Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvsidabrio ir kitų metalų poveikis smegenims

po 1.5 metu si tyrima padariau
Atsakyti
QUOTE(AlfaBeta @ 2011 02 15, 22:11)
Bet štai mįslė, kas atlieka konservanto vaidmenį Infanrix, Infanrix-Hib.


Pagalbinių medžiagų sąrašas

Laktozė
Natrio chloridas
Kalio chloridas
Dinatrio fosfatas
Kalio fosfatas
Aliuminio druskos (adjutantas)
Polisorbatas 80
Glicinas
Formaldehidas
M 199 (stabilizatorius)
Neomicino sulfatas
Polimiksino sulfatas
Vanduo injekcijoms.

Atsakyti
Bent vienas padorus gydytojas kalba atviru tekstu:

video įrašas
Atsakyti
Laba diena,
o kur galiu atlikti ar užsisakyti sunkiūjų metalų testus?
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 04 10, 17:52)
Gyvsidabris is smgenu nepasisalina 18 metu
Papildyta:
Pasidarykit gentinius tyrimus del APOE:
http://www.homeoint....ions/miller.htm
-E4 (не удаляет ни одного атома ртути из мозга)

Гены, которые мы получаем от каждого из родителей, определяют ДВА таких фермента, продуцируемые нашим организмом. У людей, получивших в наследство два фермента APO-E4 (и, следовательно, не получивших ни APO-E2, ни APO-E3 генов), вероятность заболеть болезнью Альцгеймера составляет 80%. Согласно одному исследованию, у болеющих аутизмом детей в мозге имеется преобладание именно ферментов APO-E4.

Bet yra ir kitu paveldimo/genetiniu (ne sutrikimu) veiksniu ir aplinkos veiksniu, kurie pablogina gyvsidabrio isvedima is organizmo.
Bet kokiu atveju reikia atlikti vaikui organizmo detoksikacija (cheliavima), kad pasalinti metalus ir toksines medziagas. Kaip tai padaryt, tai jau kitas klausimas... Bet galiu vienareiksmiskai pasakyt: TAI PADARYT BUTINA.
Papildyta:
RAidos centre palikau uzregistruota RASTA su reikalavimu palyginti mano vaiko VRC rasytus klinikinius pozymius su klinikiniais pozymiais apsinuodijimu sunkiaisiais metalais, tame tarpe gyvsidabriu.

Raginu visus tevus, besikreipiancius i bet KOKIAS organizacijas siuo klausimu rasyti apie TAI rastiskai.
Tik turint DAUGELIO TEVU RASTISKAS pretenzijas, problema gali but keliama i viesuma.
Beje, jus patys gausit rastiska atsakyma. Jei, imone, nesutiks su jusu prasymu, tai bus tos imones NEVEIKLUMO, APLAIDUMO IR BIUROKRATIZMO pagrindas. Del kurio jus galesit kreiptis i Seimo kontrolierius su prasymu isanalizuoti tu imoniu atsisakyma spresti jusu problemas.
  TEVAI, REIKALAUKIT !!!!



sorry, kazkaip atmetimo reakcija man i sita pasisakyma. kas cia per puslapis??? homeopatu sukurtas? kokie cia moksliniai tyrimai, kiek metu tirta, kokia apimtis, statistiniai patikinumo rodikliai??? cia is serijos reikia pasitiketi ka rusu propaganda raso??? Kai jie gyvena tame paciame amziuje kaip Hitleris ir esminis dalykas yra papriestarauti/pranokti Vakaru Europos medicina...sugalvojau gena ABCDE!@#$% jis atsakingas uz zmogaus intelekta, genas ABCDE!@#$%^ atsakingas uz intelkto perdavima kitiems zmonems. patikejot? Nors jeigu jus tikit ka zurnalas Zmones raso arba Stilius, jei jus tikit ka per televizija sneka, tai viskas okey, teskit paieskas. kelkit reikalavimus ir galbut jums bus atsakyta i maldas teigiamai. Ar zinot kad homeopatiniai vaistai reikalingi nuraminti gydytoju duris kas antra diena bevarstancius zmones, ir jie absoliuciai neturi salutinio poveikio nes paprasciuosiai ju sudetyje nera veikliuju medziagu apie kurias raso informaciniame lapelyje. Tiesiog labai brangus cukraus gabalelis. O prekiautojai susikrauna didziulius turtus is tokiu.. patikliu zmoniu. Sveikinimai. Kuo toliau i miska tuo daugiau medziu, kuo daugiau medziu tuo sunkiau eiti, o be medicinio cheminio ar farmakologo issilavinimo is viso neisivaizduoju kaip galima listi i ta miska. jeigu jums geriau kad vaikas mirs nuo tuberkukliozes hepatito ar kitu ligu tai valio. jusu mastymas pagirtinas. Lietuvoje vis daugeja serganciu zmoniu tuberkulioze, daugeja atveju kai ji atspari antibiotikams, plinta leiskit priminti - oro laseliniu budu, ir serga ne tik benamiai o ir labai tvarkingai atrodantys aukstuomenes zmones. Svedai dalinai finansuoja tuberkuliozes gydyma Lietuvoje kad tik neatnestume jiems tos infekcijos, nes pas juos ta liga pazabota. www.ulac.lt pasidomekit uzkreciamomis ligomis, metinemis ataskaitomis apie ivariausias ligas registruotas per metus. tikiuosi neprazilsit. man trisdesimt metu o as guliu namie ir niekur eiti negaliu - vejaraupiai. kur tai matyta tokiame amziuje??? negalejo manes kas nors paskiepyti? dabar turiu bijoti kad liksiu randuota, nekaip mazi vaikai, kad man neisimestu baisi odos infekcija, sepsis, skauda ausi, jei apkursiu bus turbut maziausia beda? suaugusiems komplikacijos buna ziaurios, retai kada ligonines isvengia. gerai kad nesilaukiu. o jau niezti o jau niezti AAAAAAAAAA kaifas kai plaukai prisiliecia prie kuno. o dar aplinkoje yra draugu nesirgusiu vejaraupiais, tikiuosi neuzkreciau savaitgali. Is anksto atsiprasiau visu.
o baisesni dalykai man atrodo kas su maistu patenka i musu organizma, nitratus vis valgom ir valgom kiekviena diena. Aliuminiu tepam pazastis, o kas nori prakaitu dvokt iki klimakso??? draugu neteksi biggrin.gif arba krutu vezi gausi. veido pudra velgi naudojam, o kiek talko ten yra? kancerogenas. FAIRY naudojam - kancerogenas Nr.1 - kai kuriose salyse uzdraustas importuoti - padaugejo skrandzio veziu. Kad nuo modernaus gyvenimo issigimsim ir mirsim anksciau tai faktas bet nejaugi valgysim tik medziu pumpurelius kaip musu seneliai sibire? sibire tie pumpureliai miesto oro tarsos nepatyre. Mano gydytoja sake Mazeikiuose nuo Mazeikiu naftos tarsos zmones mirsta del onkologiniu ligu, daugausiai nei likusi Lietuvos dalis, idomu koks Achemos poveikis sveikatai? Gal kas zinot? zmones grybaut Jonavoj eina, kitiems tuos grybus dalina, o grybai oro tarsa sugeria geriausiai. Zodziu kuo toliau i miska...tuo greiciau pasensi ir vaikui be paranojos, psichine liga iskiepysi. Taip atsiranda visokiausi hiperaktyvumai, autizmai..
zodziu, noriu uzmirst visa tai ir greiciau pasveikti bei graziai verysad.gif
Atsakyti
zume kiek jums metu? ko pati nepasirupinote vejaraupiu vakcina? Jeigu galvojate kad vaikystes vakcina isgelbes jus visa gyvenima nuo ligos labai klystate, vakcina galioja 5-10metu. Taip su visomis vakcinomis, ne viena neapsaugo nuo ligos. Tuberkuliozes vakcina n metu visi skiepinami kaip parsiukai, o serganciu tik daugeja, gal zinote kodel?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 24, 11:31)
zume kiek jums metu?  ko pati nepasirupinote vejaraupiu vakcina? Jeigu galvojate kad vaikystes vakcina isgelbes jus visa gyvenima nuo ligos labai klystate, vakcina  galioja 5-10metu. Taip su visomis vakcinomis, ne viena neapsaugo nuo ligos. Tuberkuliozes vakcina n metu visi skiepinami kaip parsiukai, o serganciu tik daugeja, gal zinote kodel?
Sutinku su Jumis,mano drauge gyvena UK susirgo tuberkulioze atvira forma,o skiepyta dar tarybiniais laikais...Cia UK kokliuso proverzis nemazas ir ka tie vaikai skiepyti pasirodo,vakcinos neveiksmingos?ar jau negalioja po keliu metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vintazh: 29 sausio 2013 - 16:48
QUOTE(etulle @ 2012 01 22, 12:32)
Laba diena,
o kur galiu atlikti ar užsisakyti sunkiūjų metalų testus?

Lietuvoje metalu testu nedaro- jei ir daro (kraujo) jie nera tikslus. Kadangi metalai cirkuliuoja kraujuje iskart po apsonuodijimo (zinoma nuo doziu priklauso), veliau jie "seda" i smegenis, skydliauke, kepenis, kaulus.

Papildyta:
QUOTE(vilniusw @ 2013 06 02, 19:20)
Lietuvoje metalu testu nedaro- jei ir daro (kraujo) jie nera tikslus.  Kadangi metalai cirkuliuoja kraujuje iskart po apsonuodijimo (zinoma nuo doziu priklauso), veliau jie "seda" i smegenis, skydliauke, kepenis, kaulus.

Tiksliausias yra mercury/heavy metal challenge DMSA test. Preparatas suleidziams i krauja/arba tabletes forma suvartojamas ir renkamas 24 valandu slapimas. DMSA paskatina metalu issiskyrima is audiniu, kaulu. Sis tikslus testas. Dar naudojamas urinary porphyrins profile testas (Lavoratoire de Biologie Medicale) Prancuzijoje. Sis testas yra gana jautrus sviesai, purtymui bet paprastas tik slapimo meginelis.
Kiti vadovaujasi tik klinikiniais simptomais, ypac jei simptomai pasireiske po vakcinavmo. Dar svarbu mamos odontologine situacija, jei mama turi/turejo amalgamo (sidabriniu )plombu, vaikas gali ir be vakcinu tureti gyvsidabrio apsinuodimio simptomu (ypac jei mama pries nestuma, nestumo metu greze amalgamo plombas dare profesionalu dantu valyma)...
DMSA testas vaikui, suaugusiam kuris turi metalu apsonuodimima gali buti labai "skausmingas", kadangi issisyre metalai pradeda cirkuliuoti kraujuje ir simptomai labai suastreja.
Atsakyti