Kazin kaip temos autorei sekasi?

QUOTE(nebezinau110 @ 2009 04 16, 16:07)
antra trecia, bet faktas tas, kad ji nearde jos, tam kad ji turetu...
o vyras, kazkoks keistas, ir kam tokio? jei jau dvi uzbrokavo?

o vyras, kazkoks keistas, ir kam tokio? jei jau dvi uzbrokavo?
jei dvi uzbrokavo, vadinas, pirmiau jis turejo toms dviems buti tuo "ponu tobuluoju". Moka jis moterims patikti. Tik myleti ju nemoka.
QUOTE(RHA @ 2009 04 16, 15:29)
jei dvi uzbrokavo, vadinas, pirmiau jis turejo toms dviems buti tuo "ponu tobuluoju". Moka jis moterims patikti. Tik myleti ju nemoka.
ir ne tik ju.
kaži kur autorė prapuolus kad šnd nepasirodo
QUOTE(dalyte/// @ 2009 04 16, 15:52)
kaži kur autorė prapuolus kad šnd nepasirodo
Ir as pagalvojau, kad visa diena nesimato

Tikekimes rytoj pasirodys

QUOTE(Dianetum @ 2009 04 16, 11:35)
Oi prapultis su tom paliktom viltim... Toks ispudis, kad jis sau pasiliko atsargini varianta - tam atvejui jei ten nieko neiseis. Tipo, tu palauk, gal kada ir grisiu... Nepatinka man toks elgesys
Visdelto, zmogus - ne daiktas, kad padetum ji ant lentyneles ir pasakytum, tu cia pagulek, palauk, kol as kitur prasisukt pabandysiu. O ar sulauksi, ar ne - priklauso nuo to, kaip man pasiseks.
Jeigu brangintu nesielgtu taip, nes bijotu prarast, bijotu, kad nelauksit.
Ir tas jo tylejimas... Nieko gero.

Visdelto, zmogus - ne daiktas, kad padetum ji ant lentyneles ir pasakytum, tu cia pagulek, palauk, kol as kitur prasisukt pabandysiu. O ar sulauksi, ar ne - priklauso nuo to, kaip man pasiseks.

Jeigu brangintu nesielgtu taip, nes bijotu prarast, bijotu, kad nelauksit.
Ir tas jo tylejimas... Nieko gero.

as ir pati paskaiu, kad ilgai viltyje negyvensiu, ir kai parasiau zinute, kad supratau jo meile man, kaip iliuzija, jis man nieko netasake. nezinau ka reikia tyla, jis vengia visko, zinuciu, net neisijungia skype, nors as ir pati neklabinciau jo, jei prisijungtu. paskutine zinute paskiau viska ka galvoju. jei buciau brangi, jau nekalbu, kaip moteris kuria (tipo) mylejo, bent kaip drauge.
negyvensiu viltyje, o jei sugris, nezianu kaip pasielgsiu.
p.s. siandien buvau jo mieste, pravaziavau pro jo buta, dziaugiuosi, kad istveriau nepaskambinusi.
Papildyta:
QUOTE(klauns @ 2009 04 16, 14:51)
tylejimas niekada nieko gero neduoda,tik abejones.....
nes kas turi ka pasakyti tas kalba,o kas ne tas tyli......ilgai ir nuobodziai....
nes kas turi ka pasakyti tas kalba,o kas ne tas tyli......ilgai ir nuobodziai....

kalbejom daug, gal jau geriau butumem buve tylesni...

faktas, kad jo tylejimas, sako- "prasom netrukdyti man.."
gal ir negerai, bet imu suvokti situacija kitaip, jau neidealizuoju, ir imu net blogai galvoti apie ji (akimirkomis), tai savotiskas vaistas ziureti i ateiti, nesidairyti i praeiti ir gyventi viltimi.
Papildyta:
QUOTE(nebezinau110 @ 2009 04 16, 16:39)
o jus perskaitet ta vieta, kur buvo parasyta, kad jo zmona ji isdave, ir tik po to buvo skirybos. o po kiek laiko jie viens kita atrado su temos autore? jis su savo buvusia zmona butu ir toliau gyvenes, jei ne jos isdavyste... o cia iskart puolimas, ant moters kad vedes vyras, laimes nebus... tai ka jam po skirybu, nors del ju jis nekaltas, eit ir pasikart, nes daugiau nebebus su niekuo laiminas, nes jau issikyres...
ne jis prisisiko, kad daejo iki skyrybu... vat isduos tave tavo vyras, pareikalausi skirybu, nes nebegalesi kartu but del jo poelgio, o po skirybu nenegalesi susikurti dar vienos seimos, nes jau busi nurasyta, nes issiskyrus.. ir nieks nesiaiskins del ko kas kaip... nelindo ji ir negriove seimos, kaip ir dabar nelenda jam i akis, ir leidzia rinktis kas jam geriausia... nesidrasko ir neskambineja jam, o tik laukia....

taip, atstumtasis jis, ir net jos priekaistus jam, jis suprato kaip jos saukima sugrizti atgal. as net nezinau ar jis jau grizo pas ja, jis tik prase laiko usivokti jausmuose. as suvokiu, kad seima 7m, o mes tik draugystes pradzia. tad atsitraukiu ir nedarau spaudimo, laukiu, stengdamasi gyventi toliau. tik jo elgiasio nesuprantu, nes kai parasiau, kad tarukiuosi, prase nezudyti saves ir jo. gal man reikejo kovoti, bet as negaliu, suvokiu, kad ir isirusi jo seima, bet jei jam kilo bent maza mintis sugrizti, lai bando. myliu ji, linkiu laimes.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 04 16, 17:00)
Kokia sena gaidele... pasiklydo jausmuose... nevijo salyn...
Miela Afrodite vi... nesivis. neatskubes. neapsisres. nepasakys. neparasys. maksimum, ka jis gali tau pasiulyti - likti jo meiluze kaip buvo iki siol. viskas. nebus taves - bus kita meiluze.
gale pasakys "tai TU mane palikai". ir ziures liudnom akytem. o tu kramtysies, oh, kokia as durna, savo sansa praleidau. neverk. sansu nebuvo. tad ir sielotis nera ko. gyvenk sau pati su vaiku ramiai.
Miela Afrodite vi... nesivis. neatskubes. neapsisres. nepasakys. neparasys. maksimum, ka jis gali tau pasiulyti - likti jo meiluze kaip buvo iki siol. viskas. nebus taves - bus kita meiluze.
gale pasakys "tai TU mane palikai". ir ziures liudnom akytem. o tu kramtysies, oh, kokia as durna, savo sansa praleidau. neverk. sansu nebuvo. tad ir sielotis nera ko. gyvenk sau pati su vaiku ramiai.
viska apsvarsciau labai gerai, kelis kartus prisiminiau musu paskutini pokalbi, zinutes. ryskejo man vaizdas, bet tik zinau, kad buciau jo meiluze, jis to nenori, jei butu norejes butu nesakes tiesos, bures man
taip, jis pasielge kaipjam geriau, isprovokavo mane atsisveikinti, tarsi as pati to norejau.
bet taip elgiasi su jo, jo buvusi zmona, ji nesako-sugrizk, bet siuncia zenklus, kad sprendima priimtu jis-sugrizti ar ne, o paskui kai ji vel nuklys i sali, pasakys, kad juk tu pats sugrizau.
sugebejimas manipuliuoti zmonemis - zavingas..
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 04 16, 17:41)
ir ne tik ju.
deja, isbrokavo ji, o dabar jis mane:)

Papildyta:
QUOTE(Dianetum @ 2009 04 16, 23:14)
as cia, tikrai ne jo glebyje, bet buvau jo mieste, sveciavausi pas gimines, juk man atostogos, todel suplanavau savo laika ir pabuvau su man brangiais zmonemis-gyvenimas tesiasi:)
Papildyta:
QUOTE(Dianetum @ 2009 04 16, 17:19)
sekasi, bandau gyventi be minciu apie ji
jau tik nesakykite, jog pamanete, kad as jau jo glebyje?
QUOTE(RHA @ 2009 04 16, 17:00)
Patikslinu - antroji zmona. Autore butu jau trecia, jei kartais taptu oficialia.
Keista - toks tobulas vyras, tobulas tetis, o jau dukart issiskyres
Autorei patarciau maziau vertinti jo zodzius, o daugiau veiksmus. Stiprybes.
Keista - toks tobulas vyras, tobulas tetis, o jau dukart issiskyres

Autorei patarciau maziau vertinti jo zodzius, o daugiau veiksmus. Stiprybes.
nesvarbu kiek skyrybu, bet mes visi turim sansa bandyti vel kurti ir buti laimingi. gal geriau issiskirti, nei kaip dauguma turi meiluzes ir gyvena santuokoje, as zinau, kad jis ne vaidmainis, buvo man nuosirdus, ir nei apie viena is savo buvusiuju zmonu nekalbejo blogai, rupinasi vaikais.
o vertinau viska, ka kalbejo ir kaip elgesi. tik dabr galiu pasakyti, kad galbut per daug skubejom i ateiti ziureti. skiriu vyru elgesi, kurie iesko meiluzes, o kurie nori rimtu santykiu. zinant jo amziu, tai gal ir normalu, kad zmogus nesvaisto laiko bet kokiems santykiams. juk laikas brangus.
kiek bendravom, nei karto nenuvyle, jai pasake-padare. o kad buvo nuosirdus, esu isitikinusi, is to ka kalbejom ir kaip.
supermamose, su jumis, tikrai pasikraunu stiprybes. aciu.
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 04 11, 21:19)
vaikai . sunku dėl jų , bet ne dėl vaikų gyvenam , vaikai užauga ir išeina , ir tik tada suvokia viską ,todėl reikia gyventi ne dėl vaikų bet dėl savęs , o jei geras tėvas tai ryšys tarp jo ir vaikų nenutrūks 

siandien teko kalbetis su vyru, kuris jau norejo skirtis, nes turejo kita moteri ir su ja norejo gyventi. pasake viska zmonai, sunus irgi suzinojo (11m.) kitam 2m. . ir po ilgu svarstymu, net buvo pas psichologa, jis liko seimoje, del vaiku. ta mintis, kad jis negales ryte pusryciauti su sunum, nuvezti jo i mokykla ir t.t. jam buvo nepakeliama. jau metai laiko jis gyvena seimoje, del vaiku. nedrisau paklausti ar jis laimingas, greiciausiai taip, nes gyvena su vaikais, nors tiesa ir tai, kad su zmona siltu santykiu nera.
jau minejau istorija, kai vyras isejo, paliko zmona, o vaikais labai rupinasi ir negyvendamas kartu. jokio rysio su vaikais neprarado, sakyciau net sutvirtejo (siuo atveju vaikai jau buvo 13 ir 16)
QUOTE(Medinis @ 2009 04 11, 21:26)
O motina galima būti ne santuokoje- kai vaikai lieka su tėvu?
aisku galima, pazistu viena vyra, kuris dabar pats augina dukra, kuriai jau 17m., o po skyrybu mergaite augino mama iki 13m. ir kas pasakys, kad ji ne maam, o jis ne tetis?
uz vaiku auginima atsakingi abu tevai, neziurint i tai, kad gyvena ne santuokoje. mama ir tetis vienas( nekalbu apie degradavusius).
QUOTE(Medinis @ 2009 04 17, 10:49)
Jūs vaiką turit, ar informacijoj įrašyta vien tam, kad prisiregistruot?
taip, turiu:) o ka?