Įkraunama...
Įkraunama...

Gabijos Didysis.Pavilnionių 31,33,35

Labas rytas smile.gif

Mes irgi ankstyvos smile.gif Va tik gaila ,kad dabar namie ikalintos (serga panele), taip tai megdavom is pat ryto i lauka begti.
Mano panelei jau 1m.ir 10 men. Jau didele smile.gif , o jei viskas bus gerai nestuke.gif , tai lapkriti turesim dar viena leliuka ax.gif
Atsakyti
aisku kad viskas bus gerai smile.gif faina smile.gif

mes irgi truputi sirguliavom, bet atrodo sveikstam.
kuo vardu tavo panele?
Atsakyti
Mano paneles vardas Saule, o tavo? smile.gif
O kas jums buvo, maniske labai baisiai kosti, ir tas kosulys niekaip nepraeina, nu bent jau t-ra nukrito, tai gal jau leis mums i lauka eiti.
Atsakyti
mano panele - Melisa. buvom poliklinikoj, buvo inksto uzdegimas, net i ligonine pagulde, bet nukrito temper. ir mus sestadieni paleido.dabar viskas neblogai, buvom lauke.bet tie vejai cia aplink visur , tai nekas.

Papildyta:
Nermin,
opilvuke gal broliukas auga?
blink.gif
Atsakyti
Dar nezinom kas ten auga smile.gif
O inkstu uzdegimas baisu, mes irgi gulejom ligoninej, kai buvo 6 men panelei, o paskui dar 10 men pasikartojo.(tada jau namie gydemes)
Tai kai tik sukarsciuodavo iskart panika budavo ar ne vel pasikartojo.
Gerai, kad jau pasveikot smile.gif
O i kuria poliklinika einat?
Noreciau jau perrasyti savo panele,kur nors arciau,nes dabar vos tik kas tenka i pilaite vaziuoti.
Atsakyti
mes prisiregistrave cia salia, perkunkiekyje yra tipo seimos centras, bet nieko cia gero, mums nenustate sios ligos, issikvieciau greitaja ir isveze i santariskes, bet ten gulet tai tikras vargas, karsta tvanku tiesiog, tai pagerejo ir namo issiprasem.
jus jau senai cia gyvenat?
o Saulyte gal jau greit eis i darzeli, o gal jau eina?
Atsakyti
Sveika,

As irgi kaip tik galvojau i ta centra uzsirasineti, bet dabar labai abejoju. g.gif
Norejom Saule nuo rudens leisti i darzeli, bet vietu negavom, tai sake dar yra sansas rudeni patekti,jei bus tokiu, kurie neateis.
Kadangi neplanuoju dar grizti i darba, tai kazkaip ir nepergyvenu, sakau maziau ligu is darzelio maziukui parnes. O nuo 3metu jau paprasciau, daugiau visur vietu.
Mes atsikelem 2009 sausi. Tai jau beveik 1,5m. cia gyvenam.
Atsakyti
labas ,Nermin

mes siandien visa diena buvom pas tevus , neperseniausiai grizom, tai apsitvarkem ir panele miegot. Man su darzeliu nebus problemu, nes pati esu aukletoja, tai i darba vesiu pas save. O kol maza Saulyte , mano patarimas , tai sedekit namie. pabendrausim sia tema kada kai susitiksim.
jei rytoj bus geras oras gal vel isvaziuosim pas tevus. bus matyt.o del idomumo ir as cia uzejau i keleta darzeliu, taip taip taip, vietu nera smile.gif
Atsakyti
Vakare kaip smagu, mano pupsei 9 menesiai na jau su trupuciu smile.gif taip ir nesupratau is kurio tu namo ax.gif

O apie koki centa medicinos kalba eina? Idameda gal? nes perkunkiemi kiek zinau du centriukai yra, tai mes Idamedoje pas gydytoja Juodiene esam.
Atsakyti
Sveikos

as is 35namo. mes irgi Idamedoj pas Juodiene. Na ir kaip jums ji? Jinai bendrosios praktikos, daugiau su suaugusiais, bet kitos nera, kad butu pediatre, tai uztai ir norim ieskotis kurnors kitur.
Egliux, o tu is kurio namo?
Atsakyti
QUOTE(Vakare31 @ 2010 06 18, 06:28)
Sveikos

as is 35namo. mes irgi Idamedoj pas Juodiene. Na ir kaip jums ji? Jinai bendrosios praktikos, daugiau su suaugusiais, bet kitos nera, kad butu pediatre, tai uztai ir norim ieskotis kurnors kitur.
Egliux, o tu is kurio namo?

As is 33, tai kad yra dar viena gydytoja pediatre jei neklystu.. tai mums nepatiko jinai.. O del Juodienes net nezinau atrodo gydytoja kaip gydytoja bet noreciau dukrytei rasti tokia gydytoja gal galeciau sakyti va cia tai jo, gydytoja iki kol uzaugs.. siaip atsiliepimai apie Juodiene geri kiek zinau, bet man is gydytojos norisi kazko daugiau net nezinau gal per daug noriu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Va matau diskutuojat apie seimos centrus. Mes su vyru esam uzsirase perkunkiemio seimos medicinos centre. Tai kiek abiems reikejo, esam patenkinti,o va del vaiku tai nezinau, reikia atsiliepimus paskaitineti. Einam pas gydytoja Laima Stakeniene.
Atsakyti