Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

sauda, man siulo clexane 0,4 - cia i diena taip suprantu g.gif leidziami i dupce? mums cia surase rekomenduojama IVF protokola is Izraelio atvaziaves Feldbergas, tai ir teiraujuosi, nes 4IUI+3IVF+1su saldytais=0 doh.gif
LT maciau truputi virs 200lt kainuoja 10vnt po 0,4, o vat lenkuose - 97zlotai blink.gif
o iki kurio laiko reiketu juos mazdaug leistis?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 02 01, 16:13)
sauda, man siulo clexane 0,4 - cia i diena taip suprantu  g.gif leidziami i dupce? mums cia surase rekomenduojama IVF protokola is Izraelio atvaziaves Feldbergas, tai ir teiraujuosi, nes 4IUI+3IVF+1su saldytais=0  doh.gif
LT maciau truputi virs 200lt kainuoja 10vnt po 0,4, o vat lenkuose - 97zlotai  blink.gif
o iki kurio laiko reiketu juos mazdaug leistis?

Na man taip pat paskirta clexane 0,4.Leidziasi i pilvuka,suimi lasinuku raukslyte ir batc bigsmile.gif O leistis bent jau man paskirta iki pat gimdymo,kiek pamenu likus 12 valandu iki gimdymo tik nustoji leistis g.gif O kaina tai tikrai skiriasi,siaip ,jei reikia receptu,galima is kato kelis paprasyti,kad israsytu,o paskui man atrodo ir uzsisakyti didesni kieki galima,jei pas juos pastoviai pirksi.Tik nezinau ar is mergaiciu kas nors 0,4 yra pirkes,pagrinde 0,2.Bet tikriausiai ir tokio yra pirkti tenai.Man ,kai reikejo cia lietuvoj tokio 0,4,tai sake neturi,bet cia Klaipedoje,cia kaimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2010 02 01, 16:24)
Na man taip pat paskirta clexane 0,4.Leidziasi i pilvuka,suimi lasinuku raukslyte ir batc  bigsmile.gif O leistis bent jau man paskirta iki pat gimdymo,kiek pamenu likus 12 valandu iki gimdymo tik nustoji leistis  g.gif

aa, nu tai kaip ir stimuliuojancius reik leisti mirksiukas.gif
o tau irgi del AFS paskyre?
aciu tau 4u.gif
Jonina, kurie tiksliai kraujo kresumo rodikliai buvo nukrype gal gali pasakyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 02 01, 16:35)
aa, nu tai kaip ir stimuliuojancius reik leisti  mirksiukas.gif
o tau irgi del AFS paskyre?
aciu tau  4u.gif
Jonina, kurie tiksliai kraujo kresumo rodikliai buvo nukrype gal gali pasakyti?  4u.gif

Pas mane buvo nezymus nukrypimas antiokardiolipidu,paskyre tik aspirina ,bet...nepavyko,tai buvo nuspresta,kad tai tarsi paslepta forma ir paskyre aspirino po 150 mg ir po to leidziami clexane 0,4.Beje mano svoris 70 kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2010 02 01, 15:42)
Pas mane buvo nezymus nukrypimas antiokardiolipidu,paskyre tik aspirina ,bet...nepavyko,tai buvo nuspresta,kad tai tarsi paslepta forma ir paskyre aspirino po 150 mg ir po to leidziami clexane 0,4.Beje mano svoris 70 kg   4u.gif

laba,
pamačiau pažystamą situaciją ir iškilo klausimų... ar pas tave vien tik antiokardiolipidai buvo virš normos? pas mane vien jie čiut viršyjo normą. persileidimai apie 6sav... dabar dar+ eilė problemų rasta doh.gif kol kas jau metai po paskutinio persileidimo- nesisaka g.gif o tu ir aspiriną ir clexane vartoji? ir jei ne paslaptis pas ką lankaisi? (pamačiau kad iš Klp esi ax.gif ) ir dar dėl aspirino kiekio manęs svorio nieks neklausė g.gif o svoris 69 doh.gif ir geriu po 100mg bet kartais taip tempia blauzdas kad imu viena be eilės lotuliukas.gif ir tada atlėgsta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Law: 01 vasario 2010 - 16:40
QUOTE(Law @ 2010 02 01, 17:37)
laba,
pamačiau pažystamą situaciją ir iškilo klausimų... ar pas tave vien tik antiokardiolipidai buvo virš normos? pas mane vien jie čiut viršyjo normą. persileidimai apie 6sav... dabar dar+ eilė problemų rasta doh.gif kol kas jau metai po paskutinio persileidimo- nesisaka g.gif o tu ir aspiriną ir clexane vartoji? ir jei ne paslaptis pas ką lankaisi? (pamačiau kad iš Klp esi ax.gif ) ir dar dėl aspirino kiekio manęs svorio nieks neklausė g.gif o svoris 69 doh.gif ir geriu po 100mg bet kartais taip tempia blauzdas kad imu viena be eilės  lotuliukas.gif ir tada atlėgsta lotuliukas.gif

Sveikute 4u.gif Jo pas mane tik antikardiolipidai vos vos virs normos ,tiesiog mano gimineje ivyko negeru dalykeliu ,suristu su kraujotaka,tai buvo nuspresta,kad pas mane uzslepta forma.Gydyma paskyre gyd. Abraitis KMUK. O siaip lankausi KLP pas S. Jolsanoje,man atrodo,kad ji viena gydytoju,kuri KLP normaliai gaudosi apie AFS ax.gif
Po paskutines nesekmes man jau praejo daugiau nei metai,tame tarpe buvo ir laparoskopija atlikta,pakolkas mano fronte irgi jokiu ziniu,neplanuoju kiekviena menesi,tiesiog gyvenu ir tikiu,kad ateis ir i musu kiema laime wub.gif Gal per daug naiviai skamba ,bet tikrai tikiu kada nors supuoti mazyli wub.gif
Jau ne vienus metus naudoju aspirina,clexane naudosiu,kai tik pastosiu,pamaciusi II bruksnelius,cia taip su S. pasitarusios nusprendem.
Beje ,gal ne i tema , kartas nuo karto pasidarydavau paprasta kraujo tyrima,na kur hemoglobinas,trombocitai ir kt. tai pas mane pastoviai budavo daugiau trombocitu ir hemoglobinas didelis,tai realiai geriant aspirina turetu kazkiek,nors minimaliai truputi sumazeti tromb ar hemogl.,bet efekto jokio nesimate.Pries menesi nusipirkau aparaciuka,kur sarmini vandeni gamina,paskaitinejau,kad jis tvarko kraujotaka,skystina,tai ir ka pries kelias dieneles dariausi kr.tyr - trombocitai normoje,as tokio dalyko per savo keleta metu nebuvau maciusi bigsmile.gif O tuo laiku,kai geriau sarmini vandeni,negeriau nei tabletes aspirino,na galvoju,pabandysiu,tai dabar net nezinau ka ir galvoti ax.gif
Na neiskenciau,turejau papasakoti biggrin.gif
Atsakyti

Jonina, kurie tiksliai kraujo kresumo rodikliai buvo nukrype gal gali pasakyti? 4u.gif
[/quote]

Mano vienas APC-R(s)
Atsakyti
QUOTE(Jonina @ 2010 02 01, 18:16)
Mano vienas APC-R(s)

tai cia vienas is AFS rodikliu mirksiukas.gif dabar supratau doh.gif
o tu irgi leisiesi ta flaxiparina iki gimdymo? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonina @ 2010 02 01, 16:11)
sveikute,

As pradejau leistis savaite po isodinimo. pries tai geriau thrombo ass puse metu. 3 diena po isodinimo prasidejo didziule hiperstimuliacija. padare kraujo tyrimus  ir pamate, kad kraujo kresumas virsija normas 12 kartu. ta pacia diena pradejau leistis po 2 ampules fraxiparino i diena.

Sekmes

Sveikute 4u.gif
1)o koks tyr tiksliai parode,kad virsija tiek norma,paprastas kraujo kresumas ar vienas is AFS rodikliu
2).Ar aspirina tebegeri
3) flaxiparino dar ir dabar po dvi ampules leidiesi,jei taip tai kokios dozes.Tiesiog iskilo klausimuku doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
O nuo ko priklauso paskiriant fraksiparina ar clexane? Na bet ir kainele Clexane doh.gif . Kompensavimo jokio nera kaip suprantu?
Man pries 4m. teko dar leistis heparina, ir ji leidausi dar 5 paras po gimdymo (taip buvo paskyres A.). Aspirina nustojau gerti lyg nestumo 32 sav.

Atsakyti
QUOTE(KIKE @ 2010 02 01, 19:33)
O nuo ko priklauso paskiriant fraksiparina ar clexane? Na bet ir kainele Clexane doh.gif . Kompensavimo jokio nera kaip suprantu?
Man pries 4m. teko dar leistis heparina, ir ji leidausi dar 5 paras po gimdymo (taip buvo paskyres A.).  Aspirina nustojau gerti lyg nestumo 32 sav.

Na flaxiparine ar clexane tiesiog gyd skiria,kuo remiantis net nezinau g.gif Po gimdymo taip pat dar 5 paras reikia leistis,o aspirinas nutraukiamas 36 nestumo savaiteje.Kad kas kompensavima siems vaistukams gautu tikrai dar negirdejau schmoll.gif ,kai jau busim pensijoje, galbut kas nors siuo atveju jau bus pasikeite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2010 02 01, 17:09)
Sveikute  4u.gif Jo pas mane tik antikardiolipidai vos vos virs normos ,tiesiog mano gimineje ivyko negeru dalykeliu ,suristu su kraujotaka,tai buvo nuspresta,kad pas mane uzslepta forma.Gydyma paskyre gyd. Abraitis KMUK. O siaip lankausi KLP pas S. Jolsanoje,man atrodo,kad ji viena gydytoju,kuri KLP normaliai gaudosi apie AFS  ax.gif
Po paskutines nesekmes man jau praejo daugiau nei metai,tame tarpe buvo ir laparoskopija atlikta,pakolkas mano fronte irgi jokiu ziniu,neplanuoju kiekviena menesi,tiesiog gyvenu ir  tikiu,kad ateis ir i musu kiema laime  wub.gif Gal per daug naiviai skamba ,bet tikrai tikiu kada nors supuoti mazyli  wub.gif
Jau ne vienus metus naudoju aspirina,clexane naudosiu,kai tik pastosiu,pamaciusi II bruksnelius,cia taip su S. pasitarusios nusprendem.
Beje ,gal ne i tema , kartas nuo karto pasidarydavau paprasta kraujo tyrima,na kur hemoglobinas,trombocitai ir kt. tai pas mane pastoviai budavo daugiau trombocitu ir hemoglobinas didelis,tai realiai geriant aspirina turetu kazkiek,nors minimaliai truputi sumazeti  tromb ar hemogl.,bet efekto jokio nesimate.Pries menesi nusipirkau aparaciuka,kur sarmini vandeni gamina,paskaitinejau,kad jis tvarko kraujotaka,skystina,tai ir ka pries kelias dieneles dariausi kr.tyr - trombocitai normoje,as tokio dalyko per savo keleta metu nebuvau maciusi  bigsmile.gif  O tuo laiku,kai geriau sarmini vandeni,negeriau nei tabletes aspirino,na galvoju,pabandysiu,tai dabar net nezinau ka ir galvoti  ax.gif
Na neiskenciau,turejau papasakoti  biggrin.gif

ačiūūūūū už tokį išsamų atsakymą bigsmile.gif
ir aš ten pat lankausi 4u.gif
papasakok man daugiau apie tą aparačiuką 4u.gif
ir kokie tie negeri dalykėliai giminėj? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Law: 02 vasario 2010 - 09:05