Įkraunama...
Įkraunama...

Gabijos Didysis.Pavilnionių 31,33,35

na ir pagyvėjimas čia bigsmile.gif
tik kad aš į kontekstą neįsipaišau su savo bernioku, nes apie miegelius ir laukelius jau nebeišeina kalbėt biggrin.gif

Smagu, kad smėlio pagaliau atvežė, nes jau pernai užkniso į kaimyninius kiemus vaikščioti kapstytis..
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2010 06 22, 08:49)
na ir pagyvėjimas čia bigsmile.gif
tik kad aš į kontekstą neįsipaišau su savo bernioku, nes apie miegelius ir laukelius jau nebeišeina kalbėt  biggrin.gif

Smagu, kad smėlio pagaliau atvežė, nes jau pernai užkniso į kaimyninius kiemus vaikščioti kapstytis..

Tai mes galim ir nebutinai apie vaikus kalbeti.. apie kaimynini gyvenima pvz lotuliukas.gif atsiusiu duomenis i AZ tau albumelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Smagu, kad jusu skyrelis atsigauna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 06 22, 08:51)
Smagu, kad jusu skyrelis atsigauna mirksiukas.gif

po truputi po truputi mirksiukas.gif bet as linksmojo nepaliksiu, jei ka blush2.gif
Atsakyti
Ikeliau ir savo foto, bet sunku buvo surasti, paprastai as visus fotografuoju. Tai naujausia foto buvo padaryta per Kaledas smile.gif
Teisingai eglliux sako, nebutinai apie vaikus galim kalbeti smile.gif O del smeliuko tikrai smagu, galu gale ir mes turesim smile.gif
Atsakyti
Panasu,kad lietus nesibaigs, labai jau namie atsibodo sedeti, pasiimsim skecius su panele ir bent viena karta aplink nama bandysim apeiti, vis prasiblaskysim smile.gif
Atsakyti
ka daryttttttt
esu visai nekompiuteriska

nesuprantu su tom nuotraukom niekoo ir nei [paziuret nei ikelt savu nemokuuu!!1
gal kada kuri pamokinsit.
Atsakyti
Na nuo pat pradziu bandysiu kazka paaiskinti, pirma nueini i www . fotki. com, prisijungi. Tada virsuj pamatysi tokia juosta, ten paspausk MANO ALBUMAI. Paspaudus juos pamatysi du katalogus: Public Home ir Private Home. Tada paspausk Private home ir ten sudetos musu nuotraukos smile.gif
O jei noresi savo nuotrauku albuma sukurti spausk Creat New Album. Tada ten sugalvoji pavadinima,slaptazodzio nereikia. Ir tada tau pasiulys kaip ikelti nuotraukas, as renkuosi ta paskutini pasiulyma.
Jei kas neaisku klausk, bandysiu kitaip paaiskinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nermin @ 2010 06 22, 11:18)
Na  nuo  pat  pradziu  bandysiu kazka  paaiskinti, pirma nueini  i  www . fotki. com,  prisijungi.  Tada  virsuj  pamatysi  tokia juosta, ten  paspausk  MANO ALBUMAI.  Paspaudus  juos  pamatysi  du  katalogus:  Public Home ir  Private Home.  Tada  paspausk  Private home  ir  ten  sudetos  musu  nuotraukos smile.gif
O  jei  noresi  savo  nuotrauku  albuma  sukurti  spausk Creat New Album.  Tada  ten  sugalvoji  pavadinima,slaptazodzio  nereikia.  Ir  tada  tau  pasiulys  kaip  ikelti  nuotraukas, as  renkuosi  ta  paskutini  pasiulyma.
Jei  kas  neaisku  klausk, bandysiu  kitaip  paaiskinti  ax.gif

O TAI DEKUI DEKUI, KAI PANELYTE UZMIGS PABANDYSIU.O DABAR JUSU PAZIURESIU
Atsakyti
QUOTE(Vakare31 @ 2010 06 22, 10:24)
O TAI DEKUI DEKUI, KAI PANELYTE UZMIGS PABANDYSIU.O DABAR JUSU PAZIURESIU

jei kas neaisku zinoma klausk mirksiukas.gif o mes ka tik grizom is susitikimo su leliais ta pati menesi gimusias.. liuks pasibuvom, po visko Urte luzo kaip lapas thumbup.gif
Atsakyti
buvom isejusios i lauka pasivazinet, tai oho panasu, kad ne vasara o ruduo
.parlekem greit namo blink.gif
Papildyta:
o kur vyko tas susitikimas?
Atsakyti
QUOTE(Vakare31 @ 2010 06 22, 15:45)
buvom isejusios i lauka pasivazinet, tai oho panasu, kad ne vasara o ruduo
.parlekem greit namo blink.gif
Papildyta:
o kur vyko tas susitikimas?

tai cia mamytes kurios gimdyti ta pati menesi turejo, mes nestumo metu bendravom gimus leliams rugsejinukams toliau bendraujam, o susitinkam tai pas viena mamyte tai pas kita ax.gif
Atsakyti