Įkraunama...
Įkraunama...

Jis pasiklydo jausmuose ir vertybese

QUOTE(nebezinau110 @ 2009 04 17, 12:44)
isgyvent ir be forumo isgyventumei, tik kad lengviau yra kai issikalbi smile.gif bus tu vyru... dar ne tokiu bedu buna, ir isgyvena zmones! svarbu neuzsiimti savigrauza ir nesileisti i per ilgus apmastymus, kas butu jeigu butu... turi vaiku, uzsiimk su jais kuom nors, varyk i gamta prasiblaskyk, viskas bus gerai  thumbup.gif

o visu geriausia yra tai, kad tu neisterikuoji, jam neskambineji... kiekvienam duota tiek kiek jis gali istverti!

isgyvenciau, bet daug sunkiau. neisterikavau, verkiau savaite, krito svoris-issiganadau, kad taip kenkiu sau, o gyventi turiu del ko.
dabar skaiciau delfi, psicologo atsakyma verta skaityti, bet komentarai dauguma ne i tema, tik keliatas i kuriuos galima isigilinti. o supermamose jie konkretus ir aiskus, nors ir kandus, bet teisingi. remiantis protu, bet kartu ir jausmais, bandau islikti tvirta.
negalvoju kas bus, zinau ka jauciu, kad tas jausmas liks ilgam sirdyje, jau apakankamai nugyvenau ir patyriau, kad suvokciau tai, kas tikra, o kas ne. bet gyvenu toliau, su uzrakintu jausmu sirdyje.
skambinti jam, tolygu nusizeminti, tokios prabangos as sau negaliu leisti. nors atrodo, kazin ka padaryciau, kad galeciau jo balsa isgirsti, bet..
Atsakyti
QUOTE(Afrodite_vi @ 2009 04 17, 10:52)
isgyvenciau, bet daug sunkiau. neisterikavau, verkiau savaite, krito svoris-issiganadau, kad taip kenkiu sau, o gyventi turiu del ko.
dabar skaiciau delfi, psicologo atsakyma verta skaityti, bet komentarai dauguma ne i tema, tik keliatas i kuriuos galima isigilinti. o supermamose jie konkretus ir aiskus, nors ir kandus, bet teisingi. remiantis protu, bet kartu ir jausmais, bandau islikti tvirta.
negalvoju kas bus, zinau ka jauciu, kad tas jausmas liks ilgam sirdyje, jau apakankamai nugyvenau ir patyriau, kad suvokciau tai, kas tikra, o kas ne. bet gyvenu toliau, su uzrakintu jausmu sirdyje.
skambinti jam, tolygu nusizeminti, tokios prabangos as sau negaliu leisti. nors atrodo, kazin ka padaryciau, kad galeciau jo balsa isgirsti, bet..

Gal jausmas isliks ilgam, o gal kaip tik - ne. Na, visada yra sunku, kai pasirenka ne mumis, o ka nors kita, ypac jei zmogus mums brangus. Bet ivertink, del ko skaudziau, ar del to, kad dabar teks keisti iprasta gyvenimo buda ar del to, kad pasirinko ne tave, o kita moteri? Jeigu tu ji myli - palinkek laimes ir dziaukis, kad Dievas tave apsaugojo nuo vyro, kuris plaukia pasroviui...
Papildyta:
QUOTE(Afrodite_vi @ 2009 04 17, 10:03)
aciu. kitaip juk negaliu, nes pavirsiu zombiu. isgyventi padeda forumas ir pokalbiai, nes jus nepazistate manes asmeniskai, kandi kritika padejo atsipeiketi, kai prota temde jausmai.

yra dar viena bloga naujiena. recidyvas ateis. po poros menesiu staugti noresis ir knietes parasyti kokia zinute. ir is jo puses taip pat.
Zinok, iprotis igaunamas vidutiniskai per 21 diena. Jeigu 21 diena is eiles tu kazka darysi, tai taps tavo iprociu.
Pabandyk lygiai 21 diena sau uzdrausti galvoti apie santykius, kurie baigesi. Sakykim, pradedi galvoti - is karto isijungi "stop" signala ir eini 20 minuciu zaisti su vaiku. Tik pagalvojei apie ji - eini zaisti su vaiku. Jei vaikas miega - turi 20 minuciu mokintis eilerascio, ar suaugusiems, ar vaikisko. Tik ne darbais uzsiimk, nes ir indus plaunant, ir namus tvarkant, vistiek galvojasi. O sio pratimo esme - negalvoti apie tai, kas sukelia skausma. Per 21 diena negalvoti apie ex taps iprastu dalyku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 17 balandžio 2009 - 15:14
QUOTE(Maidenana @ 2009 04 17, 17:12)
Gal jausmas isliks ilgam, o gal kaip tik - ne. Na, visada yra sunku, kai pasirenka ne mumis, o ka nors kita, ypac jei zmogus mums brangus. Bet ivertink, del ko skaudziau, ar del to, kad dabar teks keisti iprasta gyvenimo buda ar del to, kad pasirinko ne tave, o kita moteri? Jeigu tu ji myli - palinkek laimes ir dziaukis, kad Dievas tave apsaugojo nuo vyro, kuris plaukia pasroviui...
Papildyta:

yra dar viena bloga naujiena. recidyvas ateis. po poros menesiu staugti noresis ir knietes parasyti kokia zinute. ir is jo puses taip pat.
Zinok, iprotis igaunamas vidutiniskai per 21 diena. Jeigu 21 diena is eiles tu kazka darysi, tai taps tavo iprociu.
Pabandyk lygiai 21 diena sau uzdrausti galvoti apie santykius, kurie baigesi. Sakykim, pradedi galvoti - is karto isijungi "stop" signala ir eini 20 minuciu zaisti su vaiku. Tik pagalvojei apie ji - eini zaisti su vaiku. Jei vaikas miega - turi 20 minuciu mokintis eilerascio, ar suaugusiems, ar vaikisko. Tik ne darbais uzsiimk, nes ir indus plaunant, ir namus tvarkant, vistiek galvojasi. O sio pratimo esme - negalvoti apie tai, kas sukelia skausma. Per 21 diena negalvoti apie ex taps iprastu dalyku.

pries por valandu iskenciau nezmoniska skausma, nora bent isgirsti, kad jam viskas gerai, be jokiu vilciu, kaip is draugo, kuriam linkiu laimes. ejau gatve ir nieko aplink nemaciau, mieste viskas primena ju, gatves, kuriomis mes vaiksciojom, parkas, kavinukes, mano namai..atrodo ta veita, kur jis sedejo-sventa. zodziu-bandziau buti stipri, bet nesugebejau.
dar blogiau, parasiau jam 2 zinutes, apie tai kaip kenciu nuo jo tylos. verkiau, bandziau skaityti-nepavyko, dabar susitariau susitikti su drauge, gal nors kiek uzsimirsiu.
laimes as jam palinkejau, ir tikrai noriu, kad butu laimingas, bet man sunku taip zaibiskai ji pamirsti ir negalvoti. zinau, jis to nevertas, mano skausmo, kancios, -pasakysite jus. bet as kitaip negaliu.
aciu uz patarima, bandysiu negalvoti, atrasiu kazka, kas prablaskytu, padetu uzsimirsti.
aciu.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite_vi @ 2009 04 17, 16:31)
pries por valandu iskenciau nezmoniska skausma, nora bent isgirsti, kad jam viskas gerai, be jokiu vilciu, kaip is draugo, kuriam linkiu laimes. ejau gatve ir nieko aplink nemaciau, mieste viskas primena ju, gatves, kuriomis mes vaiksciojom, parkas, kavinukes, mano namai..atrodo ta veita, kur jis sedejo-sventa. zodziu-bandziau buti stipri, bet nesugebejau.
dar blogiau, parasiau jam 2 zinutes, apie tai kaip kenciu nuo jo tylos. verkiau, bandziau skaityti-nepavyko, dabar susitariau susitikti su drauge, gal nors kiek uzsimirsiu.
laimes as jam palinkejau, ir tikrai noriu, kad butu laimingas, bet man sunku taip zaibiskai ji pamirsti ir negalvoti. zinau, jis to nevertas, mano skausmo, kancios, -pasakysite jus. bet as kitaip negaliu.
aciu uz patarima, bandysiu negalvoti, atrasiu kazka, kas prablaskytu, padetu uzsimirsti.
aciu.

Afrodite_vi,
Nemandagu, bet kiek Jums metų?.. Tiesiog nuo to daug kas dar paaiškėtų. Bent jau man.
Viską, ką Jūs pasakojate, aprašote jausmus, visa tai man pažįstama. Kaip kopijuotumėte.
Tik aš ta kita pusė. Pas ką jis dabar.
Bet laiškus ir sms pro ašaras rašytus aš žinau. Ir, atsiprašau, ten buvo Jūsų žodžiai.
Jeigu jis dabar šeimoje, jis ten liks. Ir, paties kaltininko žodžiais tariant, "nemaniau, kad bus taip lengva".
Jo nuklidymas (na, taip, jausmai buvo, beabėjo) tik stiprina jų santykius.
Atleiskite, žinau, kad tai skaudu, bet taip yra.
Ji yra nugalėtoja.
Meilė... Jei žinote, kas tai yra, tai suprantate, kad būtent tai jis dabar jaučia savo žmonai. Ir bandys išlaikyti tai.
Taip, rašyti, skambinti, bandyti susitikti ar bent pamatyti, Jus žemina. Ir, kaip supratau, "tą prabangą" Jūs sau jau suteikėte.
Jis pradės gailėti Jus. Kartais atsakys, kartais ne į Jūsų bandymus palaikyti ryšį. Bet vyriškas apsisprendimas neišeiti iš šeimos, reiškia, kad jis nori ten gyventi. Su ta moterim. Ir nebeapgaudynėkite savęs.
Jums plyšta širdis? Bet juk jis buvo vedęs. Įsimylėjote? Tai ir paleiskite jį. Galvokite apie save. Save įsimylėkite.
Nelinkiu Jums sėkmės, nes laukia Jūsų dar juodesnis periodas nei dabar yra.
Bet jeigu atsikeltumėte nuo kelių, gal pamatytumėte šviesą?
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 04 11, 19:14)
Tikiuosi, kad ne apie tą patį asmenį šnekam biggrin.gif
Suprantat, jūs ne visai teisi. Mano pažįstamas tikrai nemyli savo žmonos, jau keli metai girdžiu, kaip jis draskosi tarp vaikų ir išėjimo iš šeimos. Dar tos panelės nebuvo- jau nesėkmės šeimoj buvo, ir tų moterų buvo pas jį visada. Žodžiu, gyveno ir mylėjo vaikus.
  O dabar atsirado ji. Kitokia, nei visos. PAMILO. Bet, suprask, vaikai- tai ne moteris, juos jis VISTIEK  myli labiausiai  už viską viską ir bijo suteikti jiems skausmo. doh.gif
Klausia manęs" Kaip vaikams reikės pasakyti? Ką pasakyti? Kaip jie reaguos?
Mano pačios dukra po skyrybų kokius 8 metus svajojo, kad tėveliai vėl susieis.. verysad.gif Tai tikrai žiauri trauma, kai tėvas ne koks alkoholikas, ar narkomanas, mušeika...

Pasikliauk tik likimu- jei tau skirtas, nepabėgs mirksiukas.gif

Mano vyresnysis vaikas iki siol vis dar tikisi, kad as su pirmu vyru susimesiu atgal gyvent, nors jau nuo antro dukryte turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IAK @ 2009 04 17, 23:11)
Afrodite_vi,
Nemandagu, bet kiek Jums metų?.. Tiesiog nuo to daug kas dar paaiškėtų. Bent jau man.
Viską, ką Jūs pasakojate, aprašote jausmus, visa tai man pažįstama. Kaip kopijuotumėte.
Tik aš ta kita pusė. Pas ką jis dabar.
Bet laiškus ir sms pro ašaras rašytus aš žinau. Ir, atsiprašau, ten buvo Jūsų žodžiai.
Jeigu jis dabar šeimoje, jis ten liks. Ir, paties kaltininko žodžiais tariant, "nemaniau, kad bus taip lengva".
Jo nuklidymas (na, taip, jausmai buvo, beabėjo) tik stiprina jų santykius.
Atleiskite, žinau, kad tai skaudu, bet taip yra.
Ji yra nugalėtoja.
Meilė... Jei žinote, kas tai yra, tai suprantate, kad būtent tai jis dabar jaučia savo žmonai. Ir bandys išlaikyti tai.
Taip, rašyti, skambinti, bandyti susitikti ar bent pamatyti, Jus žemina. Ir, kaip supratau, "tą prabangą" Jūs sau jau suteikėte.
Jis pradės gailėti Jus. Kartais atsakys, kartais ne į Jūsų bandymus palaikyti ryšį. Bet vyriškas apsisprendimas neišeiti iš šeimos, reiškia, kad jis nori ten gyventi. Su ta moterim. Ir nebeapgaudynėkite savęs.
Jums plyšta širdis? Bet juk jis buvo vedęs. Įsimylėjote? Tai ir paleiskite jį. Galvokite apie save. Save įsimylėkite.
Nelinkiu Jums sėkmės, nes laukia Jūsų dar juodesnis periodas nei dabar yra.
Bet jeigu atsikeltumėte nuo kelių, gal pamatytumėte šviesą?

nemanau sirdele, kad mes kalbame apie ta pati zmogu. nes laisko nerasiau nei vieno, o zinutese neverkiau, tiesiog tik norejau zinoti ar jam viskas gerai. o kad jam linkiu laimes, ir kad suvokiu santuokos reiksme, jau rasiau komentaruose. nei as jo ieskau, nei noriu atimti jam galimybe dar karta bandyti sulipdyti seima. jei ir tu ta moteris, kuri ji isdave, linkiu jums laimes kartu.
jis man buvo atviras ir nuosirdus, zinau visa situacija, ne tik is jo pasakojimu, bet ir is spaudos.
Atsakyti
Tada mano 8-metis berniukas elgiasi keistai blink.gif blink.gif Praejo trejetas metu, kaip mes issiskyrem su jo tevu,o jis manes vis klausineja, kada mes su draugu tuoksimes, vadina savo tecio posuni broliu... Ar sakot jis jau pergyveno trauma, ar cia ji taip pasireiskia, ar jos galejo ir nebuti?
Atsakyti
[quote=Justau,2009 04 18, 00:26]
Mano vyresnysis vaikas iki siol vis dar tikisi, kad as su pirmu vyru susimesiu atgal gyvent, nors jau nuo antro dukryte turiu doh.gif
[/quo
na matai, kaip ilgai viltis lieka, bet tai vaikai. nors mano pacios buves vyras irgi to vis dar tikisi, nors jau seniai paskaiu, kad viskas-kelio atgal nera. (4m jau isiskyre)
Atsakyti
QUOTE(Afrodite_vi @ 2009 04 17, 23:32)
nemanau sirdele, kad mes kalbame apie ta pati zmogu. nes laisko nerasiau nei vieno, o zinutese neverkiau, tiesiog tik norejau zinoti ar jam viskas gerai. o kad jam linkiu laimes, ir kad suvokiu santuokos reiksme, jau rasiau komentaruose. nei as jo ieskau, nei noriu atimti jam galimybe dar karta bandyti sulipdyti seima. jei ir tu ta moteris, kuri ji isdave, linkiu jums laimes kartu.
jis man buvo atviras ir nuosirdus, zinau visa situacija, ne tik is jo pasakojimu, bet ir is spaudos.

Afrodite,juk moteris snekejo perkeltine prasme, ji sakosi jau buvusi tokioje situacijoje, tik tai atsitiko su jos seima, jos vyru,ir kazkokia kita mergse.
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 18, 00:33)
Tada mano 8-metis berniukas elgiasi keistai blink.gif  blink.gif Praejo  trejetas metu, kaip mes issiskyrem su jo tevu,o jis manes vis klausineja, kada mes su draugu tuoksimes, vadina savo tecio posuni broliu... Ar sakot jis jau pergyveno trauma, ar cia ji taip pasireiskia, ar jos galejo ir nebuti?

traumos galejo ir nebuti, kiek suprantu bendravimas su tevu nenutruko, jis buna kartu su juo, todel realiai suvokia situacija. vaikai supratingi, ypac 8m. , tai jau daug supranta, o jei dar viska paiskinot suprantamai, tai traumos galejo ir nebuti.
Papildyta:
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 18, 00:36)
Afrodite,juk moteris snekejo perkeltine prasme, ji sakosi jau buvusi tokioje situacijoje, tik tai atsitiko su jos seima, jos vyru,ir kazkokia kita mergse.

aciu Kristule, tai tik irodo kokia as dar jautri siai temai:)
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 17, 10:12)
Ar sekant sia logika reiktu suprasti, kad vyrai supranta tik elementarius dalykus, o ''visa kita'' taip ir lieka jiems moteriska paslaptimi?

Vyrai, elementarius dalykus?! doh.gif Baikit juokint pasaulį. Jų mąstymas - išpūstas reikalas irnesakyk.gif . Tiksliau, susireikšminimas. Tik tiek...
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2009 04 18, 21:46)
Jų mąstymas - išpūstas reikalas  irnesakyk.gif . Tiksliau, susireikšminimas. Tik tiek...

Sugebėsite argumentuotai pagrįsti savo teiginį?
Atsakyti