Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Kadra @ 2010 02 22, 11:20)
Labas, Nuk  4u.gif
ir tau rado AFS? Gydyma paskyre tavo ginekologas?
Jauciu ir as darysiuos, nebenoriu antros nesekmes  schmoll.gif nors turbut niekad negarantuoja, kad ir radus priezasti, ji nepasikartos  unsure.gif

Rado. Aš gydausi pas savo ginių, nes nemačiau prasmės eiti pas A po pirmojo persileidimo - nenorėjau, kad per duris išgrūstų doh.gif
Priežasties nepanaikinsi. Nėštumo metu reikės vaistukus leistis, kad nepersileistum.
Atsakyti
Sveikutes,parduodu CLEXANE 0,4ml uz puse kainos 18vnt,galioja iki 2011 07
Atsakyti

1. antikunai pries beta2glikoproteina1, 30lt40ct
2. antikunai pries kardiolipina 30lt40ct;
3. aktyvinto baltymo C rezistencijos tyrimas APCR, apie 60lt
4. lipus antikoaguliantas 1 apie 30lt40ct
5. jeigu 4. teigiamas, lipus antikoaguliantas 2 apie 30lt40ct

Labutis,
man siandiena padare kazkodel tik 2, 3 ir 4
O pirmas yra labai svarbus??
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2010 03 25, 18:18)
4. lupus antikoaguliantas 1 apie 30lt40ct

Labutis,
man siandiena padare kazkodel tik 2, 3 ir 4
O pirmas yra labai svarbus??

pirmasis ginčytinas,kiek skaičiau inete, jo testai dar labai netikslūs.
Atsakyti
kartojau LV :
Fosfolipidai IgM ir IgM -neigiami
Kardiolipinas IgG, IgM ir IgA -neigiami
ar is situ tyrimu galima sakyti, kad lupus antikoagulantis net neverta tirti, nes jie parodo kad ir siaip AFS nera?
klausiu, nes pirma tyrima darant lupus antikoagulantis rado, o va antrakart nekartojo, nes anot gyd., partarieji tyrimai parodo kad AFS nera.
kaip suprast visa tai? doh.gif ar visdelto kartot lupus antiko.? pasimeciau visai unsure.gif
Atsakyti
Rosita,nezinau kiek atsakysiu i tavo klausima,bet toj persileidimu klinikoj(o jie labai speacializuojasi afs) afs patvirtina tik jei du kart is eiles vienas is tu tyrimu buna teigiamas.Ir tyrimai daryti ne ilgesniu nei 6 savaiciu tarpu.
Mano atveju buvo neigiamas,po 6 sav teigiamas ACA IgM,paeme treciam kartui,kad paneigti ar patvirtinti,ir tyrimai parode norma.
Paziuresiu veliau,kokius du tyrimus butina daryti nustatyti afs.Vienas is ju tikrai antikardiolipinas,o va kito nebepamenu.Tai gal jie ir teisus sakydami,kad tas lupus ne prie ko.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 03 26, 13:33)
Rosita,nezinau kiek atsakysiu i tavo klausima,bet toj persileidimu klinikoj(o jie labai speacializuojasi afs) afs patvirtina tik jei du kart is eiles vienas is tu tyrimu buna teigiamas.Ir tyrimai daryti ne ilgesniu nei 6 savaiciu tarpu.
Mano atveju buvo neigiamas,po 6 sav teigiamas ACA IgM,paeme treciam kartui,kad paneigti ar patvirtinti,ir tyrimai parode norma.
Paziuresiu veliau,kokius du tyrimus butina daryti nustatyti afs.Vienas is ju tikrai antikardiolipinas,o va kito nebepamenu.Tai gal jie ir teisus sakydami,kad tas lupus ne prie ko.

aciu 4u.gif labai lauksiu ats del tu dvieju privalomu AFS tyrimu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Po dviejų sėkmingų nėštumų ir trečio žuvusio lėliuko, nusprendžiau pasidaryti AFS tyrimą. Gavau atsakymą ir dabar nežinau, ar čia viskas normalu, ar reikia bandyti brautis pas Abraitį (nors jis mane gražiai išprašė iš kabineto, pasakęs, kad su tokia istorija jokių indikacijų gydymui nemato). Mano tyrimo atsakymai:
LA1(s) 28,3 (norma 31,0-42,0)
LA2(s) 31,6 (norma 30,0-37,0)
LA1/LA2 0,84 (norma 08-1.2)
APC-R(s) 157,9 (norma daugiau kaip 120)

Jeigu galetumet pakomentuoti skaičiukus, ypač pirmąjį, būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amber1: 07 balandžio 2010 - 14:44
bet tas Abraitis negi yra vienintelis kuris apie tokius dalykus nusimano?
Papildyta:
laukiu ir as AFS tyrimo rezultatu g.gif
Atsakyti
gavau atsakyma del AFS - neigiamas!!!!!!! clap.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2010 02 20, 22:29)
reikia daryti:
4. lipus antikoaguliantas 1 apie 30lt40ct
Tai noriu papildyti 4u.gif
Tyrimai atliekami ir šeštadieniais iki 14 val. Tik reikia eiti ne per polikliniką, nes ten būna užrakinta, o per priėmimo skyrių. Paklauskit pas budinčią moteriškę, paaiškins tiksliau, kur eiti.

Kad išsitirti dėl AFS reikia visus šitus tyrimus atlikti? blink.gif Įsivaizdavau kad vienas tyrimas tai būtų doh.gif O privačiose nedaro tų tyrimų tik KMUK? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 04 13, 16:57)
Kad išsitirti dėl AFS reikia visus šitus tyrimus atlikti? blink.gif Įsivaizdavau kad vienas tyrimas tai būtų doh.gif O privačiose nedaro tų tyrimų tik KMUK? unsure.gif

taip, reikia situos visus tyrimukus pasidaryti...man dare kmu, butinai reikia tureti siuntima, ir laiko, nes popierizmas gali ir ilgai uztrukti, as mokejau178 Lt, dariausi 0326, prisileido 4 megintuvelius kraujo...kiek zinau privaciose nedaro....o jei nueisi su kazkur kitur pasidarytais tyrimais i KMU konsultacijai, tai darys vel....
Atsakyti