plakti vaikucio sirdute ,skiriami clexane arba flaxiparine.Tavo atveju,kaip suprantu bus tik clexane arba flaxiparine po punkcijos.Beje mergaites vaistukus dazniausiai Lenkuose perka,ten zyyymiai pigiau ax.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2010 02 01, 14:23)
Sveikute  4u.gif Pries pastojant naudojamas aspirinas Trombo ass ( dazniausiai,nes jis maziausiai kenkia skrandukui ),jo doze priklauso nuo turimu kilogramu  smile.gif .Pastojus,kai pradeda plakti vaikucio sirdute ,skiriami clexane arba flaxiparine.Tavo atveju,kaip suprantu bus tik clexane arba flaxiparine po punkcijos.Beje mergaites vaistukus dazniausiai Lenkuose perka,ten zyyymiai pigiau  ax.gif Sekmes  4u.gif

na, aspirinas irgi irasytas iskart po embrionu transferio 4u.gif po 0,1 g.gif (sveriu 70kg)
o lenkuose Clexan'ui reikia recepto? 4u.gif taip, ji skirtu man iskart po punkcijos
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 02 01, 15:00)
na, aspirinas irgi irasytas iskart po embrionu transferio  4u.gif po 0,1  g.gif (sveriu 70kg)
o lenkuose Clexan'ui reikia recepto? 4u.gif taip, ji skirtu man iskart po punkcijos
aciu  4u.gif

0,1 aspirino tai kaip suprantu 100 mg,siaip 100mg ir yra skiriama,kai svoris iki 70 kg,o kai svoris didesnis ,tai jau 150mg ir daugiau vel nuo svorio priklauso.Del receptuku ,tai geriau mergaiciu paklausk,jau mamyciu,kurios perka,kiek zinau anksciau tai tikrai rase,jog reikia,o dabar per tarpininkus perkasi,tai net nezinau.Is mergaiciu Aba gerai tuo reikaliuku gaudosi mirksiukas.gif
Idedu nuorodele,kur mamuliukai bendrauja :
http://www.supermama...?...1324&st=540
Beje ,o kiek tau clexano skyre ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 01 vasario 2010 - 14:58
QUOTE(RositaK @ 2010 01 28, 11:22)

Dažniausiai yra skiriami vaistai kai pavyksta pastoti. Kaip suprantu A dažniausiai skiria, kai atsiranda širdutės veikla g.gif Bet mano ginius sakė, kad dažnėja praktika, kai vaistai skiriami anksčiau, po IUI pvz. Tavo atveju būtų iš karto po punkcijos.

Clexanui reikia recepto lenkuose. Ir man bent jau nepardavė dviejų dėžučių, nes recepte buvo nurodyta tik viena. Ir jie receptą pasilieka.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 02 01, 12:05)
po pagalbinio apvaisinimo IVF metu punktuojamu kiausialasciu is kiausidziu  4u.gif
atsakykit, prasau  ax.gif

sveikute,

As pradejau leistis savaite po isodinimo. pries tai geriau thrombo ass puse metu. 3 diena po isodinimo prasidejo didziule hiperstimuliacija. padare kraujo tyrimus ir pamate, kad kraujo kresumas virsija normas 12 kartu. ta pacia diena pradejau leistis po 2 ampules fraxiparino i diena.

Sekmes
Atsakyti