Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

QUOTE(Dovkyte @ 2009 12 03, 22:35)
as perku is braskiu ax.gif man su nuolaida kur dar isju gauna,tarkim tonikas kainuoja apie40lt 200ml cia douglase 200ml apie70lt berods ax.gif kitu net neziurejau dalyku kiek kainuoja biggrin.gif

sveika. cia ne i tema truputi.. bet labai idomu nes pati ruosiuosi pirkti is braskiu, tai labai idomu ar muita ta priskaiciuoja kai atsiuncia, ar tikrai nemokamas tas siuntimas? kiek tu pinigeliu sumoki kai gauni preke? aciu uz tsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 12 03, 22:35)
as perku is braskiu ax.gif man su nuolaida kur dar isju gauna,tarkim tonikas kainuoja apie40lt 200ml cia douglase 200ml apie70lt berods ax.gif kitu net neziurejau dalyku kiek kainuoja biggrin.gif

Aciu, braskese tai ziurejau bet mazai kas pigiau gaunasi nei pas mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 12 04, 09:28)
sveika. cia ne i tema truputi.. bet labai idomu nes pati ruosiuosi pirkti is braskiu, tai labai idomu ar muita ta priskaiciuoja kai atsiuncia, ar tikrai nemokamas tas siuntimas? kiek tu pinigeliu sumoki kai gauni preke? aciu uz tsakyma smile.gif

tai jei 40lt moki taijokio muito nepriskaiciuoja mirksiukas.gif as is clinque nieko daugiau neperku tai nelabai kainu ir ziurejau,zinau tik kad tonikas tikrai pigesnis,siuntimas nemokamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2009 07 11, 00:50)

o seip ne i tema bet labai geras poru sutraukejas yra sitas seriumas....nors i tema nes estee lauder priklauso clinique....ir labai daznai pastebiu panasumus tarp clinigue ir estee lauder...

user posted image

toki gavau dovanu (ir dar visokio EL gerio, kai pirkau uz 25£), bet vis baisu ji man naudoti, nes bijau kad gali uzkisti poras g.gif tai taip ir stovi nenaudojamas... ji reikia tepti po drekinamojo kremo???ar pries???

QUOTE(moocho @ 2009 11 09, 07:32)
paskutinis yra High Definition  4u.gif man jis irgi labai patinka. Perbrauki iš pradžių tom šukutėm kur vienoj pusėj, o po to su šepetėliu  thumbup.gif

man sis su sepeteliu-sukutem irgi labai patiko, du iskarto sunaudojau, nes pirkau uz vieno kaina smile.gif ir tikrai nereikia bijoti sepetelio, jis juk normalaus dydzio ir formos, o tos sukutes visai netrukdo dazymui, man labai graziai issilgindavo sepetelis blakstienas...

o dabar pries kelias savaites perejau ''ant'' anti-blemisch serijos, tai spuogai kyla aukstyn, tai idomu kiek tai laiko truks? - ar cia oda valosi ir visi negerumai iskyla, ar cia netinka priemones man g.gif nu vis dar nesuprantu rolleyes.gif nors juodu inkstiriuku jau maziau susidaro....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 06 gruodžio 2009 - 00:50
QUOTE(bujbulis @ 2009 11 29, 16:30)
vienas geriausiu ruzu, kazkada pirkau nemazai vienu metu sios kosmetikos ir si ruza gvau dovanu, liuks thumbup.gif

Na as jau irgi isbandziau, patiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 gruodžio 2009 - 00:54
QUOTE(kucci_kucci @ 2009 12 06, 00:49)
toki gavau dovanu (ir dar visokio EL gerio, kai pirkau uz 25£), bet vis baisu ji man naudoti, nes bijau kad gali uzkisti poras  g.gif  tai taip ir stovi nenaudojamas... ji reikia tepti po drekinamojo kremo???ar pries???

Taip, jis gali kimsti poras, nes ten daug silikono, bet man nekemsa g.gif
Ji reikia tepti pries krema 4u.gif
Atsakyti
O serumai gal visi tepami pries krema blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 12 06, 14:35)
O serumai gal visi tepami pries krema blush2.gif ?

Taip smile.gif
Atsakyti
Gal kas bandė stai toki pieštuką:

user posted image

Nusipirkau, ir niekaip nesuprantu kaip jį naudoti g.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir labai patiko, as turiu sausa oda smile.gif Puikiai drekina , islygina oda ir po visos dienos islieka grazi oda thumbup.gif thumbup.gif
Neleido ikelti foto, tai pasakysiu pudros pavadinima supermoisture foundation smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skine: 18 gruodžio 2009 - 21:22
4u.gif paneles gal kuri bandet sita kosmetiniu sepeteliu valikli?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 12 28, 11:23)
4u.gif  paneles gal kuri bandet sita kosmetiniu sepeteliu valikli?
user posted image

as bandziau, geras dalykas smile.gif tik as suinteresuotas asmuo, tai geriau kitu nuomoniu sulaukti.
Papildyta:
QUOTE(@lona @ 2009 12 10, 17:17)
Gal kas bandė stai toki pieštuką:

user posted image

Nusipirkau, ir niekaip nesuprantu kaip jį naudoti  g.gif

cia toks post blemish kremukas. ji reikia tepti ant buvusio spuogo, t.y. kai spuogas uzgija ir oda toj vietoje susirageja ir buna siurksti, kieta. labai jis minkstina toj vietoj ir naudojamas kaip prevencija nuo randeliu po spuogu.
Papildyta:
QUOTE(kucci_kucci @ 2009 12 06, 00:49)
toki gavau dovanu (ir dar visokio EL gerio, kai pirkau uz 25£), bet vis baisu ji man naudoti, nes bijau kad gali uzkisti poras  g.gif  tai taip ir stovi nenaudojamas... ji reikia tepti po drekinamojo kremo???ar pries???
man sis su sepeteliu-sukutem irgi labai patiko, du iskarto sunaudojau, nes pirkau uz vieno kaina  smile.gif  ir tikrai nereikia bijoti sepetelio, jis juk normalaus dydzio ir formos, o tos sukutes visai netrukdo dazymui, man labai graziai issilgindavo sepetelis blakstienas...

o dabar pries kelias savaites perejau ''ant'' anti-blemisch  serijos, tai spuogai kyla aukstyn, tai idomu kiek tai laiko truks? - ar cia oda valosi ir visi negerumai iskyla, ar cia netinka priemones man  g.gif  nu vis dar nesuprantu  rolleyes.gif  nors juodu inkstiriuku jau maziau susidaro....

tai, kad "spuogai kila aukstyn" normalu. 2 savaiciu begyje turetu susitvarkyti.
Atsakyti