QUOTE(Law @ 2010 02 01, 17:37)
laba,
pamačiau pažystamą situaciją ir iškilo klausimų... ar pas tave vien tik antiokardiolipidai buvo virš normos? pas mane vien jie čiut viršyjo normą. persileidimai apie 6sav... dabar dar+ eilė problemų rasta

kol kas jau metai po paskutinio persileidimo- nesisaka

o tu ir aspiriną ir clexane vartoji? ir jei ne paslaptis pas ką lankaisi? (
pamačiau kad iš Klp esi 
) ir dar dėl aspirino kiekio manęs svorio nieks neklausė

o svoris 69

ir geriu po 100mg bet kartais taip tempia blauzdas kad imu viena be eilės

ir tada atlėgsta
Sveikute

Jo pas mane tik antikardiolipidai vos vos virs normos ,tiesiog mano gimineje ivyko negeru dalykeliu ,suristu su kraujotaka,tai buvo nuspresta,kad pas mane uzslepta forma.Gydyma paskyre gyd. Abraitis KMUK. O siaip lankausi KLP pas S. Jolsanoje,man atrodo,kad ji viena gydytoju,kuri KLP normaliai gaudosi apie AFS
Po paskutines nesekmes man jau praejo daugiau nei metai,tame tarpe buvo ir laparoskopija atlikta,pakolkas mano fronte irgi jokiu ziniu,neplanuoju kiekviena menesi,tiesiog gyvenu ir tikiu,kad ateis ir i musu kiema laime

Gal per daug naiviai skamba ,bet tikrai tikiu kada nors supuoti mazyli
Jau ne vienus metus naudoju aspirina,clexane naudosiu,kai tik pastosiu,pamaciusi II bruksnelius,cia taip su S. pasitarusios nusprendem.
Beje ,gal ne i tema , kartas nuo karto pasidarydavau paprasta kraujo tyrima,na kur hemoglobinas,trombocitai ir kt. tai pas mane pastoviai budavo daugiau trombocitu ir hemoglobinas didelis,tai realiai geriant aspirina turetu kazkiek,nors minimaliai truputi sumazeti tromb ar hemogl.,bet efekto jokio nesimate.Pries menesi nusipirkau aparaciuka,kur sarmini vandeni gamina,paskaitinejau,kad jis tvarko kraujotaka,skystina,tai ir ka pries kelias dieneles dariausi kr.tyr - trombocitai normoje,as tokio dalyko per savo keleta metu nebuvau maciusi

O tuo laiku,kai geriau sarmini vandeni,negeriau nei tabletes aspirino,na galvoju,pabandysiu,tai dabar net nezinau ka ir galvoti
Na neiskenciau,turejau papasakoti