Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

QUOTE(Vavidvake @ 2010 01 04, 23:04)
nuolatiniai/ laiks nuo laiko atsirandantys odos paraudimai, raudonis, nelygi odos spalva, kovoja su laisvaisiais radikalais plius turi spf 15.

o tas žalumas gerai maskuoja, nenusivalo tepant pudrą? ir kokia šio produkto kaina LT?
Atsakyti
Isbandziau vakar NEW Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20
user posted image
http://www.clinique.ru/product/6WRF/
Labai patiko. Riebus, kas gerai nes turiu sausa oda. Siek tiek sunkokas, neitin gerai tepasi. Bet labai malonus jausmas kai isigeria. Oda minksta tokia pasidare. Tepiau vakar vakare, bet iki siol labai geras jausmas.

Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 01 05, 12:56)
Isbandziau vakar NEW Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20
user posted image
http://www.clinique.ru/product/6WRF/
Labai patiko. Riebus, kas gerai nes turiu sausa oda. Siek tiek sunkokas, neitin gerai tepasi. Bet labai malonus jausmas kai isigeria. Oda minksta tokia pasidare. Tepiau vakar vakare, bet iki siol labai geras jausmas.

gal nakciai su SPF apsauga gal nelabai gerai butu g.gif , sakyciau, kad cia dieninis kremas daugiau...
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2010 01 05, 17:35)
gal nakciai su SPF apsauga gal nelabai gerai butu g.gif , sakyciau, kad cia dieninis kremas daugiau...

Tai jis ir yra dieninis. As tik labai norejau isbandyti ji. Todel ir tepiau vakare.

Bet jis yra labai riebus. Dabar galvoju kaip cia su tokiu riebaluotu veidu vaikscioti. Nes jis tikrai negreit isigeria g.gif
Atsakyti
Buvau šiandien Kristianoj ir sarmoj, bet nei vienos stende nebuvo šito daikto http://www.clinique....CT_ID=PROD78851, buvo tik piešinėlis jos, kaip ir visų pudrų ax.gif Gal kam tekę pirkti tokį daiktą pas mus LT, gal jos atneša iš kur kitur, bet turbūt jei nėra stende, išvis nėra g.gif . Labai skubėjau, o aplink nebuvo konsultantės, tai nepaklausiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 05 sausio 2010 - 20:36
Sveikos, gal galetumete patarti kuri rinktis si:
user posted image
ar si:
user posted image
Noriu, kad dar ant jo butu galima tepti makiazo pagrinda. Zinau, kad ant antro tikrai galima tepti, bet pas mane neriebi oda nors gal vistiek galeciau naudoti g.gif Gal galetumete patarti? ax.gif
Atsakyti
o kokiu tikslu tau reikia? jei poras "sutraukti", tai pirmas, o jei blizgesiui mažinti - tai antras.
Aš turiu tą antrą, shine control, bet kažkaip nelabai matau poveikį g.gif na gal kakta ir mažiau blizga, bet nosis ir aplink ją tai kažkaip greit "permuša" blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2010 01 08, 01:10)
o kokiu tikslu tau reikia? jei poras "sutraukti", tai pirmas, o jei blizgesiui mažinti - tai antras.
Aš turiu tą antrą, shine control, bet kažkaip nelabai matau poveikį  g.gif na gal kakta ir mažiau blizga, bet nosis ir aplink ją tai kažkaip greit "permuša"  blush2.gif  verysad.gif

Blizgesiui mazinti tai man nereikia, nes pas mane oda neblizga, man porom sutraukti reikia smile.gif tai tuomet rinksiesiu pirma mirksiukas.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 01 04, 22:32)
o tas žalumas gerai maskuoja, nenusivalo tepant pudrą? ir kokia šio produkto kaina LT?

maskuoja gerai, neatrodo jis zaliai ant veido tikrai. taip isbalina sakyciau veida, tepant krempudra nenusivalo. kaina lietuvoje turetu buti apie 62lt +-
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 01 05, 20:36)
Buvau šiandien Kristianoj ir sarmoj, bet nei vienos stende nebuvo šito daikto http://www.clinique....CT_ID=PROD78851, buvo tik piešinėlis jos, kaip ir visų pudrų  ax.gif Gal kam tekę pirkti tokį daiktą pas mus LT, gal jos atneša iš kur kitur, bet turbūt jei nėra stende, išvis nėra  g.gif . Labai skubėjau, o aplink nebuvo konsultantės, tai nepaklausiau  blush2.gif

gal tiesiog tuo metu nebuvo. Clinique taip pat parduodamas Douglas ir Sarma parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(Vavidvake @ 2010 01 08, 22:08)
gal tiesiog tuo metu nebuvo. Clinique taip pat parduodamas Douglas ir Sarma parduotuvese.

Reikės nueiti vėl ir užklausti jų ax.gif o jūs pati kur perkate šią bazę? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 08 sausio 2010 - 21:24
QUOTE(6Combo9 @ 2010 01 07, 22:32)
Sveikos, gal galetumete patarti kuri rinktis si:
user posted image
ar si:
user posted image
Noriu, kad dar ant jo butu galima tepti makiazo pagrinda. Zinau, kad ant antro tikrai galima tepti, bet pas mane neriebi oda nors gal vistiek galeciau naudoti g.gif  Gal galetumete patarti? ax.gif

makiazo pagrinda galima tepti ant abieju, T-zone shine control netgi galima tepti pries makiaza ir po, pvz. blizga vel - uzsitepiau dienos metu. jei oda riebi visur, rekomenduojama naudoti abu siuos produktus.
Atsakyti