Įkraunama...
Įkraunama...

Gabijos Didysis.Pavilnionių 31,33,35

o kaip susidomejau, as irgi rankdarbiauju, mezgu. o tu? uztai as nemegstu sedet prie kompo, nes kol panele miega galiu pamegzt, o prie kompo abiem jau irgi neiseina sedet, spaudalioja viska.
rytoj jei nelis, tai ir mes apie kokia 11val islysim, tuomet galesim vaiku aikstelej susimatyma padaryt bigsmile.gif
as kai laukiausi tai buvau visada mieganti smile.gif ir amzinai norejau arbuzo ir saltibarsciu. darydavau vasara kasdiena.
Atsakyti
QUOTE(Vakare31 @ 2010 06 21, 13:01)
kuriame  name jus gyvenat?

Mes is 33 ax.gif

QUOTE(Nermin @ 2010 06 21, 16:01)
Sveikos,

Siandien  ryte buvom  pas  gydytoja. Tai  jau  sveikos  smile.gif,  paskui  papietavom  ir miegoti.  As ir pati kartu  su  Saulyte miegojau smile.gif.  Pabudau  is alkio  blush2.gif  , buciau  miegojus, o Saulyte  dar  miega.

Tai saunu kad pasveikot jau thumbup.gif gaila vaikiukai kai serga unsure.gif Aciu Dievui manoji ne karto dar nesirgo schmoll.gif

QUOTE(Vakare31 @ 2010 06 21, 16:46)
tai gerai, kad jau sveika Saulyte. Mano pupse miega, as diena labai retai kada atsigulu pamiegot, na negaliu diena uzmigt.gal rytoj bus geras oras tai islysim i lauka.mes kol issiruosiam tai buna ir pietus, kelinta jus einat pietu miego?
smile.gif

mes tai kai atsikeliam 6 kokia astunta eina i balkona pamiegoti kokia 1,5-2 val, paskui kokia antra miegucio eina jau, irgi porai valandu ir paskui apie 18.30 einam i lauka ir 9 kokia miegoti jau einam thumbup.gif

Oj nestumo metu as galejau miegoti ir miegoti ne tiek miego norejosi kiek lovoj guleti, vartaliotis blush2.gif cia daugiausia pirmus tris menesius paskui atrodo prakutau bet vistiek viska tingedavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Man irgi geriausiai sekasi megzti smile.gif Bet va cia kai visa rudeni savo vyrui megztini mezgiau ir 3 kartus permezginejau, tai jau buvau atidejus i sali mezgima, tada pasiuvau pora meskiuku, Valdorfo lelyte mazajai, dar bandziau tuos mazus zaisliukus nerti (amigurumi), va nerti tai tik tuo paprastuoju rastu galiu, kazkaip tu sudetingesniu rastu nesuprantu,o megzti man jau paprasciau.
Tikiuosi, kad nelis ir pavyks iseiti i lauka smile.gif
Atsakyti
sveikos

matau kad oras jau vel superinis.

ohoho Nermin, tu tikrai daug rankdarbiauji. as ai tik mezgu, kartais pasiuvinet uzeina, bet reciau. as dabar mrzgu megztuka. as tai kiek pati ismokau megzt 5klasej, tai rastus moku, bet modelius man sunkiau, nes meturiu, kad kad paaiskintu is zurnalu iskarpas.Nepergyvenk, as irgi vyrui ardziau gal tris kartus, bet numezgiau seip taip.
cia Egliux klause, as is 35 namo, gyvenam paciam virsuj 7a.
Papildyta:
[quote=Vakare31,2010 06 22, 08:21]
visos anksyvos siandien
mano kruopa pasikuite ir dar uzmigo.
Atsakyti
Egliux ,jus labai ankstyvos, mes tai apie 7:30 keliames, va cia tik per tuos karscius budavo 6 atsikelia. Atrodo is savo namo daug kaimyniu is matymo pazistu, bet kuri Egliux neisivaizduoju blush2.gif
O mezgu as irgi daugiausiai is galvos, koki rasta susirandu ir bandau. Dabar bandau suknele savo panelei numegzti, bet va jau siek tiek numezgiau, ziuriu, kad reikia kazka keisti, nes siulu neuzteks, tai gal reikes ardyti ir bandyti liemene.
Megztuka ir batukus tik ka baigiau megzti savo drauges busimam leliukui. Tai taip norisi ir savo leliukui ka nors pagaminti, bet dar anksti,sakau sulauksiu rudens ir tada jau gaminsiu ka nors biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Vakare31 @ 2010 06 22, 08:21)
visos anksyvos siandien
mano kruopa pasikuite ir dar uzmigo.

oho.. ir kaip tas 7 aukstas? placiau gal galima? baisiai smalsu kaip ten kas blush2.gif

Tai gal reiktu koki albumeli sukurti, galtume ten foto kelti? einu fotki.cm paziuresiu gal sukursiu koki blush2.gif

Mes jo anksti keliames.. Uzmiega ji apie 8-9 vakara tai 6-6.30 keliasi jau, atsigeria misinio pabuna valandike kita ir vel miegucio eina thumbup.gif beda tik kad man jau miegoti nebeina einu namus kuoptis ir pan.. o as peleda naktimis sedeti galiu bet ryte miego noriu ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglliux: 22 birželio 2010 - 08:07
Del albumelio as uz thumbup.gif
Atsakyti
tuoj paziuresiu ar viskas veikia ax.gif
Atsakyti
7 aukstas liux
geras vaizdas per langa, matosi toli ir daug
musu langai i gineitiskiu puse tai visai gerai

apie kokias jus cia fotkes?
Atsakyti
Va yra albumelis thumbup.gif i AZ issiusiu slaptazodi, nermin, vakarei
Papildyta:
QUOTE(Vakare31 @ 2010 06 22, 08:29)

apie kokias jus cia fotkes?

sukurem albumeli musu forumui, ten galima deti nuotraukas savo, savo vaiku ir siaip ka nori, forumo dalyviai matys ax.gif
Atsakyti
Aciu eglliux 4u.gif
As jau ikeliau pora savo paneles foto smile.gif kaip atrode 1 men. ir kaip dabar atrodo biggrin.gif
Atsakyti
O tai ir mamyte pamatyti norisi ax.gif
Papildyta:
mano fotkes private folderyje 4u.gif gal eis ir tavo perkelti is public i private smile.gif
Atsakyti