Pirmiausia, tai keliais "atradimais" pasidalinsiu. Dariau gi ta eksperimenta, meginau apdengt "Sacheri" mases "su gliukoze - dirbtiniu medum" likuciais. Tai rezultatai tokie -- neistirpo man ta mase, kaip praeitus kartus (tikriausiai is tiesu su zelatina ji reagavo tada, cia dar reiketu giliau "paknist"

), taciau isitikinau galutinai, kad ji linkusi reaguot su uogiene ir panasiais i ja dalykais. Sacheri pries apdengdama, marmeladu aptepiau (kad lygesnis butu ir kad dregme "uzrakintu" viduje), tai ant torto virsaus esantis marmeladas su mase sureagavo... Tokia mazyyyte balute istekejo is po mases apacios, o torto virsuje, aptirpus marmeladui, oro pusleliu atsirado
Siaip ar taip, buvau pasilikus laiko remontui, tai pusleles isleidau, apacia istezusia apipjausciau, na, tai tortas igavo kiek zmoniskesni pavidala. Valgytojams nesukele dideliu itarimu
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 18, 12:05)
Aij, va mano zvejybinis tortelis...
Labai grazus torciukas, tikrai zvejybinis
QUOTE(akvadigi @ 2009 04 18, 12:31)

Cukrine mase pagal Meian, tik cukraus pudra naudojau kitokia, ir man ta mase tirpsta

na tortas visas aprasojes...
kad iki vakaro dar pasilaikytu, o tada nors ir nugriuna
antras aukstas gavosi kaip zenklas, nes cukrine mase per krastelius suluzo

kazka reikejo sugalvoti...
Pirmiausia, tai labai gaila, kad taip isejo
Labai idomu, o kokia visgi buvo cukraus pudra naudota?
QUOTE(Aidutea @ 2009 04 19, 20:44)
Tai va, paskaitynejau, patyrynejau ir pameginau kazka padaryti ir as
Kaip matau, nuorodoje uzvadintas "niamniam" -- na gi is tiesu, tikras niam niam