QUOTE(Sunreja @ 2010 09 20, 08:30)
O ka sis serumas daro? Kokia jusu veido oda?
Teoriskai jis turetu kovoti su raukslemis ir senejimo dememis (arba zala, kuria musu odai daro saules spinduliai, laisvieji radikalai, etc). Praktiskai dar nieko negaliu atsakyti, nes per trumpa laika naudoju. Kadangi jau turiu aiskiai matomu rauksleliu apie akis, tikiuosi, sis serumas kazkiek pades jas islyginti (be abejo, naudoju ir krema paakiams). Be to, turiu tamsiu demeliu, randeliu nuo aknes, taigi turiu vilties ir juos siek tiek pasviesinti. Stebuklu nesitikiu, laserio efekto isvysti neturiu vilties, bet bent jau kazkokie rezultatai turetu buti matomi po kurio laiko. Mano oda- misri i riebuma, kartais jautri, turiu randeliu nuo spuogu.
QUOTE(fuksė @ 2010 09 22, 06:34)
Man irgi siule, bet manau dar anksti kovoti tokiomis preimonemis su raukslemis. Tikrai pakankamai veiksminga, bande mano sese, kuri 10 m. vyresne.
Pasidomekite siuo produktu daugiau, nes Clinique visur aiskiai teigia (ta pati girdejau ir is konsultantes), kad sis serumas tinkamas bet kokiam amziuj ir bet kokiam odos tipui. Kazkodel dauguma klaidingai isitikine, kad visos priesraukslines priemones yra tinkamos tik subrendusiai odai. Taciau pirmiausia reikia gilintis i ju sudeti (siuo klausimu as pati mazai apsisvietus, todel visada klausiu profesionalu nuomones), nes yra ir tokie priesrauksliniu ingredientu, kurie stabdo senejimo procesa, nekenkdami jaunai odai. O prevencines priemones, mano nuomone, visada yra veiksmingesnes, nei tos, kurios naudojamos jau esant akivaizdziai zalai. Kitaip tariant, naudoti priemones, stabdancias rauksliu atsiradima, yra daug veiksmingiau nei leisti kruva pinigu priemonems, kurios turetu naikinti jau esamas rauksles.