Įkraunama...
Įkraunama...

Gabijos Didysis.Pavilnionių 31,33,35

QUOTE(Nermin @ 2010 07 07, 18:30)
Kaip  smagu, kad  jums  viskas  gerai  4u.gif
O  Saulyte  dabar visur  bega,po  kojom  neziuri, megsta  ziureti  i  priesinga  puse  nei  eina,  tai  taip  ir  gavosi  verysad.gif o  dar  ten  tureklas  toks  klibantis.
Rimtesniu  suzalojimu  nebuvo, daugiau  nubrozdinimai.

sveika!!!!
kaip Saulytes veidukas? ar gyja?
mes tai sedim namie, oras nekoks, isvaziavom i lauka, bet smarkiai lijo, tai rata apsukom ir grizom namo.
kaip tau pas gydytoja sekesi, ka sake?
Atsakyti
Sveika smile.gif

Saulytes nubrozdinimai sparciai gyja smile.gif Gydytoja mane del placentos nuramino, nera ten taip baisu, va tik tie gimdos tonusai padideja, tai kiek imanoma daugiau pailseti, nesilankstyti, vengti staigiu judesiu ir t.t.
Savaitgali zada karstus orus, tai sakiau vaziuosim pas tevus, Saulei pripusim baseina, tegul kieme pliuskenasi.
Galvoju dabar pabandyti iseiti ramiai pasivaikscioti, pasiimsim triratuka ir eisim, ziuresiu, jei ramiai nesigaus vaikscioti ar pavargsiu, tai grisim . Gal jus dar sutiksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nermin @ 2010 07 09, 10:45)
Sveika smile.gif

Saulytes  nubrozdinimai  sparciai gyja smile.gif  Gydytoja  mane  del  placentos  nuramino, nera  ten  taip  baisu, va  tik tie  gimdos tonusai  padideja, tai  kiek  imanoma  daugiau  pailseti, nesilankstyti, vengti  staigiu  judesiu  ir  t.t.
Savaitgali  zada  karstus  orus, tai  sakiau  vaziuosim pas  tevus, Saulei  pripusim  baseina, tegul  kieme  pliuskenasi.
Galvoju  dabar  pabandyti  iseiti  ramiai  pasivaikscioti,  pasiimsim  triratuka  ir  eisim, ziuresiu, jei  ramiai  nesigaus  vaikscioti  ar  pavargsiu, tai  grisim . Gal  jus  dar  sutiksim smile.gif

sveika.

eina einam, tiksliau su vezimu su Melisa vaziuojam ir prasilenkem su mamyte su pilvuku ir su mergaite su dviratuku, zalias kazkoks. gal ten buvot jus abi/ cia atrodo penktadieni apie 11val buvo taip.
tu su akinukais?
buvom mes sode, siandien grizom, karstis , neimanoma. gal vakare truputi atves tai apie 19val isvaziuosim pasivazineti.
Atsakyti
Sveika smile.gif

Taip, cia mes buvom thumbup.gif . As Jus atsimenu, va dar paziurejau , pagalvojau ar cia ne jus busit smile.gif. Kita karta jau atpazinsiu ir pasisveikinsiu biggrin.gif
Mes vakar pas mano tevus buvom, tai kiemelyje Saulei baseina pripuciau ir maudesi beveik visa diena.
O cia ka veikti kieme per toki karsti nezinau..... Kazkaip siandien ilgai miegojo panele.... tai sakau lauksiu vakaro, tada eisim i lauka.
Atsakyti
QUOTE(Nermin @ 2010 07 12, 09:19)
Sveika smile.gif

Taip, cia  mes  buvom  thumbup.gif  .  As  Jus  atsimenu,  va  dar  paziurejau , pagalvojau  ar  cia  ne  jus  busit smile.gif.  Kita  karta  jau  atpazinsiu  ir  pasisveikinsiu  biggrin.gif
Mes  vakar  pas  mano  tevus  buvom,  tai  kiemelyje  Saulei  baseina  pripuciau  ir  maudesi  beveik  visa  diena.
O  cia  ka  veikti  kieme per toki karsti  nezinau.....  Kazkaip  siandien  ilgai  miegojo  panele....  tai  sakau  lauksiu  vakaro, tada  eisim i  lauka.

sveika!!!
geras, as irgi pamaniau, kad cia galit jus buti.apie 19val mes iseisim i lauka siandien, gal pavyks susimatyt mirksiukas.gif
einam ruostis.
iki.
Atsakyti
labas vakarelis!
Nermin , kur prapuolus?
kaip pilvukas auga?
Atsakyti
Sveika,

As siom dienom is pat ryto vaziuoju pas tevus, o vakarais tik griztu, pas juos kazkaip neikaista namai ir kiemelyje baseinas Saulei yra, dar suniukas, tai Saulytei ten smagu ir man lengviau smile.gif
Nes per tuos karscius kazkaip man truksta cia oro.
O siaip augam gerai, gal net per greitai augam, nesuprantu is kur tas svoris taip auga, atrodo vien vanduo ir arbuzai g.gif
Kaip jus laikotes? Neikaista Jums namai?
Atsakyti
QUOTE(Nermin @ 2010 07 15, 08:18)
Sveika,

As  siom dienom  is  pat  ryto vaziuoju  pas  tevus,  o  vakarais  tik  griztu,  pas  juos  kazkaip neikaista namai ir  kiemelyje  baseinas  Saulei  yra, dar  suniukas, tai Saulytei  ten  smagu  ir  man  lengviau smile.gif 
Nes  per  tuos  karscius  kazkaip  man  truksta  cia  oro.
O  siaip  augam  gerai, gal net  per  greitai  augam,  nesuprantu  is  kur  tas  svoris  taip  auga, atrodo  vien  vanduo  ir  arbuzai  g.gif
Kaip  jus  laikotes? Neikaista  Jums namai?

sveika

mes kepam namuose, bet rytoj is pat ryto vaziuosim pas tevus pasibut savaitgaliui. o tavo tevai vilniuje gyvena?
mes 7 aukste, tai popiet saule atsisuka ir prikaitina, nu nera kuo kvepuoti.
o del svorio, tai as buvau irgi storule priaugau 18kg.
valgiau irgi kasdien arbuzus, bet greit nukrito tie kg. dabar vel tokia kaip ir buvau, nesu as is plonuju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakare31 @ 2010 07 15, 21:49)
sveika

mes kepam namuose, bet rytoj is pat ryto vaziuosim pas tevus pasibut savaitgaliui. o tavo tevai vilniuje gyvena?
mes 7 aukste, tai popiet saule atsisuka ir prikaitina, nu nera kuo kvepuoti.
o del svorio, tai as buvau irgi storule priaugau 18kg.
valgiau irgi kasdien arbuzus, bet greit nukrito tie kg. dabar vel tokia kaip ir buvau, nesu as is plonuju rolleyes.gif

Labas Nermin.
kaip gyvuojat, ar neiskepet?
Atsakyti
Sveika,

Mes visa savaitgali praleidom pas mano tevus, kadangi ju nebuvo, tai suniuka priziurejom. Saule kaip visada baseine maudesi, dar buvom ir iki ezero nueje, bet ner kur kojos pastatyti, visur daug zmoniu. Mano tevai Vilniuje gyvena.
O del svorio per pirma nestuma tai 20 kg priaugau, nors nuo 7 men buvo net ale dieta paskirta. Tai si karta galvojau bus maziau, bet bijau, kad dar daugiau nebutu.
Kaip smagu siandien ryte, taip vesu smile.gif taip pasiilgau tokio oro, tai is pat ryto ir begam i lauka kol taip vesu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nermin @ 2010 07 19, 09:05)
Sveika,

Mes  visa  savaitgali  praleidom pas  mano  tevus, kadangi  ju  nebuvo,  tai  suniuka  priziurejom. Saule  kaip  visada  baseine maudesi, dar  buvom  ir  iki  ezero  nueje,  bet  ner  kur  kojos  pastatyti, visur  daug  zmoniu.  Mano  tevai  Vilniuje  gyvena.
O  del  svorio  per  pirma  nestuma  tai  20 kg  priaugau,  nors  nuo  7  men  buvo  net  ale  dieta  paskirta.  Tai  si  karta  galvojau  bus  maziau,  bet  bijau,  kad  dar  daugiau  nebutu.
Kaip  smagu  siandien  ryte, taip  vesu smile.gif  taip  pasiilgau  tokio  oro,  tai  is  pat  ryto  ir  begam  i  lauka  kol    taip  vesu smile.gif

sveika!!!

mes irgi buvom pas mano tevus, siandien kol issiruosem i lauka tai buvo 12val, miegam ilgai, tai neiseina anksciau issiruost.rytoj galvojam i oza pavaziuot, bet popiet jei bus nekarsta tai iseisim apie 18val.gal susimatom g.gif nes vis mes prasilenkiam su laiku.
mano panele jau miega, bet namie langai atidaryti, vistiek pas mus tvanku.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Siandien vakare man nesigaus, vaziuojam su vyru i kavine, gimtadienis biggrin.gif
Tai gal galim bandyti treciadieni vakare pasiplanuoti, 18val. ar net 19 val.?
Atsakyti